- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
İnşallah çekim ya,kaçhafta oldu şimdi
7.haftaymış abla
Ama bende kansızlık vardı zaten bi de tiroid çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çekim ya,kaçhafta oldu şimdi
Amin çok sağ ol
Darısı isteyen herkesin başına hayırlısı inşallah
Zor işlermiş neler çıktı neler.. Onlarla uğraşıyorum.. İnşallah sadece birer formalitedir
aaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah..
darısı başıma yaaa
7.haftaymış abla
Ama bende kansızlık vardı zaten bi de tiroid çıktı
Allah isteyen herkese versin bende iyi olmaya çalışıyorum abla annemle kardeşim gitti geçen hafta bebekle kaldık baş başa hastalık hastası oldum panik atak tavan yaptı Allah yardım etsin banada ne diyim
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Çok yeni daha,minnak bişey yahu ..
Kansızlık varsa yediklerine filan dikkat et çekk,doktor gerekli olan şeyleri söyler zaten..
Troid te yenimi çıktı yoksa..
sovr86 vardı o da doğum yapmıştır giriyo mu ,etmiş falan nasıl evlendimi bebeği kendi iyimi
Ben telefondan albümleri göremiyorum diz üstü pcyi anneme verdim mecbur telefondan giriyorum kimseden haberim yok zeboşu kaybetmişiz çok üzüldüm sarsıldım sovr86 vardı o da doğum yapmıştır giriyo mu ,etmiş falan nasıl evlendimi bebeği kendi iyimi
Ben yeni öğrendim abla baktırmamıştım ki hiç
Ablamda da vardı ama demek ki genetik bizde
Hiç girmiyor artık
Allah sana da kolaylıklar versin Nems
Tedavi süreci devam edecek demi
Çek TSH ne kadar yüksek değerin kaç metenin de yüksekti bebeklerde zeka geriliği falan yapıyormuş çok korkmuştum Allahtan düştü
Anne olmak hep istediğim şey, çocukluğumdan beri...Bebek niyetiyle geldiysen valla bişey var
Anne olmak hep istediğim şey, çocukluğumdan beri...
Fakat bekarım ben! Burada aşama kaydedebilir miyim ki?
Sevebilir miyim artık? Beni bile evlendirebilir mi bu konu?
Bu geyik sayfası "kısmetli, uğurlu kademli, hayırlı" dediler, geldik.
evet flozof uğurlu topik bu topik işte...iice gez bulaşsın sana da
Bilmiyorum. bu konuya yazan herkes hamile kalmış. Uğurlu, bereketli bir konuymuş burası... Biz öyle duyduk!prenses ...Seni gördüm geldim. Gerçek mi
Amin ecmain. :13:
Bizimde kısmetimiz güzel olsun bahtımız açık olsun o zaman