09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın mune ,topiğimizi siz kapatmışsınız ben açayım bari...
ayyy sabah sabah okuyunca muhteşem dörtlüğünüzü şöyle bir titreyip kendime geldim,kahvenin yapamadığı ayıltma işlemini anında halletiniz:):)
bizim topik cici topik ,bazıları hançelemeye çalışsa da biz böyle devam ederiz.:)

tüm çocukların doğuran annelerinin ,tün halkımızın bayramı kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

:KK3::KK3:

Canlar,
sizinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu OlsunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ana olarak teşekkür ederim, kızımın çalıştırdığı ana sınıfı öğrencilerinin gösterisini izlemeye gittim, yeni döndüm, Allah sizlere de nasip etsin, çocukken ayrı bir gurur, erişkin olduklarında ayrı bir gurur.

elmayra,
bebe erkek mi? Sanki öyle birşeyler okudum gibi:44: sağlıkla doğsun inşaallah, annesi gibi tuttuğunu koparan, yağız bir delikanlı mı taşıyorsun:emir_bebek::nazar:

Hepiniz öpüldünüz:KK54:

Canlar,
sizinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu OlsunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ana olarak teşekkür ederim, kızımın çalıştırdığı ana sınıfı öğrencilerinin gösterisini izlemeye gittim, yeni döndüm, Allah sizlere de nasip etsin, çocukken ayrı bir gurur, erişkin olduklarında ayrı bir gurur.

elmayra,
bebe erkek mi? Sanki öyle birşeyler okudum gibi:44: sağlıkla doğsun inşaallah, annesi gibi tuttuğunu koparan, yağız bir delikanlı mı taşıyorsun:emir_bebek::nazar:

Ablam ablam benim güzel ablam, senin kızını da öğrencilerini de yerim ben :KK70:

Bu cuma belli olacak inş, artık erkek anası mı kız danası mı olacak yazarım :KK1: iLTİFATLarın icin de tesekkür ederm senin yarın kadar olsam yeter :KK70:

geldim beeennnn..oğluşumu bir de yeğenimi aldım gittim okula.parkta oynadılar,gösteri izlediler,dans ettiler,yalnız hava çok sıcak burda..30 derceden falz heralde ...şimdi de bıraktım 2 kuzen beraber tüm gün oynayacaklar..:KK16:

Günaydın sayfamızın cocuk ruhlu kadınları :KK19:
günaydın,ne işin var burda hayırdır sen tatil değil misin?

Ayyy çeksu bana güzel bişi yazmış :KK70: ahahahahahahha

Sen bi onbeş sene sonra bana elmicim de dersin :KK60:
bana Q cum diyo diye kıskanıyosun di mi:KK12::KK12:

Canlar,

elmayra,

mune ablacım,ben bugün oğlumun okuluna gidiyorum,siz kızınızın eğittiği çocukları görmeye ne güzel bir mutluluk gurur...,Allahım o günleri de görür müyüm ben acaba:KK31:ççoookkk uzak geldi o yaşları,oğlum büyüyecek 20li yaşlara gelecek...şu an 3,5 yaşında da..

elmişin oğlu olacak en baştan beri öyle diyorum ben de,herkes oğlan sanıyor:):)kız çıkarsa alışmak zaman alacak şimdi:KK1::KK1:
öpüyoruz seni de ...:KK16:

geldim beeennnn..oğluşumu bir de yeğenimi aldım gittim okula.parkta oynadılar,gösteri izlediler,dans ettiler,yalnız hava çok sıcak burda..30 derceden falz heralde ...şimdi de bıraktım 2 kuzen beraber tüm gün oynayacaklar..:KK16:

bana Q cum diyo diye kıskanıyosun di mi:KK12::KK12:

Oh ne güzel :KK16:
Hoş geldin Q cum laf aramızda çatırtı sesleri buraya kadar geliyo :KK1:

Ablam ablam benim güzel ablam, senin kızını da öğrencilerini de yerim ben :KK70:

Bu cuma belli olacak inş, artık erkek anası mı kız danası mı olacak yazarım :KK1: iLTİFATLarın icin de tesekkür ederm senin yarın kadar olsam yeter :KK70:

Benim içimden erkek geçiyor nedense :KK34::KK34::KK34::KK34:

nerdesiniz hani,işiniz mi çok bugün de :KK31:,
çeko çalışma bu kadar kuzu....
çilek sen de çalışıyodun hani nerdesin??

nerdesiniz hani,işiniz mi çok bugün de :KK31:,
çeko çalışma bu kadar kuzu....
çilek sen de çalışıyodun hani nerdesin??

Geldim Q cum yemeğe gittim bi de birinin yerine geçtim ( o da yemeğe çıkınca )
Biraz diğer topiğe baktım, geldim :KK3:

hepsini birden alabiliyor muyuz???:KK1:çok tatlılar :nazar: ablan üzerine para vermeye razı kıvamdadır sanırım,ayrıca evliya sabrı vardır muhtemelen:):)
evin neşesidir onlar ..

He 1 alana 2 bedava :KK60:
Ablam kızlar büyüyünce çatı katını yaptırdı yukarı çıktı
Bunlar aşağıda kendi yoluşup kendi barışıyo arıtk okula başladıktan sonra :KK70:
Ama misafir geldi mi çıtları çıkmaz herkes ne uslu kızlar ne hanım kızlar diyo
Ablam diyo ah siz bi de bana sorun

Küçüğü kızdı mı bi bağırır
Bina yerinden oynar :KK53:

X