- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
İçerden telefon açtı, seni pıçaklıycakmış mapıstan çıkınca![]()
Onu ben yetiştiricem, şunu da yeğenime armağan ediyorum, doğum hediyesi olarak size pıcak alıcam

Eki Görüntüle 819570
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçerden telefon açtı, seni pıçaklıycakmış mapıstan çıkınca![]()
Onu ben yetiştiricem, şunu da yeğenime armağan ediyorum, doğum hediyesi olarak size pıcak alıcam
Eki Görüntüle 819570
Pıçağı dalağına bi takarsa görürsün![]()
ahahahahahahah harikaaaaa bu şarkıııı benim olsun ahahahahha
Yavrım da böyle dedi mapıslara düştü, tahliye olmasına 5 ay var daha. Çıkınca da seni pıçaklıycakmış, iyi halden bi indirim alır umarım![]()
Bade ve bebeği nasılmış haber alan var mı?
5 ay mı kaldı, allahım ne kadar cabuk geciyor zaman. Daha dün gibi.
BDVde sunu da okudum ya artık gam yemem :)
Köyün birinde bir imam kızını okutmamış, her gün Allaha dua etmiş ona iyi bi koca versin diye Allah da ona iyi bir koca nasip etmiş cok güzel yaşamışlar.
Başka bir kadın da kızına "oku oku" diye üstelemiş, kız okumuş, çalışmış hayırsız bir kocayla evlenmiş mutlu olmuş
ahahahahha kıssadan hisseokumayın bebişlerim
![]()
hhahahahahahah masaya yattımmmmmm![]()
![]()
![]()
He yaa, 4 aylık oldu :)
Samanyolu tv izledim sankimmsır kapısı
yat bebişim yat![]()
BDVde sunu da okudum ya artık gam yemem :)
Köyün birinde bir imam kızını okutmamış, her gün Allaha dua etmiş ona iyi bi koca versin diye Allah da ona iyi bir koca nasip etmiş cok güzel yaşamışlar.
Başka bir kadın da kızına "oku oku" diye üstelemiş, kız okumuş, çalışmış hayırsız bir kocayla evlenmiş mutlu olmuş
ahahahahha kıssadan hisseokumayın bebişlerim
![]()
çok daha iyilerBade ve bebeği nasılmış haber alan var mı?
yok artık, insanlar nerelerinden düşünüyorlar![]()
Hadi bakalımm :)+
ay okurken yazdığını telefonla konusuyodum elin admaına güldüm senin yüzünden![]()