- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
Beğenemedim mesajını,rica ederim.
Ben de senle junior Elmy'yi sandviç yapar yerim.
İyi bayramlar...
Sandvic yap bizi bebişim
Sana da iyi bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenemedim mesajını,rica ederim.
Ben de senle junior Elmy'yi sandviç yapar yerim.
İyi bayramlar...
günaydın mune ,topiğimizi siz kapatmışsınız ben açayım bari...
ayyy sabah sabah okuyunca muhteşem dörtlüğünüzü şöyle bir titreyip kendime geldim,kahvenin yapamadığı ayıltma işlemini anında halletiniz:):)
bizim topik cici topik ,bazıları hançelemeye çalışsa da biz böyle devam ederiz.:)
tüm çocukların doğuran annelerinin ,tün halkımızın bayramı kutlu olsun
Kaçan balık büyük olur :) Burda balık sen oluyosun
Kaçamayan ızgara
Canlar,
sizinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Ana olarak teşekkür ederim, kızımın çalıştırdığı ana sınıfı öğrencilerinin gösterisini izlemeye gittim, yeni döndüm, Allah sizlere de nasip etsin, çocukken ayrı bir gurur, erişkin olduklarında ayrı bir gurur.
elmayra,
bebe erkek mi? Sanki öyle birşeyler okudum gibi:44: sağlıkla doğsun inşaallah, annesi gibi tuttuğunu koparan, yağız bir delikanlı mı taşıyorsun
Hepiniz öpüldünüz
Senden cogzel bugulama olur ahahahahahha
günaydın,ne işin var burda hayırdır sen tatil değil misin?Günaydın sayfamızın cocuk ruhlu kadınları
bana Q cum diyo diye kıskanıyosun di miAyyy çeksu bana güzel bişi yazmış ahahahahahahha
Sen bi onbeş sene sonra bana elmicim de dersin
mune ablacım,ben bugün oğlumun okuluna gidiyorum,siz kızınızın eğittiği çocukları görmeye ne güzel bir mutluluk gurur...,Allahım o günleri de görür müyüm ben acabaççoookkk uzak geldi o yaşları,oğlum büyüyecek 20li yaşlara gelecek...şu an 3,5 yaşında da..
Canlar,
sizinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Ana olarak teşekkür ederim, kızımın çalıştırdığı ana sınıfı öğrencilerinin gösterisini izlemeye gittim, yeni döndüm, Allah sizlere de nasip etsin, çocukken ayrı bir gurur, erişkin olduklarında ayrı bir gurur.
elmayra,
bebe erkek mi? Sanki öyle birşeyler okudum gibi:44: sağlıkla doğsun inşaallah, annesi gibi tuttuğunu koparan, yağız bir delikanlı mı taşıyorsun
Hepiniz öpüldünüz
geldim beeennnn..oğluşumu bir de yeğenimi aldım gittim okula.parkta oynadılar,gösteri izlediler,dans ettiler,yalnız hava çok sıcak burda..30 derceden falz heralde ...şimdi de bıraktım 2 kuzen beraber tüm gün oynayacaklar..
bana Q cum diyo diye kıskanıyosun di mi
Ablam ablam benim güzel ablam, senin kızını da öğrencilerini de yerim ben
Bu cuma belli olacak inş, artık erkek anası mı kız danası mı olacak yazarım iLTİFATLarın icin de tesekkür ederm senin yarın kadar olsam yeter
Oh ne güzel
Hoş geldin Q cum laf aramızda çatırtı sesleri buraya kadar geliyo
nerdesiniz hani,işiniz mi çok bugün de ,
çeko çalışma bu kadar kuzu....
çilek sen de çalışıyodun hani nerdesin??
Q nerdesin gel de sana gelinlerini tanıştırayım
geldim çeko........
Gelinlerini takdim edeyim
hepsini birden alabiliyor muyuz???çok tatlılar ablan üzerine para vermeye razı kıvamdadır sanırım,ayrıca evliya sabrı vardır muhtemelen:):)
evin neşesidir onlar ..
burdayım
nbr q
bdv de takıldım accık
çökürgee sana da selam emekçi arkadaşım
Berhudar ol