- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
Kuru kayısı ye o zaman tmm mı, bağırsaklarını cok fazla zorlamaman gerekiyor bu dönemde, sonra bağsur olarak sana geri dönebilir
Şimdi iyiyim
Demiri kullanırken öyleydim
Onu da yiyorum doktor demişti , sağ ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru kayısı ye o zaman tmm mı, bağırsaklarını cok fazla zorlamaman gerekiyor bu dönemde, sonra bağsur olarak sana geri dönebilir
neler dicem neler,uykusuz pasaklı falan ne ki
Sifa olsun.Şimdi iyiyim
Demiri kullanırken öyleydim
Onu da yiyorum doktor demişti , sağ ol
Hadi len pislik : ) bu kez jet ski yapıcam ahahahah belki oğlan olurBu bence doğurduktan sonra hemen soluğu kayakta alır Q cum
Sifa olsun.
Ceviz incir kayısı ne bulursan ye kurugillerden :)
Hadi len pislik : ) bu kez jet ski yapıcam ahahahah belki oğlan olur
sarıl bana yewrumm,öpüşelim miadi pislik dost dost diye nicesine sarıldım ahahahahha
banyo yapmaya vakti kalırsa iyi ,ne kayağıBu bence doğurduktan sonra hemen soluğu kayakta alır Q cum
tabi tabi oldu görürsem söylerimHadi len pislik : ) bu kez jet ski yapıcam ahahahah belki oğlan olur
Iyyy yumurtadan ben de tiksindim hala da yiyemiyorum.Kuruyemiş svediğimdne onları yiyebiliyorum şükür
Ama yımırta filan cıks
Her sene 1 tane doğurcan demek
sarıl bana yewrumm,öpüşelim mi
banyo yapmaya vakti kalırsa iyi ,ne kayağı
tabi tabi oldu görürsem söylerim
muhahahha kızım sen hiçbir yerde rahat durmaz mısınFacete bi grup var böyle doğumla bebekle ilgili seylerin konuşulduğu ara ara orayı okuyorum iste yasanmış tecrübe fln ayagına Anam bi baktım bizim nick ajhahahahahha soka girdim la melihn resminden tanıdım.
Sonra beni attılar gruptan birine cemkirdim diye
Hamile olduğumu öğrendiğimde biri bana yumurta ye cok faydalı dedi ben de 4 tane haşlanmış yumurtayı aynı anda yemeye kalktım tiksindim ahahahahha
Facete bi grup var böyle doğumla bebekle ilgili seylerin konuşulduğu ara ara orayı okuyorum iste yasanmış tecrübe fln ayagına Anam bi baktım bizim nick ajhahahahahha soka girdim la melihn resminden tanıdım.
Sonra beni attılar gruptan birine cemkirdim diye
Aa kacırmışım onu hic hatırlamıyorum söylediğini, ne rahat durcam la sacmasapan seyler yazıyolar biri bana insanmısın fln deyince daldım ben de ahahahahahmuhahahha kızım sen hiçbir yerde rahat durmaz mısın
o sana demişti zaten böyle bir gurup var gel diye..ne lazımsa ben anlatırım sana şekerim,yaşanmışlıksa al buyur
Mokunu cıkarmayı seviyorum işte :) yemiyorum o günden beriYuh : D
Vücut yapanlar gibi 10 tane ye demediler herhalde
Günde 1 tane
Senin bana olan sevgin cok büyük de ondan ahahahahahaFarkında mısın seni bizden başka çekebilen yok
evet sen mokunu çıkarıyosun bişeyin ya o yüzden tavsiye verirken miktar belirtiyorum sanaIyyy yumurtadan ben de tiksindim hala da yiyemiyorum.
Hamile olduğumu öğrendiğimde biri bana yumurta ye cok faydalı dedi ben de 4 tane haşlanmış yumurtayı aynı anda yemeye kalktım tiksindim ahahahahha
tavşanlar gibi coğalıcam
göbeğini severim senin ben..bişey anltayaım bak,loğusalık cidden saçma ve komik bi dönem yaa..sonradan kendime çok güldüm..hani ben zayıfım ya,doğumdan sonra da çabuk verdim kiloyu..ata 2 aylık yoktu daha,herkes kilo verdin falan diyor ya,ben de eski 36-34 beden pantolonlarımı giymeye çalıştımdüşünsene daha 1,5 ay olmuş doğuralı şişim bile tam inmemiş..ama nasıl çabalıyorum içne giricem diye,kanter içinde bacakları soktum ama kapanması mümkün değil..oturup ağlamıştımÖpüşelim ama göbeğimden yanaşamıyorum ahahahahah
Lannn kızımı alır yaparım ben de hem kendimi hem onu yıkarım inşallah
Senin bana olan sevgin cok büyük de ondan ahahahahaha
evet sen mokunu çıkarıyosun bişeyin ya o yüzden tavsiye verirken miktar belirtiyorum sana
Ayyy beni çözen ve miktar belirten beynini yerim senin balımmmmmmmmmmmmmmevet sen mokunu çıkarıyosun bişeyin ya o yüzden tavsiye verirken miktar belirtiyorum sana
göbeğini severim senin ben..bişey anltayaım bak,loğusalık cidden saçma ve komik bi dönem yaa..sonradan kendime çok güldüm..hani ben zayıfım ya,doğumdan sonra da çabuk verdim kiloyu..ata 2 aylık yoktu daha,herkes kilo verdin falan diyor ya,ben de eski 36-34 beden pantolonlarımı giymeye çalıştımdüşünsene daha 1,5 ay olmuş doğuralı şişim bile tam inmemiş..ama nasıl çabalıyorum içne giricem diye,kanter içinde bacakları soktum ama kapanması mümkün değil..oturup ağlamıştım
Saol canım cogzel moral veriyosun ahahahhahabu arada herşeyi kızınla yapacağın için,insna bi banyoda rahat kalayım istiyor.banyo tuvalet doğumdan sonraki kurtarıcıların
Yok ben dışlanmışları topluma kazandırmak istiyorum
İyi yapıyosun bu bizim Ous gibi kiloyla tüketiyo :)