- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
ben güneşe çıkıcam biraz buzlarım çözülsün.....
öğleden sonra görüşürüz
ahahahahha allah seni kahretmesn manyak ben de 15 gün var dicen sandım
selam asmu hoşgeldin..
sen ve küçük çekirge muhahhahhahha
çekoya söylemem lazım bunu
daha 3 ay olmuş ben de sandım 3 sene
15 ay nedir ki geçiveriri hemen,sayılı gün ne de olsa..
bizim odaya güneş girmiyor,bina da yerler granit taş,yazın bile serin olur zaten..
Kayak yapmaya gitmiştik
Öptüm baay
burda yaşayaydınız anlardınız 3 ay sanki bi 3 yıl gibi..:2: ay bi görseniz herkes kafasına göre at koşturuyo, acayip acayip işler herkeste bi havalar sanki onların emrine tahsis edilmiş kurum. yöneticileri, uzmanları hep siyasiler belirlediğinden az çok durumu tahmin edersiniz. ne hallere düştük te allahım yaasker eşi olduğumdan bana da ayrı bi gıcıklar zaten
burda yaşayaydınız anlardınız 3 ay sanki bi 3 yıl gibi..:2: ay bi görseniz herkes kafasına göre at koşturuyo, acayip acayip işler herkeste bi havalar sanki onların emrine tahsis edilmiş kurum. yöneticileri, uzmanları hep siyasiler belirlediğinden az çok durumu tahmin edersiniz. ne hallere düştük te allahım yaasker eşi olduğumdan bana da ayrı bi gıcıklar zaten
anaa ciddimi.. kartepeyemi gitmiştiniz :44::44::44: evet evet burasıydı. bana çok yakın kartepeçok müsait oldum kayak için
Yok elmadağda ahahahahahahha
Aslında kartepe daha iyi diyolar
kar seviyesi bakımından
Ay pardon işim çıktı da aniden
yine seni andım yine sen geldin
Allah yardımcın olsun gerçekten cok zor. Hem bilip alıştığın hayattan uzaklaşmak hem de böyle bir yerde yaşamak cok zor
sa canım nerede yaşıyorsunki :44:
as ığdırdayım kuzum, hiç böyle bilmezdim burayı nasıl geçireceğim o kadar ayı bilmiyorum zaten eşim de eve sık sık gelemiyor. yabancıyı sevmiyolar burda arkadaşlık kurmak da zor.
maşALLAHAlıcılarım açıktır her daim
evet, çok sevinerek gelmiştim ama hayal kırıklığına uğradım malesef buralar terkedilmiş..
as ığdırdayım kuzum, hiç böyle bilmezdim burayı nasıl geçireceğim o kadar ayı bilmiyorum zaten eşim de eve sık sık gelemiyor. yabancıyı sevmiyolar burda arkadaşlık kurmak da zor.
Gelmirem, gitmirem, hara gidirsen ? de
Yerli rolü yap
maşALLAHnapıon nasılsn
maşALLAHnapıon nasılsn
bende o taraflıyım.. siz çalışmıyorsunuzda.. eşinizin işi nedeniyle gittiniz sanırım
Napim ya sabah iş akşam misafirlik
Kaç gündür eve gittiğim yok
Uykusuzum bu akşam hop yatmak istiyorum hemen
Sen nasılsın ?