09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ağzıma mıctı afedersin o kadar da olsun :KK1: Ben hediye işini muallakta bırakmadım ağzımla ısmarladım :KK1: Bu kadar üzüntünün üstüne hastane odasına bir cicek getirirsen paralarım seni dedim :KK70: verdim siparişi para biriktiriyo ahahahah

Ayyy nick iki hafta sonra cinsiyeti belli olacak inşallahhhh ikili testimiz normal cok sükür.

Senin ous öküzü iyice serdi herseyi, tamam yogun calısıyo fln da insan biraz duyarlı olur

ne istedin oustan merak ettim bnde üçlü taramada öğrendm cinsiyeti :)
bnm öküz iyice öküz oldu. çocuğu bile agucuk bugucuk diye sevip çekiliyo kenara.

ne istedin oustan merak ettim bnde üçlü taramada öğrendm cinsiyeti :)
bnm öküz iyice öküz oldu. çocuğu bile agucuk bugucuk diye sevip çekiliyo kenara.

Tam tur istedim :KK70: ama ona gücü yetemeyebilir cok para haracayacak :KK70: bi tek taş olabilir ama tası nick kadar olmadan ahahahahahah

Nasıl olsa nick seviyodur diye düşünüyodur ahahahah mal bu erkekler ya

Sorma, aslında pek konuşkan bi tip te değilim ama :KK1:

Biliyorum ablamlarda böyle
Bi de senin tek çocuk onların 2-3
Tatile gider gibi dolu oluyo çantaları :KK1:
çek ne zaman yeni birileriyle tanışsam aklıma sen geliyorsun valla, ben 5dkda can ciğer kuzu sarması oluyorum sonra sen geliyorsun aklıma hop diyorum nick biraz soğuk ol :KK70::KK70:
Evet evlendi rahatladık biraz :KK1:
senin örümcek napıyoduki?

Tam tur istedim :KK70: ama ona gücü yetemeyebilir cok para haracayacak :KK70: bi tek taş olabilir ama tası nick kadar olmadan ahahahahahah

Nasıl olsa nick seviyodur diye düşünüyodur ahahahah mal bu erkekler ya

hahahha pislik nick kadar taşı olsa zengin olursun bi kere :KK70::KK70::KK70:D:KK70::KK70::KK70:D
ben onu bi sevcem o görecek, abimden borç almıştık tabi anasıgilin kıytırık borçları için. abim parayı istiyo sıkışmış, ousta kredi çekcem diyo. dedim git anangile söyle nerden bulursa bulsunlar yeminle bi akrabanıda eve sokmam dedim bişey diyemedi

hahahha pislik nick kadar taşı olsa zengin olursun bi kere :KK70::KK70::KK70:D:KK70::KK70::KK70:D
ben onu bi sevcem o görecek, abimden borç almıştık tabi anasıgilin kıytırık borçları için. abim parayı istiyo sıkışmış, ousta kredi çekcem diyo. dedim git anangile söyle nerden bulursa bulsunlar yeminle bi akrabanıda eve sokmam dedim bişey diyemedi

Aman şey kadar da yeter yeter ki boş gelmesin bi keresinde evlilik yıl dönümümüzde ceyrek altın takmıştı ona dönmesin de :KK1:

Amaaan baslıcam bu anasının borclarına da haa niye kredi cekiyo kolay mı ödeniyo o krediler, gitsin istesin valla yeter artık cektiginiz cile

Aman şey kadar da yeter yeter ki boş gelmesin bi keresinde evlilik yıl dönümümüzde ceyrek altın takmıştı ona dönmesin de :KK1:

Amaaan baslıcam bu anasının borclarına da haa niye kredi cekiyo kolay mı ödeniyo o krediler, gitsin istesin valla yeter artık cektiginiz cile

gidip istemiyor da, neymiş onların da kredi ödemesi varmış bize verecek paraları yokmuş.

X