09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

arkadaslarım bal tarcın çörek otu karısımını yiyip fayda gören varmı yada bıldıgınız baska karısımlar paylasabılırmısınız?

arkadaslarım bal tarcın çörek otu karısımını yiyip fayda gören varmı yada bıldıgınız baska karısımlar paylasabılırmısınız?

gebelik bölümünü incelerseniz orda daha ayrıntılı seyler öğrenirsiniz

ben hangonozum galiba :):) (salyangoza oğlum hangonoz diyordu da,öyle kaldı)
sükunetimi koruyorum,kabuğuma çekildim...ben biraz mahjong oynayayım kafayı kırıp gelirim birazdan :)

ben hangonozum galiba :):) (salyangoza oğlum hangonoz diyordu da,öyle kaldı)
sükunetimi koruyorum,kabuğuma çekildim...ben biraz mahjong oynayayım kafayı kırıp gelirim birazdan :)

sükunetini de kabuğunu da yerim seni

Selam kızlar,ne habersiniz yarın sabah ankaraya gidiyorum 1 hafta filan kalacağım,annemde benimle glecek herhalde,gelsinde biraz dinlensin burada..
Onada değişiklik olur biraz..

sükunetini de kabuğunu da yerim seni

cidden salyangozu yiyorlar biliyor musun?? iğrençç....ııyyyy..pariste bizim acentelerden biri yedi..ameliyat takımı gibi getiriyorlar maya,kabuğun içinden alıp yiyosun..:120::120:

Selam kızlar,ne habersiniz yarın sabah ankaraya gidiyorum 1 hafta filan kalacağım,annemde benimle glecek herhalde,gelsinde biraz dinlensin burada..

merhaba ablacım ,ne güzel sağlıcakla git gel inşallah..annene çok iyi gelir bence kızıyla torunuyla beraber olmak..

Bence de abla havası değişir kadıncağızın biraz

cidden salyangozu yiyorlar biliyor musun?? iğrençç....ııyyyy..pariste bizim acentelerden biri yedi..ameliyat takımı gibi getiriyorlar maya,kabuğun içinden alıp yiyosun..:120::120:

.

kusacaaaam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…