0'dan ev kuruyorum iç dekorasyonda sizin de fikriniz olsun....

ay_yuzlum

PaMbık PrenseSim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
2.096
2
158
Kayseri
merhaba Kızlar....

140 m2 bir ev aldık herşey sıfırdan kuruyoruz, evde sıfır :S
perdeleri mobilya vb. seçtim ama kesinleşmeden kullanış açısından tecrübelerinizi önerilerinizi bekliyorum..
evi yeni aldığımız için maddi anlamda biraz sıkıntıdayız çokda rahat değilim alışverişte...
bir yatak odamın mobilyalarını götürecem ama perde ve halı yenilenecek...
yardım ediiiin...

öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun....huzurla sağlıkla bir ömür evinizde güle güle oturun....dekorasyom konusunda tam olarak nasıl yardım bekliyorsun? ilk aklıma gelenler duvar kağıtları alçıpan ve duvar baskıları ....mobilya perde ve halılarla uygun model ve renkte çok güzel olacağını düşünüyorum....

zebra perde...şu sıralarda oldukça moda...bende çok beğeniyorum....çocuk odasına renklı desenli stor mutfağada dolaplara uygun renkte bu tarz zebra perde klullanabilirsin...

moda ama kullanış açısından nasıl, kullanan birileri varsa olumlu ya da olumsuz yanları var mı...

salon içinde duvar ünitesi düşünüyorum...

salonum fazla geniş değil maddi anlamda da limit yok pek. bir bakın elimizdekilerle bişiler yapalım..

hayırlı olsun güle güle oturun

teşekkür ederim şekerler daha daha iyi ve güzelleri siizin olsun

salon için koltuk takımı bu ama koltuklarını sevmedim ikinci resimdeki koltuklardan yapılacak..

Eklentiler

• $koltuk.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 111
  • $beyza.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 158
hangisi daha hoş olur

Eklentiler

• $k12.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 83
  • $PS-NUM~1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $219_buyuk_zoom.webp
    19 KB · Görüntüleme: 67
  • $dekoratif-ayna-saat-kelebek-peri__45147722_0.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 103
canım benım perdelerımde bu sekılde bence kullanıslı tavsıye ederım sadece yatak odamın normal gecmelı perdelerden

hayırlı olsun eviniz canım.eltimin çocuk odası ve mutfağı zebra perde çok da memnun 1 buçuk yıldır kullanıyor ayna stickerlardan en sonuncusu güzel.duvar ünitelerini sevmiyorum ben .neden dersen ben evde değişiklik yapmayı çok seviyorum ama bu şekilde değişiklik yapmak mümkün değil .tabi yine en iyisi senin kararındır canım.normal katlamalı mekanizmalı perdeleri çıkarıp takmak zor diyor komşular .ama estetiği çok hoş ben zahmeti severim dersen düşünebilirsin.sana kolaylıklar dilerim.Allah işlerini rastgetirsin inşallah...

canım benım perdelerımde bu sekılde bence kullanıslı tavsıye ederım sadece yatak odamın normal gecmelı perdelerden

yatak odamın perdeleri normaldi... onuda değiştirdim...

teşekkür ederim. evde değişiklik yapmayı severim sevmesinede çalışıyorum+bebeğim var+kayınvalidemler çok uzak değil ++++++++larla dolu bir hayatım olduğu için pekde zamanım olmuycak sanırım.. enazından değişmiyo der kendimi teselli ederim çıkartıp takma işini perdecimiz çıkarın kolay dedi eşim gönüllü takmasınada perdecimizi çağırırız artık..

teşekkür ederimde neden eve sokmazzsın

oturma odası içinde bu perdeyi düşünüyorum

Eklentiler

• $fransiz_perde5.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 3.255
salon için aşağıdaki modelleri düşünüyorum renk olarak kahverenegi veya bal köpüğü tonlarında...

Eklentiler

• $56b1.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 216
  • $perde.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…