- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
İzlemem.Bu programı takip etmek kimsine enteresan geliyo farkındayım ama napıyım ilgimi çekiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzlemem.Bu programı takip etmek kimsine enteresan geliyo farkındayım ama napıyım ilgimi çekiyo![]()
İş icabıysa izleyin tabii ki. :)Mesleğim itibariyle vaka örneği patlaması yaşanıyor orda. O yüzden dikkatimi çekiyor benim de![]()
İş icabıysa izleyin tabii ki. :)
kuşum bana da bildirim gelmiyor..:)Telden girmek bi illet.
eLmayRa cınım ben ismimi şeyttiğin zaman bildirim almıyorum. Alıntı yap lan!
blue_ismyheart nickini niye değiştin bebeğim sen? Ne güzel qartaaaa diye hönkürüyodu elmayra.
@HanimKelesimiGetir abla naber
Telden girmek bi illet.
eLmayRa cınım ben ismimi şeyttiğin zaman bildirim almıyorum. Alıntı yap lan!
blue_ismyheart nickini niye değiştin bebeğim sen? Ne güzel qartaaaa diye hönkürüyodu elmayra.
@HanimKelesimiGetir abla naber
Sen bence melihi birine postala işe gir :) Nasıl fikirEskiden ne güzel sohbet ederdik be.
Ne güzel yardırıyoduk:) Şimdi vaktim var ama pvcyok telden zor oluyor.
kuşum bana da bildirim gelmiyor..:)
senin yüzünden değiştirdim la muhahhahaageçen yazıştık ya w.upp ta seninle.telefon onun önündeydi ,senin adın yanında kk yazıyodu..kk ne ola ki didi..ben de saf saf didim.:) ne olur ne olmaz değiştirdim işte nickimi ben de..
Sensin kk :)kuşum bana da bildirim gelmiyor..:)
senin yüzünden değiştirdim la muhahhahaageçen yazıştık ya w.upp ta seninle.telefon onun önündeydi ,senin adın yanında kk yazıyodu..kk ne ola ki didi..ben de saf saf didim.:) ne olur ne olmaz değiştirdim işte nickimi ben de..
Seven çokta bakan yok. Neyse ben koca parası yiycem zaten:)eLmayRa .!.:Sen bence melihi birine postala işe gir :) Nasıl fikir
Adi pislik![]()
Patron garısısın sen ahahahahSeven çokta bakan yok. Neyse ben koca parası yiycem zaten:)
Patron benim!Patron garısısın sen ahahahah
Tabi tabi kalktı o alt bölümler. Ay benim de bdvye giresim yok, o konuları okudukca cemkiresim geliyoGeyik bölümü genel olarak durgunlaşmış.
Bdv revaçta. Bdvnin alt bölümleri yok dimi eşinin ailesi bölümü falan?
Patron benim!
İşletme benim üstüme yavrum:) koviciim kocayı![]()
haddii görmedim dur bakayımGörmedim girmiyorum pek. Hemen bakıyorum:)
Bdvye bak nemişe küfür etmiş densiz. Nemiş davaya hazırlanıyor
deli,adının yanına yazdım.adaşın olan 2 ark.daha var ayırt etmek için:)Sensin kk :)
hangi konuymuş o aratmayın bana yazıverin hele...Görmedim girmiyorum pek. Hemen bakıyorum:)
Bdvye bak nemişe küfür etmiş densiz. Nemiş davaya hazırlanıyor
Sen görüp yazana kadar ben eve geldim bebisim :)buldum la siz yazana kadar.yaşlanıdınız la siz...ataklık çeviklik kalmadı hahahha