öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun....huzurla sağlıkla bir ömür evinizde güle güle oturun....dekorasyom konusunda tam olarak nasıl yardım bekliyorsun? ilk aklıma gelenler duvar kağıtları alçıpan ve duvar baskıları ....mobilya perde ve halılarla uygun model ve renkte çok güzel olacağını düşünüyorum....
hayırlı olsun güle güle oturun
http://www.mobilya.net/img-talep/{B3C1FD74-0602-4810-B509-291E02B9414A}.jpg
çocuk odası için bu perde nasıl olur..
rengi lila içinde krem daireler var halısıda lila krem ve pembe tonları üzerinde çiçekleri var resimleri eklerim.
ucunda güpürü var ama boncuksuz aşağıdaki gibi güpürü..
http://2.bp.blogspot.com/-y2XJcH7PfgY/TjKc9eB4GJI/AAAAAAAABWo/Al2FVz_encI/s1600/Zebra+mavi.jpg[/QUOT
hayırlıı uğurlu olsun evinn güle güle oturrr ben olsam eve bir daha katlamalı perde sokmammm çokk manasız bişey hiç kullanışlı değill güzell gözüküyor ama benimm var gıcık oluyorrumm eski usul düşün derim perdeleriii
canım benım perdelerımde bu sekılde bence kullanıslı tavsıye ederım sadece yatak odamın normal gecmelı perdelerden
hayırlı olsun eviniz canım.eltimin çocuk odası ve mutfağı zebra perde çok da memnun 1 buçuk yıldır kullanıyor ayna stickerlardan en sonuncusu güzel.duvar ünitelerini sevmiyorum ben .neden dersen ben evde değişiklik yapmayı çok seviyorum ama bu şekilde değişiklik yapmak mümkün değil .tabi yine en iyisi senin kararındır canım.normal katlamalı mekanizmalı perdeleri çıkarıp takmak zor diyor komşular .ama estetiği çok hoş ben zahmeti severim dersen düşünebilirsin.sana kolaylıklar dilerim.Allah işlerini rastgetirsin inşallah...
[
hayırlıı uğurlu olsun evinn güle güle oturrr ben olsam eve bir daha katlamalı perde sokmammm çokk manasız bişey hiç kullanışlı değill güzell gözüküyor ama benimm var gıcık oluyorrumm eski usul düşün derim perdeleriii
teşekkür ederimde neden eve sokmazzsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?