• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

09.07.2009 Sözlendik:)))

Merhaba Arkadaşlar

Sonunda günleri saya saya bitirdik ve beklenen güne geldik... Allah'ıma ne kadar şükretsem az bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim. Çok şükür herşey yolunda gitti.Sabah kalktım saçıma fön çektirmeye gittim geldim.Uzak yoldan geldikleri ve ailelerimiz önceden tanıştığı için önce bahçemizde güzelce kahvaltı yaptık hoş sohbet muhabbet sonra içeri geçtik ve konu açıldı kahveleri yaptım ve sakarlık yapmadan getirdim herşey konuşuldu sorunsuz kalpler kırılmadan sonra çıktık çarşıya alınması gerekenleri aldık gezdik umduğum gibi olmadı çok rahattım sıkılmadım çok şükür.Akşam duamız oldu yakınımızda olan akrabalar ve komşularımız geldi tatlımız yendi şerbetimiz içildi duamız yapıldı gece misafir ettik sabahta kahvaltımızı yaptık erkenden yola çıktılar.Şuan içim buruk ayrılmak zor ama sözlü bir kızım artık ve çokta mutluyum yıllarca süren beraberliğimiz güzel sonuçlandı artık kocaman bir ailem var ve 18.07.2009 günüde nişanım:)

Allah'ım yaşamak isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah:nazar:

Akşamdan hazırladığım ve sakarlık yapmadan ikram ettiğm kahve fincanlarım:)

sildim

Son düzenleme:
canım çok sevindim.
hayırlı olsun güzelce atlatmışın.
ama sadece fincan fotoları yetmez bize.detayları istioz:)

Canım benim seni kutlamıştım ama bir de burdan tebrik edeyim.
Allah tamamına erdirsin. :nazar:

Bu arada bayağı kalabalıkmışsınız haamafoldumben

Back