09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

geçenlerde bi modacıyla röportaj okumuştum.
adam diyo ki pazardan bi kıyafetle bile şık olabilrsiniz en kral davette ama ayakkabı ve çantanıza şık ve kaliteli olmalı...aksesuar çok önemlidir ve kıyafeti bastileştirir ya da şık yapar...

Kim söyledi bunu :1: Ünlü modacı ivana sert :D

Ama hakikatn öyle

sezon ürünlerinde indirim yakaladığında sirke kardeşini de dürtsen ben de sebeplensem :17:

tabii canım,ama mağaza için mi indirim yoksa internet indirimi mi??

moda bloğu mu açsam ben ya:1::1:bugüğn de pek bi akıl verici gibi oldum sabah gebelere şimdi size,uyuz olmuyosunuz di mi bana:26:

tabii canım,ama mağaza için mi indirim yoksa internet indirimi mi??

moda bloğu mu açsam ben ya:1::1:bugüğn de pek bi akıl verici gibi oldum sabah gebelere şimdi size,uyuz olmuyosunuz di mi bana:26:
her ikisi için de
saçmalama tabi burda bizimlen paylaşacan ne uyuzluğu
ben bayılıyorum senin bu hallerine

Kesinlikle siyah bir elbise giymelisin. Siyah bir de canta, eğer ayakkabı konusunda klasikci değilsen acık renk bir ayakkabı giyebilirsin.

Orda zara var mı? ben haftasonu süpper bir elbise gördüydümdüm :)

elmiş zara var da böyle kilo alınca bacaklarım tombişleşiyor benim. bana öyle geliyor en azından. journey de çok güzel modern kesim saten pantolon falan var. ama sen zaradaki elbiseyi göndersene bir

ben gıcık oluyorum, bi kaşık suda boğasım geliyo seni :1:

her ikisi için de
saçmalama tabi burda bizimlen paylaşacan ne uyuzluğu
ben bayılıyorum senin bu hallerine

tamam o zaman teşekkür ederim...:)
mağaza indirimleri geçti bitti,kalmadı beden falan ama yine de istersen 1v1y.com da bedenlere ayırdıkları ürünler mvcut.şansına belki bedenine uygun beğendiğin bişiler yakalarsın.o site ipekyol twist perspective hotiç falan satıyo genelde çünkü site bu markaların sahiplerine ait:)

elmiş zara var da böyle kilo alınca bacaklarım tombişleşiyor benim. bana öyle geliyor en azından. journey de çok güzel modern kesim saten pantolon falan var. ama sen zaradaki elbiseyi göndersene bir

ipekcim saten pantolo iyi görüğnmez çünkü kırışır..ve seni sinir eder..üstelik bacaklar tombikse elbise daha iyi durur...elbise terc,h et bence..

ipekcim saten pantolo iyi görüğnmez çünkü kırışır..ve seni sinir eder..üstelik bacaklar tombikse elbise daha iyi durur...elbise terc,h et bence..

Quarta journey in tüm pantolonlarına imza atarım. Hem kumaş hem de tarz bakımından. Tarzı çok modern kesim tüm pantolonlar. Yıllardır oradan alırım ben hiç üzmedi beni. Kumaşları en çok diz arkasından kırışıyor çıkardıktan sonra askıya asınca abartmıyorum terzi ütüsünden yeni çıkmış gibi oluyor.
Tahmin ettiğin gibi bir saten değil. Hani yukarıda dedin ya giyersin ya rezil olursun ya da vezir ben buradayım diyor ve arabesk değil asla. Elbise için de nedense havamda değilim.

Benim normalde hic basım ağrımaz ama günlerdir feci durumdayım. Bir ağrı kesici alıp boş bi odada kestiricem :)

Quarta journey in tüm pantolonlarına imza atarım. Hem kumaş hem de tarz bakımından. Tarzı çok modern kesim tüm pantolonlar. Yıllardır oradan alırım ben hiç üzmedi beni. Kumaşları en çok diz arkasından kırışıyor çıkardıktan sonra askıya asınca abartmıyorum terzi ütüsünden yeni çıkmış gibi oluyor.
Tahmin ettiğin gibi bir saten değil. Hani yukarıda dedin ya giyersin ya rezil olursun ya da vezir ben buradayım diyor ve arabesk değil asla. Elbise için de nedense havamda değilim.

mutlaka öyledir ipekcim o yüzden demedim.gittiğin yerde diz arkası bile kırışsa hoş görünmez diye düşündüm..modern olduğuna eminim avam bişey gelmedi aklıma zaten.
ama bence elbiseyi biraz daha düşün,hem çok şık olur hem havalı hem de resmi..
pantolon üzerine bir bluz giyeceksin mecburen,daha sıradan görüneblilr.

tabi bunlar benim naçizane düşüncelerim önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin..

Başkanına söyle çık elmişim. Sen memır değil misin mazeret iznin yok mu senin:8:

Boş oda yok anasını satım iki dk uzanacaaaadımm. Ah bebişim ben namuslu memurlardan değilim :1: Nöbetciyim bugün ve 19,00 da cıkıcam maalesef

ah canımmm kıyamam sana..
kestir de müdür seni kemesin sonra:):)

Müdür kendi diyo git azcık kestir diye :1:

Back
X