canım bir kere camı doğru dürüst açılmıyoo perde hasar görüyoorr yıkaması takmasıı zorrr kullandığında anlarsınn
oturma odası içinde bu perdeyi düşünüyorum
bu perde kesinlikle şık yanlız her iki koltuk grununada uyacagını düşünmüyorum tabıkı bu benim fikrim.çok fazla gözü yormayacak şekilde dizayn olmalı en cok vaktınızı orda gecıreceksınız nede olsa çalışmıyorsanız.
Koltuk takımı felan yeni alacaksın değilmi?
Tül perde halı vs bunların hepsi yeni olacak
yani??biraz araştıma yapacagımda
Salon Takımları Mobilya Modası | Dekorasyon ve Mobilya
İLK FOTOGRAFI BEN BEGENDİM DUVAR KAGIDI KULLANIP TV Yİ DUVARA MONTE ETMEK DİGERLERİNE GÖRE COK DAHA AZ GÖZ YORAR.L KOLTUK TAKIMI ALABILIRSIN.OTURMA ODANLA SOLUNUNU AYNI YERDEMI KULLANIKCAKSIN YANE YEMEK MASANDA OTURMA ODANDAMI OLACAK?
oda çok geniş değil köşe ve bir tekli nasıl olur aceba... Hem yerden tasarruf ederim diye...
teşekkür ederimde neden eve sokmazzsın
oda çok geniş değil köşe ve bir tekli nasıl olur aceba... hem yerden tasarruf ederim diye...
salon için aşağıdaki modelleri düşünüyorum renk olarak kahverenegi veya bal köpüğü tonlarında...
kesinlikle ikinciye bak derim ama bu oturma odası için düşündüğün perdeden de yaptırabilirsin salona
oda çok şık duruu. ben katlamalı perdeden çok usandım o sebeple kesinlikle hayır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?