- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
Günaydın dün arkadaşlarım bendeydi , güzel geçti
Siz napıyosunuz
Ben malak gibi yattım pazar günü ev dandiniydi ama ben ayaklarımı duvara dayayıp telefondan oyun oynadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın dün arkadaşlarım bendeydi , güzel geçti
Siz napıyosunuz
Ben malak gibi yattım pazar günü ev dandiniydi ama ben ayaklarımı duvara dayayıp telefondan oyun oynadım
ben salıyı sevmeyenlerdenim :):)
kızını balla yerim ben senin
oohhh en güzelini yapmışsın,şimdiden depola sonra zamanın olmayack:):)
çekocum selam...sen o lise arkadşalarınla bozuşmamış mıydın,düzeldi mi aranız,yoksa bunlar başkaları mı?her halukarda iyi geçmesine sevindim:)
Oh mis tam benim pozisyon
o zaman bir sonraki kontroler "oğlan" mış bu diyebilir yaniYe teyzesi yaaa uykucu bi kızım olacak doktor dürttü döndürdüüü ama uyandıramadı cinsiyetini tam 25 dk da söyleyebildi
yok yok korkma kuzum sen belli olmaz bu işler,bi ark. odasına bile almamıştı bebeği,gece uyanmıyodu ki,emmk için falan...gece yat sabah kalk...senin gibi uykucu ve miskin olabilr tabisiii muhahahhaha senin miayla yatalar devamlı artık...Laaaan gelecekle ilgili korku salmayın viciduma
Yok birine alınmıştım ama belli etmedim, sonra da nişanlısını kaybetti destek oldum.
:
hmmm o arkadaşın anladım:26:nasıl daha iyi mi toparlandı mı biraz?
o zaman bir sonraki kontroler "oğlan" mış bu diyebilir yani
yok yok korkma kuzum sen belli olmaz bu işler,bi ark. odasına bile almamıştı bebeği,gece uyanmıyodu ki,emmk için falan...gece yat sabah kalk...senin gibi uykucu ve miskin olabilr tabisiii muhahahhaha senin miayla yatalar devamlı artık...
Yok birine alınmıştım ama belli etmedim, sonra da nişanlısını kaybetti destek oldum.
Oh mis tam benim pozisyon
Diyemez cünkü yemin ettirdim Hipokratın üstüne yemin et dedim nasıl yani dedi ölüsüne dedm ahahahahahah
Ay insallah benimki de küp gibi uyur
hahhahaha kızım delisin sen yaaa.. sendne nasıl birşey çıakcak merak ediyorum,tam fırlama olur bence :):)
emsin uyusun diyosun yani sen sonra başında beklersin ama kalksın da azıcık seveyim diye...:)
Ben de merak ediyorum cidden bak D: nasıl bir cadı verecek Allah bana :)
Ben öyleymişim o da öyle olur diye düşünüyorum uyurken severim ben
kargon da gelir bugün şekerim umarım beğenirsin elmişim,öyle yepyeni değiller ama hayalkırıklığı olmaz umarım..:18:
beğenmezsen de söyle tamam mı..
Bugün de ben geldim kimse yok
ben buralardayım çekooo
Geldim geldim kardeşimle dedikodu yaptım birazcık
Benim yüzüm mü eskidi !