09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çekocum selam...sen o lise arkadşalarınla bozuşmamış mıydın,düzeldi mi aranız,yoksa bunlar başkaları mı?her halukarda iyi geçmesine sevindim:)

Yok birine alınmıştım ama belli etmedim, sonra da nişanlısını kaybetti destek oldum.

Ben malak gibi yattım pazar günü ev dandiniydi ama ben ayaklarımı duvara dayayıp telefondan oyun oynadım

Oh mis tam benim pozisyon

Ye teyzesi yaaa uykucu bi kızım olacak doktor dürttü döndürdüüü ama uyandıramadı cinsiyetini tam 25 dk da söyleyebildi
o zaman bir sonraki kontroler "oğlan" mış bu diyebilir yani

Laaaan gelecekle ilgili korku salmayın viciduma
yok yok korkma kuzum sen belli olmaz bu işler,bi ark. odasına bile almamıştı bebeği,gece uyanmıyodu ki,emmk için falan...gece yat sabah kalk...senin gibi uykucu ve miskin olabilr tabisiii muhahahhaha senin miayla yatalar devamlı artık...

Yok birine alınmıştım ama belli etmedim, sonra da nişanlısını kaybetti destek oldum.
:

hmmm o arkadaşın anladım:26:nasıl daha iyi mi toparlandı mı biraz?

Diyemez cünkü yemin ettirdim Hipokratın üstüne yemin et dedim nasıl yani dedi ölüsüne dedm ahahahahahah

Ay insallah benimki de küp gibi uyur

Diyemez cünkü yemin ettirdim Hipokratın üstüne yemin et dedim nasıl yani dedi ölüsüne dedm ahahahahahah

Ay insallah benimki de küp gibi uyur

hahhahaha kızım delisin sen yaaa.. sendne nasıl birşey çıakcak merak ediyorum,tam fırlama olur bence :):)
emsin uyusun diyosun yani sen sonra başında beklersin ama kalksın da azıcık seveyim diye...:)

hahhahaha kızım delisin sen yaaa.. sendne nasıl birşey çıakcak merak ediyorum,tam fırlama olur bence :):)
emsin uyusun diyosun yani sen sonra başında beklersin ama kalksın da azıcık seveyim diye...:)

Ben de merak ediyorum cidden bak D: nasıl bir cadı verecek Allah bana :)

Ben öyleymişim o da öyle olur diye düşünüyorum uyurken severim ben

Ben de merak ediyorum cidden bak D: nasıl bir cadı verecek Allah bana :)

Ben öyleymişim o da öyle olur diye düşünüyorum uyurken severim ben

kargon da gelir bugün şekerim umarım beğenirsin elmişim,öyle yepyeni değiller ama hayalkırıklığı olmaz umarım..:18:
beğenmezsen de söyle tamam mı..

kargon da gelir bugün şekerim umarım beğenirsin elmişim,öyle yepyeni değiller ama hayalkırıklığı olmaz umarım..:18:
beğenmezsen de söyle tamam mı..

Ay verdin mi qqq lan ne beğenmicem hamile seysi işte hepsi birbirine benziyo Eline koluna sağlık yıkadın ütüledin gönderdin.

Yalnız ben bir ayda 4 kilo almışım böyle devam ederse 100 kilo olucam. Sigarasızlıktan kendimi yemee vurdum :18:

Geldim geldim kardeşimle dedikodu yaptım birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…