- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
Buna ben de bayılıyorum ahahahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BDVde sunu da okudum ya artık gam yemem :)
Köyün birinde bir imam kızını okutmamış, her gün Allaha dua etmiş ona iyi bi koca versin diye Allah da ona iyi bir koca nasip etmiş cok güzel yaşamışlar.
Başka bir kadın da kızına "oku oku" diye üstelemiş, kız okumuş, çalışmış hayırsız bir kocayla evlenmiş mutlu olmuş
ahahahahha kıssadan hisseokumayın bebişlerim
![]()
Buna ben de bayılıyorum ahahahahaha
BDVde sunu da okudum ya artık gam yemem :)
Köyün birinde bir imam kızını okutmamış, her gün Allaha dua etmiş ona iyi bi koca versin diye Allah da ona iyi bir koca nasip etmiş cok güzel yaşamışlar.
Başka bir kadın da kızına "oku oku" diye üstelemiş, kız okumuş, çalışmış hayırsız bir kocayla evlenmiş mutlu olmuş
ahahahahha kıssadan hisseokumayın bebişlerim
![]()
Ben de beyaz hocanın camdan bakan resmini tek geçerim ya da sen uyurken çekilen bir resim vardı ya o da güzel. Elinin altındaysa koysana yine..
Misal ben okumadım...Siz bilmezsiniz ben de imam kızıyım
![]()
Hadi bakalımm :)+
ay okurken yazdığını telefonla konusuyodum elin admaına güldüm senin yüzünden![]()
Düşünmeyi bırak bir de buna inanıyorlarBuna öyle inanmış ki; ya verdiğim diğer örneğeee ne diceksin diyip duruyo
![]()
Aklıma youtube yorumları geliyor..
Hadi ateistler bunu da cevaplayın ! senin örnege iyi gitti bu![]()
koptum çek yaa Allah da seni güldürsün...
ay neydi adı hatırlayamadım hala,dün de sordum ya cevap gelmedi..ne halaydı şu adanalı olan???avrupa yakasındaki??
ahahaha bu da cok güzel hunililere benziyoemek verdiiim
al bitaneeem Eki Görüntüle 819591 Eki Görüntüle 819592
ben de okumadımacıktan okuyorum :)
Aklıma youtube yorumları geliyor..
Hadi ateistler bunu da cevaplayın ! senin örnege iyi gitti bu![]()
dislike yorumları çok komik![]()
Bu kadının makyözü bir ara şey demişti makyaj yapmayı en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz ünlü sorusuna karşı: en sevmediğim bülent ersoy demişti. sabahtan bir başlıyoruz çekime 5 kala bitiyor demişti![]()
Geçen sılamı dinliyordum vur kadehi canlı sülemiş hüsnüşle
birid emişjki dislike yapana o klarnet girsin demiş
bende çok zaman o yırumlar için giriyorum![]()
malzeme makyözdense bir yıllık kotasını bülent in yüzünde harcıyordur. onun yüzünden kazancı düşüktürBu kadının makyözü bir ara şey demişti makyaj yapmayı en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz ünlü sorusuna karşı: en sevmediğim bülent ersoy demişti. sabahtan bir başlıyoruz çekime 5 kala bitiyor demişti![]()
yok onu biliyorum.dün sormuştum da hala hatırlayamamıştım adını..dilber hala yahu...hani bile lafı vardı tam nasıldı o:Amin cümlemizi
Ama senin hatlar karışmış
Bu Gülistan, avrupa yakasındayken Makbıleydi
Dilber hala değil![]()