Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
0CAK - ŞUBAT AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR
- Konu Sahibi emily07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek tüp bebek tedavisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bir sebeb vermedi doktor. %50 şans vardı dedi. pes etmek yok devam dedi. benim bir sorun yok belirsizlik sadece. 1. kalitede 2 embriyo transfer etmişlerdi. ama olmadı. bugün çok üzgünüm. size birşey dedilermimerhaba benim de ilk denemem negatif 2. tedavimi bekliyorum. peki negatif için açıklama ne oldu?
- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
aynı durumdayız canım. çok can sıkıcı gerçekten. antalyada yaptırıyorum. ikinci için bekliyorum. hala adet olmadım.bana da %70 şans vermişti doktorum. bizde de bi sebep yok maalesef ve bu daha çok can sıkıcı. 2 tane 1. kalite embriyo transfer edilmişti herşey çok güzeldi ama maalesef koca bi hüsran nerede yaptırıyorsunuz? ben ankaradayım
kaç yaşımdasınbana da %70 şans vermişti doktorum. bizde de bi sebep yok maalesef ve bu daha çok can sıkıcı. 2 tane 1. kalite embriyo transfer edilmişti herşey çok güzeldi ama maalesef koca bi hüsran nerede yaptırıyorsunuz? ben ankaradayım
- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
Merhaba kızlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Eşimin dondurulmuş spermleri vardi. Hormonlarimda rahim filmimde kan testlerimde adetimde bir sorun yokken dün sabah bütün evrakları doktora götürdüm. Sabahki doktor normal derken öğleden sonraki daha eski doktor histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı dedi. Rahimimde hafif egrilik varmış. Bazı doktorlar tüp bebek tutunmasina engel birşey varmı diye tedaviden önce yapılıyormuş. Dün o kadar sinirlerim bozulduki daha önce hiç bir ameliyat olmadım. Hiç narkoz yemedim. Bu ameliyatları olan varsa yazabilirmi?
- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
Canım doktor laparoskopi ile histeroskopi yapalım dedimi negatif olunca üzülme Allah im nasip ettiyse olur inşallah...Bugün 1. tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı. Şimdi adet günümü bekliyorum 2. deneme için. Herkesle konuşabileceğim bir konu değil. Burayıda benim gibi olanlarla bu sürecde birbirimize destek olmak için açtım.
bahsetti bende hemen ilk denemede gerek varmı diye sordum. oda bana yasal olarak 3 tüp bebek sonrasıdır. ama yıprandığınızı düşünüyorsanız 2. tüp bebek denemeside olumsuz olursa o zaman düşünelim dedi. bende öyle düşünüyorum. 1. tutmadı diye hemen bunca eziyete girmek istemiyorum. belkide 2.de olurCanım doktor laparoskopi ile histeroskopi yapalım dedimi negatif olunca üzülme Allah im nasip ettiyse olur inşallah...
- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
31 yasindayim.kaç yaşımdasın
- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
canim benimde 2. denemem olacak ve ilkinde histereskopi yapilmadigi icin pismanim.benimle tedavisi olan arkadasima yapildi ve hamile suan.histereskopi rahime kamerayla girip bakma islemi.hic bi problem yoksa bile rahime cizik atiyolar daha iyi tutunsun diye. bana gerek duymadigi icin ilkinde yapmadi ama keske yapsaydi.ben mesela ikinciye baslarken gidip yaptirilmasi gereken hangi test varsa yaptirmayi dusunuyorum cunku sebepsiz deniyo bize.bi sebep varsa cikar heralde.tup bebek sureci hem maddi hem manevi zorlu bi surec ve bence en basindan ne yapilmasi gerekiyosa yaptir ki tedavinde ona gore planlansin.narkoza gelince bende cok korkuyodum opu da ama hic de korkulacak gibi bisey degilmis.hicbisey hissetmiyosun.zaten bu tarz islemleri sedasyon halinde yapiyolar.yani uyku hali.normal ameliyattaki gibi anestezi almiyosunMerhaba kızlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Eşimin dondurulmuş spermleri vardi. Hormonlarimda rahim filmimde kan testlerimde adetimde bir sorun yokken dün sabah bütün evrakları doktora götürdüm. Sabahki doktor normal derken öğleden sonraki daha eski doktor histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı dedi. Rahimimde hafif egrilik varmış. Bazı doktorlar tüp bebek tutunmasina engel birşey varmı diye tedaviden önce yapılıyormuş. Dün o kadar sinirlerim bozulduki daha önce hiç bir ameliyat olmadım. Hiç narkoz yemedim. Bu ameliyatları olan varsa yazabilirmi?
narkozdan korkma ben yumurta toplandığı gün hastaneden çıktım sahile eşimle kahvaltı yaptım gezdim öyle eve geldim. korkulacak birşey yokMerhaba kızlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Eşimin dondurulmuş spermleri vardi. Hormonlarimda rahim filmimde kan testlerimde adetimde bir sorun yokken dün sabah bütün evrakları doktora götürdüm. Sabahki doktor normal derken öğleden sonraki daha eski doktor histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı dedi. Rahimimde hafif egrilik varmış. Bazı doktorlar tüp bebek tutunmasina engel birşey varmı diye tedaviden önce yapılıyormuş. Dün o kadar sinirlerim bozulduki daha önce hiç bir ameliyat olmadım. Hiç narkoz yemedim. Bu ameliyatları olan varsa yazabilirmi?
- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bende ikinciyi deneyip ara vermeyi düşünüyorum.bende negatif aldım bugüngünümden 3 gün önce yapıldı ama sonucun değişeceğini sanmıyorum.tekrar toparlanıp ne Zaman yaptırırım bilmiyorum.yoksa 3-5 ay beklem mi onuda bilmiyorum kafam karışık ve üzgünüm Rabbim yardımcımız olsun
- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
inşallah ikinci de tutarda 9 ay ara verirsin canımvalla zor insan maddiyat kısmını unutuyordaaaa onca iğne falan dondurulmuş da yok sıfırdan başlamak zor.sen adet olunca başlıcak mısın canım?birde negatifle sonuçlanınca hemen o kanamayla 2.başlanabiliyor mu??Hakkında hayırlısı olsun canım. Bende ikinciyi deneyip ara vermeyi düşünüyorum.
- 6 Kasım 2015
- 96
- 47
- 88
- 39
echomare ins bu topik ugurlu gelirmerhaba benim de ilk denemem negatif 2. tedavimi bekliyorum. peki negatif için açıklama ne oldu?
- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
Olsun canim üzülme herşeyde bir hayır vardır her zaman ben dün doktora sonuclarimi göstermeye gittim herşey güzel ama bir tek rahimde egrilik var histeroskopi ve laparoskopi dedi. Bazıları zor anne oluyor. Bizde onlardaniz. Sizin sorununuz neydibende negatif aldım bugüngünümden 3 gün önce yapıldı ama sonucun değişeceğini sanmıyorum.tekrar toparlanıp ne Zaman yaptırırım bilmiyorum.yoksa 3-5 ay beklem mi onuda bilmiyorum kafam karışık ve üzgünüm Rabbim yardımcımız olsun
- 6 Kasım 2015
- 96
- 47
- 88
- 39
Ben ofis-histereskopi yaptirdim 10dk dinlenip cikarsiniz opudan daha basit geldi bana.Merhaba kızlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Eşimin dondurulmuş spermleri vardi. Hormonlarimda rahim filmimde kan testlerimde adetimde bir sorun yokken dün sabah bütün evrakları doktora götürdüm. Sabahki doktor normal derken öğleden sonraki daha eski doktor histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı dedi. Rahimimde hafif egrilik varmış. Bazı doktorlar tüp bebek tutunmasina engel birşey varmı diye tedaviden önce yapılıyormuş. Dün o kadar sinirlerim bozulduki daha önce hiç bir ameliyat olmadım. Hiç narkoz yemedim. Bu ameliyatları olan varsa yazabilirmi?