09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

BDVde sunu da okudum ya artık gam yemem :)

Köyün birinde bir imam kızını okutmamış, her gün Allaha dua etmiş ona iyi bi koca versin diye Allah da ona iyi bir koca nasip etmiş cok güzel yaşamışlar.

Başka bir kadın da kızına "oku oku" diye üstelemiş, kız okumuş, çalışmış hayırsız bir kocayla evlenmiş mutlu olmuş

ahahahahha kıssadan hisse :D okumayın bebişlerim :D

Bugün de kadının biri demiş ya: kocalarınıza sırtınızı dayayın. Okumak da neymiş vs gibi şeyler. Ama ciddi olarak demiş bunu. Tezatlama değil. Ayrıca kendi de okumuş ama nolmuş sanki…

$Screenshot_2013-07-30-14-41-28.webp$Screenshot_2013-08-03-14-25-23.webp$Screenshot_2013-08-17-01-05-54.webp

biraz gülelim:1:

BDVde sunu da okudum ya artık gam yemem :)

Köyün birinde bir imam kızını okutmamış, her gün Allaha dua etmiş ona iyi bi koca versin diye Allah da ona iyi bir koca nasip etmiş cok güzel yaşamışlar.

Başka bir kadın da kızına "oku oku" diye üstelemiş, kız okumuş, çalışmış hayırsız bir kocayla evlenmiş mutlu olmuş

ahahahahha kıssadan hisse :D okumayın bebişlerim :D

Misal ben okumadım... :D:D:D Siz bilmezsiniz ben de imam kızıyım :27:

Benim de bi favorim var ama bulamıyorum kesin elmayra okumuştur onu :D

Uykusuzdan o da...

- Ben size sadece adamı korkutun dedim niye adamla s.x yaptınız ?!
+ Ama patron o da bizi tahrik etti, "üff çok korktum" dedi, bak bak patron böyle yaptı üff çok korktum dedi sen de tahrik oldun dimi
- Harbi lan niye öyle oldu

ahahaha bu da cok güzel hunililere benziyo :D emek verdiiim :D

Ben de beyaz hocanın camdan bakan resmini tek geçerim ya da sen uyurken çekilen bir resim vardı ya o da güzel. Elinin altındaysa koysana yine..

al bitaneeem $717_7a5b9.webp$İçerik.webp

Misal ben okumadım... :D:D:D Siz bilmezsiniz ben de imam kızıyım :27:

ben de okumadım :D acıktan okuyorum :)

Hadi bakalımm :)+

ay okurken yazdığını telefonla konusuyodum elin admaına güldüm senin yüzünden :60:

Düşünmeyi bırak bir de buna inanıyorlar :1: Buna öyle inanmış ki; ya verdiğim diğer örneğeee ne diceksin diyip duruyo :1:

Aklıma youtube yorumları geliyor..

Hadi ateistler bunu da cevaplayın ! senin örnege iyi gitti bu :27:

:60: koptum çek yaa Allah da seni güldürsün...
ay neydi adı hatırlayamadım hala,dün de sordum ya cevap gelmedi..ne halaydı şu adanalı olan???avrupa yakasındaki??

Amin cümlemizi :1:

Ama senin hatlar karışmış :1:
Bu Gülistan, avrupa yakasındayken Makbıleydi
Dilber hala değil :1:

Bu kadının makyözü bir ara şey demişti makyaj yapmayı en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz ünlü sorusuna karşı: en sevmediğim bülent ersoy demişti. sabahtan bir başlıyoruz çekime 5 kala bitiyor demişti:1:

Düşünsene yeniden yaratıyolar töbe töbee :)

Bu kadının makyözü bir ara şey demişti makyaj yapmayı en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz ünlü sorusuna karşı: en sevmediğim bülent ersoy demişti. sabahtan bir başlıyoruz çekime 5 kala bitiyor demişti:1:
malzeme makyözdense bir yıllık kotasını bülent in yüzünde harcıyordur. onun yüzünden kazancı düşüktür :1:

Amin cümlemizi :1:

Ama senin hatlar karışmış :1:
Bu Gülistan, avrupa yakasındayken Makbıleydi
Dilber hala değil :1:
yok onu biliyorum.dün sormuştum da hala hatırlayamamıştım adını..dilber hala yahu...hani bile lafı vardı tam nasıldı o:
beğenen alsın beğenmeyen bilmem ne işte...hatırlıyo musunuz??ben yine hafızaya format attım heralde :60:

bu da benden pek eğleneceli değil ama düşündürücü,yorumlarda okumuştum:

asalet boyda değil soydadır
incelik belde değil dildedir
doğruluk sözde değil özdedir
namus iki bacak arasında değil yürektedir...

Back
X