09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bugün benim doğum günümmüş
Yaşlandım mı nedir, bizim ikizler sosyal paylaşımdan kutlamış
Bi tuhaf oldum ne çabuk büyüdü bu cimcimeler

Öyle mi doğum günün kutlu olsun o zaman Allah hayırlı ömürler versin

Dünkü konu umarım düzelir, pek sanmıyorum ama...

Bizimde geçenlerde nişan yıl dönümümüzmüş, ertesi gün ous dedi dün nişanı unuttun diye dedim sen çokmu hatırladın ben bugün ayın kaçı onu bile bilmiyorum... Diyo benimde şimdi aklıma geldi :) Öüs işte.

Ben de arkadaşımı davet ettim bugün. Bu kafayla nasıl ağırlayacaksam kızı ayakta uyuyorum. Neyse zaten arkadaştan öteyiz olmadı yatar uyurum :))

Sağ ol cümlemize inşallah, yaşlanmışım teyze diyolar bana bıcırıklar sitelerde mitelerde

Nişan dönümü, 6.ayımız, yok bilmem söz dönümü hiç anlamam
Evlendik artık evlilik yıl dönümünü unutmazsak yeter

Ben de arkadaşımı davet ettim bugün. Bu kafayla nasıl ağırlayacaksam kızı ayakta uyuyorum. Neyse zaten arkadaştan öteyiz olmadı yatar uyurum :))

Gerçek arkadaşsa o seni ağırlar zaten

nerdesiniz kaçzamandır
Ben giremiyorum kurumdan kkya sadece özel msj atabiliyorum :)
Ayy elmiş :)) bu harika bir duygudur hele birde kucagına al bak göreceksin.
Cok güzel cok heyecanlı ya onu her gördüğümde bu benim mi diye soka giriyorum 250 gr olmuş sanayağ gibi
selamlar nabersiniz?
kürkünü yerim senin sıcak havalarda isilik olma emi
haddi welmişş git gör prensesini...
benimkide prensmişşş %90

Aaaa yakışıklı bi oğlumuz mu oluyo maşallaah

Doğum günün kutlu olsun cekcannnnnn nice senelereee, kendi büyüse de icindeki cocuk hic büyümeyen bi pisliksin sen
lan yat uyu ne arkadaşı

çeko tatlım albümü de kapatmışsın,yazdıysan göremedim,afedersin ben öyle pat diye çıktım galiba

Yok Q cum çok detay verince yine de içim rahat etmedi ondan sildim
Hayırlısı herşeyin

Tavşanıck nasıl, iyi misiniz

Çok hastayım yine kuru kuru öksürüyorum. Temizlik yaptırıcam diye üşüttüm ne icicem ben

Yok Q cum çok detay verince yine de içim rahat etmedi ondan sildim
Hayırlısı herşeyin

Tavşanıck nasıl, iyi misiniz
tavşancık iyi maşallah ;idare ediyorum ben de..
olsun iyi yapmışsın çeko albümü silmekle,yarın yenisini açarsın inşallah güzel muhabbet konuları olur da:)

Çok hastayım yine kuru kuru öksürüyorum. Temizlik yaptırıcam diye üşüttüm ne icicem ben

kızım sen nick e kızıyodun kendin aynı haltı yiyosun,sana ne temizllikten yahu...ver anahtarı kadına temizleisn çıksın...
siyah turp oy,içine bal koy,4-5 saat kalsın,sulanıyor o zaten,o suyu iç çok iyi geliyor...
ya da zencefil,bal...

Yarım çay bardağı pekmezin içine biraz karabiber at iç çok iyi gelir öksürüğe Geçmiş olsun

evde pekmez yok ama aldırayım saol balım

Kadını ilk defa aldım basında durmam lazımdı sanırım cereyanda kaldım. Hic yorulmadan hasta olan bi beden. Markete göndereyim de alsın bari

Geçmiş olsun mik mik
Öksürük için birebir.. Toz zencefil + karabiber + bal..
Macun yapıp içiyosun kulaklarından duman çıkıyo ciğerlerine kadar hissediyosun ama geçiyo Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…