09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çekocum selam...sen o lise arkadşalarınla bozuşmamış mıydın,düzeldi mi aranız,yoksa bunlar başkaları mı?her halukarda iyi geçmesine sevindim:)

Yok birine alınmıştım ama belli etmedim, sonra da nişanlısını kaybetti destek oldum.

Ben malak gibi yattım pazar günü :KK70: ev dandiniydi ama ben ayaklarımı duvara dayayıp telefondan oyun oynadım :KK1:

Oh mis tam benim pozisyon :KK8::KK1:

Ye teyzesi yaaa uykucu bi kızım olacak doktor dürttü döndürdüüü ama uyandıramadı cinsiyetini tam 25 dk da söyleyebildi :KK70:
o zaman bir sonraki kontroler "oğlan" mış bu diyebilir yani :KK60:

Laaaan gelecekle ilgili korku salmayın viciduma :KK70:
yok yok korkma kuzum sen belli olmaz bu işler,bi ark. odasına bile almamıştı bebeği,gece uyanmıyodu ki,emmk için falan...gece yat sabah kalk...senin gibi uykucu ve miskin olabilr tabisiii :KK60: muhahahhaha senin miayla yatalar devamlı artık...

Yok birine alınmıştım ama belli etmedim, sonra da nişanlısını kaybetti destek oldum.
:

hmmm o arkadaşın anladım:26:nasıl daha iyi mi toparlandı mı biraz?

o zaman bir sonraki kontroler "oğlan" mış bu diyebilir yani :KK60:

yok yok korkma kuzum sen belli olmaz bu işler,bi ark. odasına bile almamıştı bebeği,gece uyanmıyodu ki,emmk için falan...gece yat sabah kalk...senin gibi uykucu ve miskin olabilr tabisiii :KK60: muhahahhaha senin miayla yatalar devamlı artık...

Diyemez cünkü yemin ettirdim :KK70: Hipokratın üstüne yemin et dedim :KK70: nasıl yani dedi ölüsüne dedm ahahahahahah

Ay insallah benimki de küp gibi uyur :KK70:

Diyemez cünkü yemin ettirdim :KK70: Hipokratın üstüne yemin et dedim :KK70: nasıl yani dedi ölüsüne dedm ahahahahahah

Ay insallah benimki de küp gibi uyur :KK70:

hahhahaha kızım delisin sen yaaa..:KK60: sendne nasıl birşey çıakcak merak ediyorum,tam fırlama olur bence :):)
emsin uyusun diyosun yani sen :KK1::KK1:sonra başında beklersin ama kalksın da azıcık seveyim diye...:)

hahhahaha kızım delisin sen yaaa..:KK60: sendne nasıl birşey çıakcak merak ediyorum,tam fırlama olur bence :):)
emsin uyusun diyosun yani sen :KK1::KK1:sonra başında beklersin ama kalksın da azıcık seveyim diye...:)

Ben de merak ediyorum cidden bak D: nasıl bir cadı verecek Allah bana :)

Ben öyleymişim o da öyle olur diye düşünüyorum:KK70: uyurken severim ben :KK70:

Ben de merak ediyorum cidden bak D: nasıl bir cadı verecek Allah bana :)

Ben öyleymişim o da öyle olur diye düşünüyorum:KK70: uyurken severim ben :KK70:

kargon da gelir bugün şekerim:KK14: umarım beğenirsin elmişim,öyle yepyeni değiller ama hayalkırıklığı olmaz umarım..:18:
beğenmezsen de söyle tamam mı..

kargon da gelir bugün şekerim:KK14: umarım beğenirsin elmişim,öyle yepyeni değiller ama hayalkırıklığı olmaz umarım..:18:
beğenmezsen de söyle tamam mı..

Ay verdin mi qqq :KK70: lan ne beğenmicem hamile seysi işte :KK70: hepsi birbirine benziyo :KK70: Eline koluna sağlık yıkadın ütüledin gönderdin.

Yalnız ben bir ayda 4 kilo almışım :KK43: böyle devam ederse 100 kilo olucam. Sigarasızlıktan kendimi yemee vurdum :18:

X