- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zıbarmak yoook dinlenmek var, oğlumuza iyi bak
tabi tabiii,,,ous da dedi bugün,biz daha atanın bakıcı işiyl kafayı bozuyoruz ne ikinci çocuğu diyeOrası pek belli olmaz ama bence sen ikinci cocuğu da yap aahhahahah
Ne soruyo be sana :S Manyak mı ne milletBurdaki ispikçi de neler soruyo neler
İyice bıkkınlık getirdi
Valla mahalledeki komşu teyzeler bundan iyidir
Çok açık yazmayayım mikemmel sorularını üye filansa : D
yazsana aman ne bilecek bizim topiğiBurdaki ispikçi de neler soruyo neler
İyice bıkkınlık getirdi
Valla mahalledeki komşu teyzeler bundan iyidir
Çok açık yazmayayım mikemmel sorularını üye filansa : D
herkes bizim gibi sorumlulıuk sahibi değil işte..biz gebersek de geliyoruz işimize..Aslında Q burda da herkeisn sorumluluğpu var o yüzden 2 gün gelmezse soruluyor
Ama bu sekreter sadece telefon ve işi deliliğe vurdu depresyondyaım deyip deyip gelmiyo
barsakları mı bozdu çeko senin de?? ben limonlu su ile içiyorum,daha iyi geliyor,tavsiye ederim.Ay ben onu 1 hafta zor içtim kansızım ama ne bilim o da içilcek gibi durmuyo
tabi tabiii,,,ous da dedi bugün,biz daha atanın bakıcı işiyl kafayı bozuyoruz ne ikinci çocuğu diye
Ay ben onu 1 hafta zor içtim kansızım ama ne bilim o da içilcek gibi durmuyo
barsakları mı bozdu çeko senin de?? ben limonlu su ile içiyorum,daha iyi geliyor,tavsiye ederim.
herkes bizim gibi sorumlulıuk sahibi değil işte..biz gebersek de geliyoruz işimize..
Kuru kayısı ye o zaman tmm mı, bağırsaklarını cok fazla zorlamaman gerekiyor bu dönemde, sonra bağsur olarak sana geri dönebilirAfedersin ama kabızlık yaptı
Bana seni cok seviyorum CANIM dersen gelirimDediğimi duyması sorun değil yüzüne de diyorum yarabbi şükür çekiyo ispikçi ama
Bundan sonra beni takip eder burda bile hep dikizliyo
Çekemem
böyle tatlı sözlere kanmam la ben halime baksan kanıyorum diyorum la ben,oğlumun arkasında doşup duruyorum,kansızım halim yok,sen diyosun kızın olsun..olsa güzel olurdu tabii de ,cıııkkkssss yemedim kuşumPofff atanın bi kız kardeşi olsa fena mı olur
demir ilacı da iYrenc bişi
cidden mi,bende tam tersi..ama kazbılığın tedavsi var kayısı erik tamamdır..bence tekrar dene çekocum..demir çok öenmli..ilerleyen aylarda halsiz kalırsın çok.Afedersin ama kabızlık yaptı
benim kabızlık değil tam tersiydi elmişim,,gebelikte nerdeyse 4 ay devam etti,o da aynı etkiyi yapıyor merak etmeKuru kayısı ye o zaman tmm mı, bağırsaklarını cok fazla zorlamaman gerekiyor bu dönemde, sonra bağsur olarak sana geri dönebilir
Yemedin dimi ahahahahahahPIŞIK desem
böyle tatlı sözlere kanmam la ben halime baksan kanıyorum diyorum la ben,oğlumun arkasında doşup duruyorum,kansızım halim yok,sen diyosun kızın olsun..olsa güzel olurdu tabii de ,cıııkkkssss yemedim kuşum
cidden mi,bende tam tersi..ama kazbılığın tedavsi var kayısı erik tamamdır..bence tekrar dene çekocum..demir çok öenmli..ilerleyen aylarda halsiz kalırsın çok.
benim kabızlık değil tam tersiydi elmişim,,gebelikte nerdeyse 4 ay devam etti,o da aynı etkiyi yapıyor merak etme
sabah sabah ne bok konularımız var yahu
sen doğur da bak ben seni nasıl kızdırıcamY
Ya ben işin şakasındayım seni kızdırmak hosuma gidiyo
Moktan konularla güne başladık
ahahahahahha neyimi kızdırıcan : ) uykusuzuuuz pasaklıııııııııııı fln de banasen doğur da bak ben seni nasıl kızdırıcam
neler dicem neler,uykusuz pasaklı falan ne kiahahahahahha neyimi kızdırıcan : ) uykusuzuuuz pasaklıııııııııııı fln de bana
adi pislik dost dost diye nicesine sarıldım ahahahahhaneler dicem neler,uykusuz pasaklı falan ne ki