• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0CAK - ŞUBAT AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

emily07

Şükürler olsun seni bana verene ♡pamuğum♡
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
6.836
10.345
248
Denizli
ocak sonu ve şubat ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız gelin birlikde bekleyelim, geçirdigimiz süreçleri birbirimizle paylaşalım inşallah rabbim hepimizin kucağını boş bırakmaz

Bugün 1. tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı. Şimdi adet günümü bekliyorum 2. deneme için. Herkesle konuşabileceğim bir konu değil. Burayıda benim gibi olanlarla bu sürecde birbirimize destek olmak için açtım.

merhaba benim de ilk denemem negatif 2. tedavimi bekliyorum. peki negatif için açıklama ne oldu?

merhaba benim de ilk denemem negatif 2. tedavimi bekliyorum. peki negatif için açıklama ne oldu?
Bir sebeb vermedi doktor. %50 şans vardı dedi. pes etmek yok devam dedi. benim bir sorun yok belirsizlik sadece. 1. kalitede 2 embriyo transfer etmişlerdi. ama olmadı. bugün çok üzgünüm. size birşey dedilermi

bana da %70 şans vermişti doktorum. bizde de bi sebep yok maalesef ve bu daha çok can sıkıcı. 2 tane 1. kalite embriyo transfer edilmişti herşey çok güzeldi ama maalesef koca bi hüsran:( nerede yaptırıyorsunuz? ben ankaradayım

bana da %70 şans vermişti doktorum. bizde de bi sebep yok maalesef ve bu daha çok can sıkıcı. 2 tane 1. kalite embriyo transfer edilmişti herşey çok güzeldi ama maalesef koca bi hüsran:KK43: nerede yaptırıyorsunuz? ben ankaradayım
aynı durumdayız canım. çok can sıkıcı gerçekten. antalyada yaptırıyorum. ikinci için bekliyorum. hala adet olmadım.

bana da %70 şans vermişti doktorum. bizde de bi sebep yok maalesef ve bu daha çok can sıkıcı. 2 tane 1. kalite embriyo transfer edilmişti herşey çok güzeldi ama maalesef koca bi hüsran:KK43: nerede yaptırıyorsunuz? ben ankaradayım
kaç yaşımdasın

Merhaba kızlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Eşimin dondurulmuş spermleri vardi. Hormonlarimda rahim filmimde kan testlerimde adetimde bir sorun yokken dün sabah bütün evrakları doktora götürdüm. Sabahki doktor normal derken öğleden sonraki daha eski doktor histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı dedi. Rahimimde hafif egrilik varmış. Bazı doktorlar tüp bebek tutunmasina engel birşey varmı diye tedaviden önce yapılıyormuş. Dün o kadar sinirlerim bozulduki daha önce hiç bir ameliyat olmadım. Hiç narkoz yemedim. Bu ameliyatları olan varsa yazabilirmi?

Bugün 1. tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı. Şimdi adet günümü bekliyorum 2. deneme için. Herkesle konuşabileceğim bir konu değil. Burayıda benim gibi olanlarla bu sürecde birbirimize destek olmak için açtım.
Canım doktor laparoskopi ile histeroskopi yapalım dedimi negatif olunca üzülme Allah im nasip ettiyse olur inşallah...

Canım doktor laparoskopi ile histeroskopi yapalım dedimi negatif olunca üzülme Allah im nasip ettiyse olur inşallah...
bahsetti bende hemen ilk denemede gerek varmı diye sordum. oda bana yasal olarak 3 tüp bebek sonrasıdır. ama yıprandığınızı düşünüyorsanız 2. tüp bebek denemeside olumsuz olursa o zaman düşünelim dedi. bende öyle düşünüyorum. 1. tutmadı diye hemen bunca eziyete girmek istemiyorum. belkide 2.de olur

Merhaba kızlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Eşimin dondurulmuş spermleri vardi. Hormonlarimda rahim filmimde kan testlerimde adetimde bir sorun yokken dün sabah bütün evrakları doktora götürdüm. Sabahki doktor normal derken öğleden sonraki daha eski doktor histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı dedi. Rahimimde hafif egrilik varmış. Bazı doktorlar tüp bebek tutunmasina engel birşey varmı diye tedaviden önce yapılıyormuş. Dün o kadar sinirlerim bozulduki daha önce hiç bir ameliyat olmadım. Hiç narkoz yemedim. Bu ameliyatları olan varsa yazabilirmi?
canim benimde 2. denemem olacak ve ilkinde histereskopi yapilmadigi icin pismanim.benimle tedavisi olan arkadasima yapildi ve hamile suan.histereskopi rahime kamerayla girip bakma islemi.hic bi problem yoksa bile rahime cizik atiyolar daha iyi tutunsun diye. bana gerek duymadigi icin ilkinde yapmadi ama keske yapsaydi.ben mesela ikinciye baslarken gidip yaptirilmasi gereken hangi test varsa yaptirmayi dusunuyorum cunku sebepsiz deniyo bize.bi sebep varsa cikar heralde.tup bebek sureci hem maddi hem manevi zorlu bi surec ve bence en basindan ne yapilmasi gerekiyosa yaptir ki tedavinde ona gore planlansin.narkoza gelince bende cok korkuyodum opu da ama hic de korkulacak gibi bisey degilmis.hicbisey hissetmiyosun.zaten bu tarz islemleri sedasyon halinde yapiyolar.yani uyku hali.normal ameliyattaki gibi anestezi almiyosun

narkozdan korkma ben yumurta toplandığı gün hastaneden çıktım sahile eşimle kahvaltı yaptım gezdim öyle eve geldim. korkulacak birşey yok

bende negatif aldım bugüngünümden 3 gün önce yapıldı ama sonucun değişeceğini sanmıyorum.tekrar toparlanıp ne Zaman yaptırırım bilmiyorum.yoksa 3-5 ay beklem mi onuda bilmiyorum kafam karışık ve üzgünüm Rabbim yardımcımız olsun

bende negatif aldım bugüngünümden 3 gün önce yapıldı ama sonucun değişeceğini sanmıyorum.tekrar toparlanıp ne Zaman yaptırırım bilmiyorum.yoksa 3-5 ay beklem mi onuda bilmiyorum kafam karışık ve üzgünüm Rabbim yardımcımız olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bende ikinciyi deneyip ara vermeyi düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Bende ikinciyi deneyip ara vermeyi düşünüyorum.
inşallah ikinci de tutarda 9 ay ara verirsin canımvalla zor insan maddiyat kısmını unutuyordaaaa onca iğne falan dondurulmuş da yok sıfırdan başlamak zor.sen adet olunca başlıcak mısın canım?birde negatifle sonuçlanınca hemen o kanamayla 2.başlanabiliyor mu??

Mehabalarr herkese benimde 3.tedavim olacak subat 10gibi co-kultur yapilip 20subat gibi baslamayi dusunuyoruz hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Olsun canim üzülme herşeyde bir hayır vardır her zaman ben dün doktora sonuclarimi göstermeye gittim herşey güzel ama bir tek rahimde egrilik var histeroskopi ve laparoskopi dedi. Bazıları zor anne oluyor. Bizde onlardaniz. Sizin sorununuz neydi

Ben ofis-histereskopi yaptirdim 10dk dinlenip cikarsiniz opudan daha basit geldi bana.

Back