Normalde ultrasonda hep yan görüntü verir bu yukardan o yüzden farklı geldi sana
Yan yattı teyzesiii yok bir kac haftaya inş
Yok canim yaptirmadik biz Allaha emanet diyerek :)
Ama boyle bi resmini isterdim kiskandim
Normalde ultrasonda hep yan görüntü verir bu yukardan o yüzden farklı geldi sana
Yan yattı teyzesiii yok bir kac haftaya inş
anaa yanmı yatmış o cinsiyeti belli oldumu canım
E kanı da ver bariayy çok enteresting birşeyy yaaa...
ben ikili testte kan vermicem ama ayrıntılı yani 2 boyutlumu 3 boyutlumu gircemmm..
zaten radyolojide çalışıyorum...hocamız ile konuşcam 12.haftada o alır beni ayrıntılıyaa....
bariz belli zaten yan yattığı canım çok güzel ya
Kıskanma bak gören birşeye benzetemediSimdiki aklım olsaydı ben de yaptırmazdım cünkü sonuc durumu değiştirmeyecek
Kıskanma bak gören birşeye benzetemediSimdiki aklım olsaydı ben de yaptırmazdım cünkü sonuc durumu değiştirmeyecek
E kanı da ver bari
Saol canım darısı sana inşş
bizimki de kicini döndü bize bugüntotosunu yedigim keyfi yerindeydi demek :))
isyan bebeğe benzetemedi ya onu söylüyorumburda ne demek istedin canım bi sorunmu var :26:
Bir de eli kafasının altında falan acayip bişi yaaa ataistler bunu da acıklasınYok canim elleri kulaklari bariz belli Rabbim ne guzel yaratmis dimi
Aynen canim o yuzden yaptirmadik biz olsun ikinciye sende yapmazsin
İnş canımamin diyemicem canımisteyene versin Allah inş.
E kanı da ver bari
Saol canım darısı sana inşş
bizim gibi anaların danalarının normal olmasını beklemiyoruz cünküelmy cek senin bebis icin cinsiyetini gostermedi diye edepli cikti dedi ya
benim ki kicini gosterdi edepsiz demek ki hahaha ;D
canım kana güvenmiyorumm ben yaaa...
sata göre yaşa göre hatta hcg değerine göre bile yalnış çıkabiliyor..
Allah korusun kötü birşey çıkıncada taa 5 aylık oluncaya kadar bekliosun amniosentez için...o da riskli tabiii..
zaten anne karnında tedavi yada doğum sonrasında hemen tedavi edilecek hastalıklara bakılmıyor o kanda..
ama USG de herşeye bakılıyor..
bizim gibi anaların danalarının normal olmasını beklemiyoruz cünkü
Doğru benim icin de sonuc değişmeyecek zaten ama basiretim bağlandı yaptırdım işte
bizim gibi anaların danalarının normal olmasını beklemiyoruz cünkü
Doğru benim icin de sonuc değişmeyecek zaten ama basiretim bağlandı yaptırdım işte
buna sükür.dimi
ben ciktim canim hadi iyi aksamlar herkese
olsun canım boşver yaptırmışsın artık..sonuç ne zaman çıkacak...
ben çok merak ediyorumm bizimki pipilimi pipisizmii
çok fazla kusuyorumm yaa..herşeyide yiyemiyorum yaa eşim diyorki bu çok nazlı kesin kız diyorrrr
Sana da canım, görüşürüz
Bugün yarın cıkması lazım biraz evvel cemkirdim ben de
Ben de cok kusuyordum daha doğrusu öğürüyordum sabret 3-4 haftan kaldı
bende çıktımm artıkk hayırlı akşamlar...
bir cesaret dedimm kursa gidiyorummm...inş bu sefer batırmam her yeriii