09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben onu da almadım ama olsun polyannacılığım üstünde :KK1:
Günaydın baayan :21:
Sen bana bayıyorsun mu demek istedin :KK70:
tabi kızım ne sandım,işleyen demiriz biz...seninki gibi paslı değiliz:63:
nereye gittiniz pikniğe bakalım? yiyip içip yattın mı la orda doğru söyle:KK1:

Paslı sensin :KK70: Valla yayıldım cimlere öğleden sonra mangalın da dibine vurduk cogzeldi :KK70:

Yok cnm yaa acık hava mis gibiydi alkol sokmak istemedim kanıma :KK70:

ahahaha evet milka ineeee :KK70:

Oynakbaşı da sensin ahahahahaha

Benimde aklıma geldide ayıp olur diye yazmadım terbiyesiz gebe seni
Doğur ağzına biber kavanozu boşaltcam senin

Napıyorsun iyimisin , seni keyifli görmek güzel

Benimde aklıma geldide ayıp olur diye yazmadım terbiyesiz gebe seni
Doğur ağzına biber kavanozu boşaltcam senin

Napıyorsun iyimisin , seni keyifli görmek güzel

Ay sen simdi bana terbiyesiz mi dedin :KK70: gebenin terbiyesizi olmaz olsa olsa beyniyle ağzı arasındaki süzgeci kaybolmuş şirin insan olur :KK1: Oynak ay oymakbaşlığı cogzel bir makam :KK70:

İyiyim sükürler olsun. Eve yerleştik oynaşıyoruz :KK1:

Yok cnm yaa acık hava mis gibiydi alkol sokmak istemedim kanıma :KK70:

hahhaha kızım sana alkol yasak la,arada unutoysun heralde gebe olduğunu...sanki istese içebilecek gibi hahhahahha
yalnız ben hamileyken canım ne bira çekmişti beeee:nazar:emzirme işi bitince ilk iş buz gibi bira içtim,sonra yarım bardakta başım dönüyodıu ahhahhaha

hahhaha kızım sana alkol yasak la,arada unutoysun heralde gebe olduğunu...sanki istese içebilecek gibi hahhahahha
yalnız ben hamileyken canım ne bira çekmişti beeee:nazar:emzirme işi bitince ilk iş buz gibi bira içtim,sonra yarım bardakta başım dönüyodıu ahhahhaha

Biliyoruz la :KK70: Ben de sanki yasak değilmiş de kendim icmiyomuşum gibi davranıyorum :KK1: Böyle daha cekici :KK70:

günaydın kk nın en neşeli, en güzel, en şahane, en dobra hatunları :KK37::KK37::KK37::KK37::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bize mi didi :KK24::KK24::KK76::KK76::KK12::KK12:
ego tavan yaptı tüm topikte şu an:KK12::KK12:

Ay sen simdi bana terbiyesiz mi dedin :KK70: gebenin terbiyesizi olmaz olsa olsa beyniyle ağzı arasındaki süzgeci kaybolmuş şirin insan olur :KK1: Oynak ay oymakbaşlığı cogzel bir makam :KK70:

İyiyim sükürler olsun. Eve yerleştik oynaşıyoruz :KK1:

oynaşmaya başladınız mı,gerisi de gelir işallah :KK14:

X