- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
Afiyet olsun.ben yemğe gidiyorum görüşürüz..
Ah canım, kıyamam.Ben fenayım izin alıp çıkıcam
Hoşça kalın
amin!daha belli değil ya ayrılmamışızdır belki ne hayırlısı ise o olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun.ben yemğe gidiyorum görüşürüz..
Ah canım, kıyamam.Ben fenayım izin alıp çıkıcam
Hoşça kalın
amin!daha belli değil ya ayrılmamışızdır belki ne hayırlısı ise o olsun
s
o zaman der şimdi demez ama muhahahhaha
doğumdan sonra 2 aya kadar ancak iniyosun elmişim. hani 40 ı çıksın derler ya aslında o sadece bebk için değil anne için de..40 gün sonra normale dönmeye başlıyor vücudun.rahim toparlanıyor,şişlikler iniyor hormonlar düzeliyor falan..
korkma sadece anormla duygular hissettiğinde bunu geçici olduğğunu ve loğusalıktan kaynaklandığını düşşün,sakinleştir kendini..ben öyle yapıyodum..buna rağmen zor oluyor ama ben işe başlayınca normale döndüm..
Herşeyimiz zıt onla zaten
O sana benziyo haha : D
İyiyiz la sen napıyosunnapıyosunuz la kayboldum forumda tiksindim
kimseden duada isteyemiyorum
Benim 1 hafta önden gidiyomuş Q
Göbeğim hafif çıktı ama kilom aynı
Arada uğruyo o psikoloji işte sonra geciyo :)Elmayra, hamileliğin sonuna doğru birçok insan böyle düşünür. Fakat sen düşünme lütfen. Üzülüyorum.
Elmayra'nın b.konu çıkartma huyu var. Muzu da öyle yaptı. Kabız oldu.
Öptüm balımmmmmm, afiyet olsunben yemğe gidiyorum görüşürüz..
Ben fenayım izin alıp çıkıcam
Hoşça kalın
İyiyiz la sen napıyosun
ahahahha asmu yaa dua isteyecek yeride mi bulamadın
Ben suanda hep bardağın boş tarafını görüyorum ayrılık kararı ile ilgili seni gaza getirebilirim ahahahhaayrılmış olabilirim sevgulumden moral ver teselli ver
Beni bi deşer misin şişen yerlerimden En üzüldüğüm smiley o zatengeldim noluyo burdacanım sıkkın alayını deşerim valla..balıkbıçaklayansmiley de gitmiş zaten
ben de şu hıhhh yapan smiley çok arıyorumdil çıakrıp kafa çeviriyodu ya,ben normalde de yaparım onu ous çok güler bana ,o da gitmiş..Beni bi deşer misin şişen yerlerimden En üzüldüğüm smiley o zaten
adi pislik ahahahaha evet deşecekler caart diye : )ben de şu hıhhh yapan smiley çok arıyorumdil çıakrıp kafa çeviriyodu ya,ben normalde de yaparım onu ous çok güler bana ,o da gitmiş..
seni zamanı gelince deşecekler zaten ,gerçi sen normal doğuracktın değil mi?
geldim noluyo burdacanım sıkkın alayını deşerim valla..balıkbıçaklayansmiley de gitmiş zaten
Kazen'e söyleseniz. İfadeler geri gelmez mi? Araya nüfuzlu birilerini koysanız. :)Beni bi deşer misin şişen yerlerimden En üzüldüğüm smiley o zaten
sezeryan olmazsa da deşebilrler,alttan yanimuhahhahhaadi pislik ahahahaha evet deşecekler caart diye : )
karnın aşağı inmesi diye bişi var mı gerçekten
tanıdığım en nüfuzlu kişi elmişKazen'e söyleseniz. İfadeler geri gelmez mi? Araya nüfuzlu birilerini koysanız. :)
Kazen'e söyleseniz. İfadeler geri gelmez mi? Araya nüfuzlu birilerini koysanız. :)
Elmayra, kızma ama bunu görünce aklıma direkt olarak sen geldin.
Benimki hep aşağıda ama bakalım, biraz biraz tırsmaya başladımsezeryan olmazsa da deşebilrler,alttan yanimuhahhahha
evet var canım,doğuma hazırlık olarak bebek kafası aşağıya yerleşmiş şekilde durmaya başlıyor,doğal olarak midene baskı yapmıyor alt tarafa baskı yapıyor,sık sık wc yani
tanıdığım en nüfuzlu kişi elmiş
yok yok tırsma canım doğum yaklaştıkça insan korkuyor ama olup bitiyor işte ,meraklanma sen..Benimki hep aşağıda ama bakalım, biraz biraz tırsmaya başladım
Hangi nüfuz ahahahhaha
Bir de sey diye düşünüyorum o cocuk bi şekilde doğacak orda kalma sansı yokyok yok tırsma canım doğum yaklaştıkça insan korkuyor ama olup bitiyor işte ,meraklanma sen..
siteyi mi çözmeye çalışıyosun sen hala
aynen öyle elmişim,sen doğum anına değil de sonrasına odaklan tatlım,kucağına aldıüını hayal et,gerisi boş zaten..Bir de sey diye düşünüyorum o cocuk bi şekilde doğacak orda kalma sansı yok
göfret sitenin bu halini hiiic sevmemiş
Ayyy hayırlısı artık bakalımaynen öyle elmişim,sen doğum anına değil de sonrasına odaklan tatlım,kucağına aldıüını hayal et,gerisi boş zaten..
zaten çözemeden gitti
o gün geldi mi b,ile yaaa...hayırlı olsun şimdiden,Allah tamamına erdirsin,sana da kolay gelsin,yorma kendini fazla..Ayyy hayırlısı artık bakalım
Ben yarın gelmicem, ctesi kardeşimin nişanı var ona hazırlık fln yapıcaz izin aldım