Erkek İnfertilitesi 1.000.000'la gelen mucizem!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Güzelim biz istanbuldayız.Siz kimde oldunuz ameliyatı?

Yok canım Kaan Hoca Ankara da,bize uzak.
Siz hangi ildesiniz?

selam canım,diğer topiğe bir yazıda şöyle yazmışsın..'senin gücünle yıkılsınlar..'
cok hoşuma gıttı,budur dedım,çunku bende böyleyım ama boyle oldukca daha cok hırcınlasıyor bazıları,gozlerdekı o ıfadeler varya..aman aman, ne bu ya dıyosun,,hangı maskeyı takarsa taksınlar bakışlarının çığlığını susturamıyor bazıları..bugun tam da böyle bır ortamdaydım..yazını okumak tevafuk oldu:) ne kadar guclu durursan o kadar ısrarla gelıyor bazıları..Allah 'a havale edıyorum her zaman kı gıbı..

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım en büyük destekçilerim ALLAHIMIN izniyle bugün hayırlısıyla çift çizgileri gördük :)))))))) nasipse yrn dr.gidicem dualarınızı beklliyorum

canım arkadaşlarım en büyük destekçilerim ALLAHIMIN izniyle bugün hayırlısıyla çift çizgileri gördük :)))))))) nasipse yrn dr.gidicem dualarınızı beklliyorum

Esraaaa çok sevindim :)
Çok şükür bak mucizeni verdi Rabbim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Allah isteyen,bekleyen bütün arkadaşlarımıza da versin.
Tebrik ederim :)gelişmeleri yaz burdan.

Malesef öyle canım.seni güçlü görmek hoşuna gitmiyor bazılarının.
Ezik durman,mutsuz olman,gördüğün her çocukla ağlaman gerekir ya :)
Bunu görmek istiyorlar.Ben bu süreçte ''tanıyorum çok iyi bir insandır''diye düşündüğüm
insanların bile,gerçekte ne kadar az tanıdığımı,ne denli samimiyetsiz,ruhsuz olduklarını gördüm.
Can yakan çok oldu ki tamamen bilmedikleri,sadece hissedip,kendi kafalarında ki ihtimallerle hareket ettikleri halde.
İnan ortaya çıkıp bağırsam ''olmuyor bizim bebeğimiz''desem de durum değişmezdi.
Alttan alttan yine sokarlardı laflarını.
Allah'a havale et en güzeli.İnsan eleştirdiğini,kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Sorsan ''a ne haddime kınamak,eleştirmek.Hepimizin başına gelebilir''derler.
Ama kendi başlarına geldiklerinde,kendilerine davranılmasını istedikleri gibi ince olmazlar.
Allah kimseyi,onları bile evlatlarıyla ya da evlatsızlıkla sınamasın.
Başka türlü alsınlar derslerini.yeter ki alsınlar.

canım benim ALLAHIMA şükürler olsun ki evet mucizemi ALLAHIM verdi hamd olsun darısı isteyen bekleyen arkadaşlarımıza inş. cnm bugün dr gittik sonuç 3haftalık kese içinde cuma günü gidicem nasipse dualarından eksik etme canım korkuyoruz daha önce bir düşüğüm olmuştu bu arada ilaç verdi dr nasip kesemizi görmek için beklicez dün gece inan mutluluktan gözüme uyku girmedi ALLAHIMA çok çok dua ettim eşimde bende şükür namazımızı kıldık ,kuran okudum arkadaşlarımın isimlerini sıraladım tek tek inş.hepsi gogi,venhar,neva7,akmelek,onlyız ve diğerleri

mutlululuk canım senin kaç haftalık oldu ya birsey sorucam belinde ağrı ve karnını içlerinde acıma varmı?bende var dr normal dedi bugün

canımm esracımm çok ama çok tşk ederimm allah razı olsun senden allah kabul etsin bebeğine sağlıkla kavuşursun inşşalahhh biizmde dualarımızzzz seninnleeee:)

ALLAH razı olsun cnm.inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına bizimde dualarımız seninle.

Korkma canım,bebeğin Allah'ın izni ile seninle.
Ben de çok korktum ama çok şükür atlattım o günleri.
Günler,haftalar geçtikçe sen de atacaksın o korkuyu,
tamamen bitmiyor,her an yine bir evham yine bir korku oluyor yüreğinde ama
biliyorsun ki o seninle ve iyi.bol bol dua et.Çok iyi geliyor.kendini ve bebeğini güvende hissediyorsun.
İnan çok mutlu oldum.İnşallah böyle arka arkaya sıralanır güzel haberler.
mutlululuk canım senin kaç haftalık oldu ya birsey sorucam belinde ağrı ve karnını içlerinde acıma varmı?bende var dr normal dedi bugün

16 haftalık olduk canım,4 ayı geride bırakıcaz bu hafta Allah'ın izni ile.
İlk günler adet ağrısı gibi ağrılarım hafif hafif vardı.
Bel ağrıları daha ileri ki haftalarda başladı.
Ama belirtilere takılma sen,herkes de başka başka ilerliyor.
Dr normal dediyse sorun yok,içini ferah tut.

çok teşekkür ederim cnm.ağzına yüreğine sağlık.Allahım inşallah dualarını kabul etsin.hepimize teker teker anne olmayı nasip etsin..bizlerde sizler için dua ediyoruz.allahım sizlerinde evlatlarını sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin..hepimize herşeyi sağlıkla hayırlısıyla versin...

hem çok duygulandımm hem çokkkkk mutlu oldummm

ALLAH ım size bağışlasın evladınızı

hayrlı uğurlu sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli eylesininşallahhhhhhh

aynen canım ben de söylemıyorum hiç birşey çevreye..hiç bir şekilde bizim özelimizi sakız gıbı çiğnetmek istemiyorum o acımasız ağızlarda..Rabbim de çiğnetmesin,,dua dua yalvaranların gönlündekileri kucağına versin inş...

Son düzenleme:
ilk sayfada okuduklerim gercekten mucuze...hayatta heran mucizeler vardir ama bu bakaaa....Allahim saglikla kucagina almyi hayirli evlat olmasini nasip etsin veee darisi bizlerede olsun.....bende tup bebek tedavisindeyim tahminen subat basinda transferim olur banada dua edermisin hamislerin duasi kabul olurmusya...iki arkadasim daha onlarda tup tedavisinde isimleride antisosial ve ssonmez onlar icinde dua et olurmu tedavilerimizin sonunda evletlerimiza kavusalim insallah....Allah razi olsun

hem çok duygulandımm hem çokkkkk mutlu oldummm

ALLAH ım size bağışlasın evladınızı

hayrlı uğurlu sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli eylesininşallahhhhhhh

Amin arkadaşım,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Allah isteyen,bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Ederim tabi ki hatta bu akşam okuycam.Tek tek isimlerinizi de geçiririm.
İnşallah tez vakitte kavuşursunuz sizler de mucizelerinize.
Allah bu yol da hiç kimseyi boş çevirmesin,hepimizin kucakları dolsun inşallah.

maşallah canım yavaş yavaş büyüyo yeğenimiz ,ALLAHIM sağlık versin inş.kucağına sorunsuz şekilde almakta nasip olur, çok dua ediyorum. canım hatta eşimede bol bol kuranı kerim okutuyorum canım benim ben seninle konuşunca değişik bir enerji alıyorum içimi rahatlattın ALLAH razı olsun daha çok yeni ya telaş yapıyorum ilk bebeğimi kaybedince şimdide teleşlanıyorum sanki kaybedicekmişim gibi sen kusuruma bakma

bu topiği okuyunca çok mutlu oldum, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, benim eşimin sperm sayısı 12 milyon 7 aydır çocuğumuz olmadı inşallah bir mucize de ben yaşarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…