09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

arkadaşlar nolur cevap birinin senden hoslandıgını nasıl anlarsın yaa ???

Göz kırp
O da sana kırparsa duygularınız karşılıklı demektir

tivbe tivbe çeko ya cidden sinirim bozuldu,gözümün önünden gitmiyor valla...
hemen gitme azıcık kalsın işlerin de

Bende uyuz oluyorum bu tarz şeylere
Başaksının yerine bakıcam yemeğe çıkacak ta
Döner dönmez burdyaım inşallah ( 1 saat sonra )

Gerçekten cok doğru, herşey herkesin elinin altında cok cok tehlikeli. Onu nerden öğrenmiş bir de, ayy valla icim bi garip oldu

kimseyi yargılamak istemem ama anne değişik bi tip..2 çocuk var,biri 7 yaşında diğeri 4 ...kadın çok rahat...o kalabalıkta ufak olan nerde bakmıyodu bile...
veriyorlar ellerine bilgisayar tablet,herhaltı öğreniyo bebeler de ordan..para mok gibi zaten...herkes elüstünde tutuyo..sonuç felaket işte...
düşün senin çocuğun olacak servis kadar küçük yerde,arada bi dönüp bakmıcan bile çocuklar ne yapıyolar diye...

Ata uyguluyo mu söylediklerini? Bir de üstelemek de cocukta cazibe merkezi haline getirebilir değil mi?

Ya eşcinsellik doğuştan da bunu bu kadar erken keşfetmesi cok ürkütücü

Cocuklar baslarından gitsin de ne halt yerse yesin mantığındalar

valla zaten elmiş doğal süreç olarak utanma yaşları başlıyor..mesela tuvalete bile girdiğinde sen git görme popomu ayıp olur diyorben çağırınca gel diyor..:)genelde üstüne düştüğün konularda haklısın cazip hale gelebiliyor ama bu konu daha farklı..çok şükür zaten Ata hemen kanı kaynayan bi çocuk değil.hep meafelidir..önce izler bakar,severse katılır oynar arkadaş olur..ama mesela ablamın kız sevgi pıtırcığı aman sarılır öper sever sarılır..abla diyorum konuş kızla yapmasın bu kadar,napim diyo huyu böyle...iyi de bak işte,hem de kendi okulunda nasıl çocuklar var...Allah esirgesin..

cinselliğ keşfetme yaşları aslında bu yaşlar elmiş,ama ortaya çıkarma şekli çok ürkütüc dediğin gibi..yani hetero olsaydı kızlaır mı sıkıştırıp öpecekti...o da normal değil ki...ailenin ilgili olması,çocuğunu tanıması,farklılıkları keşfetmesi lazım..değil mi??
bir de çalışmıyor anneler de...zaman çok para çok...eee azıcık da ilgilen be kardeşim..

ahahahha poposunu görmeeeee

Bir de zaman o kadar kötü ki Allah esirgesin paranoyak olacak seyler duyuyoruz, amca dayı komşu fln.

ahahahha poposunu görmeeeee

Bir de zaman o kadar kötü ki Allah esirgesin paranoyak olacak seyler duyuyoruz, amca dayı komşu fln.

yerim onun minik poposunu ben...ama artık büyüdükçe anne olarak bile bunları söylemeye korkuyor insan,normal algılaycak çocuk diye:)
Allah esirgesin cidden ,kimin ne olduğu belli olmuyor ki...en doğrusu çocuğa kendini korumayı öğretmek..
geçen bir yazı okudum,psiko.kadın yazmış..çocuğa öğretilmesi gerekenler diye,onu uyguladım ben de..
kendi bedenine kimsenin izinsiz dokunmaycağı
hoşlanmadığı hareketelere hayır demeyi bilmesi
gerekirse önce aileden,yanında değilse,başka bir büyükten yarıdm alması
çığlık atması vss....9 madde vardı sanırım..

Poff böyle seyelr konuştuğumuzda geleceğimizden endişe ediyorum o cocuk hep icimde kalsın dısarı cıkarmayayım istiyorum

Poff böyle seyelr konuştuğumuzda geleceğimizden endişe ediyorum o cocuk hep icimde kalsın dısarı cıkarmayayım istiyorum

elmişim zaman bizim çocukluğumuzdaki gibi değil ne yazık ki.karnındayken rahat değil mi,çıkınca sorunlar ve sorular da büyüyor...
doğsun da sevelim yahuoğluşunu

elmişim zaman bizim çocukluğumuzdaki gibi değil ne yazık ki.karnındayken rahat değil mi,çıkınca sorunlar ve sorular da büyüyor...
doğsun da sevelim yahuoğluşunu

Oğluşumu muuuuuuuuuuuu görcez cuma günü

Bu arada elifle konuştum, keyfi yerindeymiş ama giremiyorum internete dedi, sarılık hala devam ediyormuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…