- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
İzlemem. Büyük konuşmayım tabii de sevmiyorum gündüz kuşağı programlarını. pek faydalı bir şey yok!Bu programı takip etmek kimsine enteresan geliyo farkındayım ama napıyım ilgimi çekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlemem. Büyük konuşmayım tabii de sevmiyorum gündüz kuşağı programlarını. pek faydalı bir şey yok!Bu programı takip etmek kimsine enteresan geliyo farkındayım ama napıyım ilgimi çekiyo
İş icabıysa izleyin tabii ki. :)Mesleğim itibariyle vaka örneği patlaması yaşanıyor orda. O yüzden dikkatimi çekiyor benim de
İş icabıysa izleyin tabii ki. :)
kuşum bana da bildirim gelmiyor..:)Telden girmek bi illet.
eLmayRa cınım ben ismimi şeyttiğin zaman bildirim almıyorum. Alıntı yap lan!
blue_ismyheart nickini niye değiştin bebeğim sen? Ne güzel qartaaaa diye hönkürüyodu elmayra.
@HanimKelesimiGetir abla naber
Telden girmek bi illet.
eLmayRa cınım ben ismimi şeyttiğin zaman bildirim almıyorum. Alıntı yap lan!
blue_ismyheart nickini niye değiştin bebeğim sen? Ne güzel qartaaaa diye hönkürüyodu elmayra.
@HanimKelesimiGetir abla naber
Sen bence melihi birine postala işe gir :) Nasıl fikirEskiden ne güzel sohbet ederdik be.
Ne güzel yardırıyoduk:) Şimdi vaktim var ama pvcyok telden zor oluyor.
kuşum bana da bildirim gelmiyor..:)
senin yüzünden değiştirdim la muhahhahaageçen yazıştık ya w.upp ta seninle.telefon onun önündeydi ,senin adın yanında kk yazıyodu..kk ne ola ki didi..ben de saf saf didim.:) ne olur ne olmaz değiştirdim işte nickimi ben de..
Sensin kk :)kuşum bana da bildirim gelmiyor..:)
senin yüzünden değiştirdim la muhahhahaageçen yazıştık ya w.upp ta seninle.telefon onun önündeydi ,senin adın yanında kk yazıyodu..kk ne ola ki didi..ben de saf saf didim.:) ne olur ne olmaz değiştirdim işte nickimi ben de..
Seven çokta bakan yok. Neyse ben koca parası yiycem zaten:)eLmayRa .!.:Sen bence melihi birine postala işe gir :) Nasıl fikir
Adi pislik
Patron garısısın sen ahahahahSeven çokta bakan yok. Neyse ben koca parası yiycem zaten:)
Patron benim!Patron garısısın sen ahahahah
Tabi tabi kalktı o alt bölümler. Ay benim de bdvye giresim yok, o konuları okudukca cemkiresim geliyoGeyik bölümü genel olarak durgunlaşmış.
Bdv revaçta. Bdvnin alt bölümleri yok dimi eşinin ailesi bölümü falan?
Patron benim!
İşletme benim üstüme yavrum:) koviciim kocayı
haddii görmedim dur bakayımGörmedim girmiyorum pek. Hemen bakıyorum:)
Bdvye bak nemişe küfür etmiş densiz. Nemiş davaya hazırlanıyor
deli,adının yanına yazdım.adaşın olan 2 ark.daha var ayırt etmek için:)Sensin kk :)
hangi konuymuş o aratmayın bana yazıverin hele...Görmedim girmiyorum pek. Hemen bakıyorum:)
Bdvye bak nemişe küfür etmiş densiz. Nemiş davaya hazırlanıyor
Sen görüp yazana kadar ben eve geldim bebisim :)buldum la siz yazana kadar.yaşlanıdınız la siz...ataklık çeviklik kalmadı hahahha
AdAm_OLaCaK_KIZ kankaaaa