09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

uzak yakın alakası yok :) sperm y kromozomlu ise erkek x kromozomlu ise kadındır, yumurta her daim x kromozomludur zaten. tamamen tesadüf diyelim, güçlü olan sperm kazanır

Eylulcum cepten giriyorum ya hepinizi goremeyebiliyorum

Yalan mı ceko ahahahha ben gösteriyorum sen icinde yasıyorsun :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

En baba sperm kazanır ahahahha yasasın sipirminlererr

uzak yakın alakası yok :) sperm y kromozomlu ise erkek x kromozomlu ise kadındır, yumurta her daim x kromozomludur zaten. tamamen tesadüf diyelim, güçlü olan sperm kazanır

Şimdi aklıma geldi kasapların genelde oğlu olurmuş Meşhur showmen kasap böyle bir teori ortaya atmıştı kurban zamanında

XX Kız , XY erkek

Son düzenleme:

bunun bi bilimsel açıklaması var net hatırlamıyorum ama x'ler y'lerden daha hızlı ama dayanıksız y'lerde tam tersi......böyle böyle devam ediyo konuda bağlantılı yani

merak ettim ben amaa ya çaktırmadan de

bizim spermler bi türlü yumurtayı bulupta döllemeyi beceremedi hızları düşük x-y her türlüsü kabulüm

valla azı çoğu bilmem de ben ovulasyon günlerimde gün aşırı yöntemi ile hemen hamile kaldım

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Sen biiiiiir premsessin cekooooo :)
Norwe sevismenin niteliği ile ilgili ahhahah

Valla ben kayak yaparken oldu ahahahhaha

Hamileler hamilelere küsmez ceknaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…