- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın zombican
Ayakta uyuyorum otel parası veriyorum :) napan çekcan mesai 1de mi bitiyor
Hee
Ben yine köle gibi çalışıyorum
1 de bitiyor
Kolay gelsin
Eve gider bi güzel dinlenirsin cipislerini de alırsın koynuna :)
Bugün benim doğum günümmüş
Yaşlandım mı nedir, bizim ikizler sosyal paylaşımdan kutlamış
Bi tuhaf oldum ne çabuk büyüdü bu cimcimeler
Öyle mi doğum günün kutlu olsun o zaman Allah hayırlı ömürler versin
Dünkü konu umarım düzelir, pek sanmıyorum ama...
Bizimde geçenlerde nişan yıl dönümümüzmüş, ertesi gün ous dedi dün nişanı unuttun diye dedim sen çokmu hatırladın ben bugün ayın kaçı onu bile bilmiyorum... Diyo benimde şimdi aklıma geldi :) Öüs işte.
Ben de arkadaşımı davet ettim bugün. Bu kafayla nasıl ağırlayacaksam kızı ayakta uyuyorum. Neyse zaten arkadaştan öteyiz olmadı yatar uyurum :))
Ben giremiyorum kurumdan kkya sadece özel msj atabiliyorum :)nerdesiniz kaçzamandır
Cok güzel cok heyecanlı ya onu her gördüğümde bu benim mi diye soka giriyorum 250 gr olmuş sanayağ gibiAyy elmiş :)) bu harika bir duygudur hele birde kucagına al bak göreceksin.
kürkünü yerim senin sıcak havalarda isilik olma emiselamlar nabersiniz?
haddi welmişş git gör prensesini...
benimkide prensmişşş %90
Doğum günün kutlu olsun cekcannnnnn nice senelereee, kendi büyüse de icindeki cocuk hic büyümeyen bi pisliksin senBugün benim doğum günümmüş
Yaşlandım mı nedir, bizim ikizler sosyal paylaşımdan kutlamış
Bi tuhaf oldum ne çabuk büyüdü bu cimcimeler
lan yat uyu ne arkadaşıBen de arkadaşımı davet ettim bugün. Bu kafayla nasıl ağırlayacaksam kızı ayakta uyuyorum. Neyse zaten arkadaştan öteyiz olmadı yatar uyurum :))
çeko tatlım albümü de kapatmışsın,yazdıysan göremedim,afedersin ben öyle pat diye çıktım galiba
Doğum günün kutlu olsun cekcannnnnn nice senelereee, kendi büyüse de icindeki cocuk hic büyümeyen bi pisliksin sen
Çok hastayım yine kuru kuru öksürüyorum. Temizlik yaptırıcam diye üşüttüm ne icicem ben
tavşancık iyi maşallah ;idare ediyorum ben de..Yok Q cum çok detay verince yine de içim rahat etmedi ondan sildim
Hayırlısı herşeyin
Tavşanıck nasıl, iyi misiniz
Çok hastayım yine kuru kuru öksürüyorum. Temizlik yaptırıcam diye üşüttüm ne icicem ben
Yarım çay bardağı pekmezin içine biraz karabiber at iç çok iyi gelir öksürüğe Geçmiş olsun
kızım sen nick e kızıyodun kendin aynı haltı yiyosun,sana ne temizllikten yahu...ver anahtarı kadına temizleisn çıksın...
siyah turp oy,içine bal koy,4-5 saat kalsın,sulanıyor o zaten,o suyu iç çok iyi geliyor...
ya da zencefil,bal...