0'dan ev kuruyorum iç dekorasyonda sizin de fikriniz olsun....

oturma odası içinde bu perdeyi düşünüyorum

bu perde kesinlikle şık yanlız her iki koltuk grununada uyacagını düşünmüyorum tabıkı bu benim fikrim.çok fazla gözü yormayacak şekilde dizayn olmalı en cok vaktınızı orda gecıreceksınız nede olsa çalışmıyorsanız.

Koltuk takımı felan yeni alacaksın değilmi?
Tül perde halı vs bunların hepsi yeni olacak
yani??biraz araştıma yapacagımda

renk olarak değilde model olarak daha perde ve tüllerin çeşit model ve renklerini siparişetmedim ama zihnimde tasarladığım şeyler... mobilya ve dolap kesin tabi olumsuz yanı var mı diyede araştırıyorum.. malesef çalışıyorum pek evde kalma şansım yok....

Koltuk takımı felan yeni alacaksın değilmi?
Tül perde halı vs bunların hepsi yeni olacak
yani??biraz araştıma yapacagımda

herşey yeni olacak

yoo ayrı odalar olacak oturma odasına mobilye bulamadım salonu kesinleştirdim siparişide verildi yapılıyo.

bakıyorum...

oda çok geniş değil köşe ve bir tekli nasıl olur aceba... Hem yerden tasarruf ederim diye...

vallaha canım benim odamda cok geniş değil benim sadece l koltyugum var bide orta sehpahı oturma odamın karsısında küçük bir oda var ara kapısı vardı cıkardım masam sandelyemde orda duruyor

bende bi çaresine bakıcam
ama parkelerim ve kapı renkleri canımı sıktı
kapılar koyu kahve parkeler kızıl elma renginde hemde en koyusundan

teşekkür ederimde neden eve sokmazzsın

aynen bende 4 senedir kullanıyorum ama en kısa zamanda maddi acıdan rahatlayınca atıcam. yıkamak tam işkence nerdeyse senede 2 kara yıkıyacağım
o takması tam işkence en güzeli eski usul özellikle sık yıkanacak yerlere

oda çok geniş değil köşe ve bir tekli nasıl olur aceba... hem yerden tasarruf ederim diye...

ben evlenirken 4 sene önce köşe aldım o zaman bu kadar moda değildi çok yerde yoktu ama ben ısrarla aldım çok memnunum oturma odasi için çok rahat bence tekli koltuğa gerek yok oda boş aklsın ferah olsun o kadar eşya ile doldurmaya gerek yok bence
oturma odana koltuğun rengi vizon olabilir hem moda hem renk kiri götürür aklında bulunsun.

duvar ünitesinin arkasını tek duvarı kağıt yağabilirsin çok hoş oluyor.
halılarına reform halı var özellikle çocuklar duymasının halılarını onlar veriyorlarmış fiyatlar çok uygun ve çok şık halılar araştır derim.

salon için aşağıdaki modelleri düşünüyorum renk olarak kahverenegi veya bal köpüğü tonlarında...

kesinlikle ikinciye bak derim ama bu oturma odası için düşündüğün perdeden de yaptırabilirsin salona
oda çok şık duruu. ben katlamalı perdeden çok usandım o sebeple kesinlikle hayır derim

kesinlikle ikinciye bak derim ama bu oturma odası için düşündüğün perdeden de yaptırabilirsin salona
oda çok şık duruu. ben katlamalı perdeden çok usandım o sebeple kesinlikle hayır derim

o perde den yaptırabilmek için pencerenin duvarı ortalaması gerekiyormuş birse salonumda balkon kapısı var perdecim kullanışlı olmaz o odan için dedi tek taraflı kapı olmayan yere yapabilirz dedi ama bilmiyorum tek taraf düze tektaraf öyle?

buzdolabım ve çamaşır makinam...

Eklentiler

• $01_large_gy.webp
    874 bayt · Görüntüleme: 52
  • $03_large_gy.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $04_large_gy.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $06_large_gy.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $101_RL-62ZBSW_500X500.webp
    2 KB · Görüntüleme: 48
  • $1353_WF-0804W8E_500X500.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 49
Salonumdan kareler.....

Eklentiler

• $ev6.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $ev1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $ev9.webp
    24 KB · Görüntüleme: 54
  • $ev2.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $ev3.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $ev4.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 54
oturma odası....

Eklentiler

• $oturma odası.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $oturma3.webp
    25 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…