09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

neyse biz konuşalım o halde elmi o kızarsa kızsın

Kızmasın ya yazık kıyamam ben ona
ahahahahhaha nasıl da tanıyo arkadaşını

Ama ispikcinin dediği doğru bilyo musun, ben de cok fazla su iciyorum su yağ yakımına yardımcı oluyo yoksa obez olurum

Cocuktan sonra cipse vurursan kendini yandın

ahahahahhaha nasıl da tanıyo arkadaşını

Eh olsun o kadar

Ama ispikcinin dediği doğru bilyo musun, ben de cok fazla su iciyorum su yağ yakımına yardımcı oluyo yoksa obez olurum

Cocuktan sonra cipse vurursan kendini yandın

Hayrıma suya başladı
su sağlıklı ki
Haftada 1 bardak zor içiyomuş ben her su içtiğimde bunun gibisi var mı derim o derece seviyorum bi de cips çok susatıyo

Bence de :18:

hm yemekhane var bi abla var yemek yapıyor iyi güzel temiz yapıyor da menüleri sıktı artık hep aynı şeyleri yemekten sıkıldık
eee evde de aynı yemekler makarna tek tip haşlıyor sade makarna ya arada domatesli falan yap diyoruz uğraşmak zor geliyor ondn standarta devam

dayak istemiyorum şimdi şöylee köfte ekmek olsa da yesem hamile var aramızda ama bulunmayacak bişi değil akşama yer canı çekerse

Eh olsun o kadar
Hayrıma suya başladı
su sağlıklı ki
Haftada 1 bardak zor içiyomuş ben her su içtiğimde bunun gibisi var mı derim o derece seviyorum bi de cips çok susatıyo

Bence de :18:

Bi de en rahat icilebilen sey ve her acıdan yararlı, düşünsene antibiyotik iciyosun sadece su tedavi ediyo.

ben hamile değilken de köfteye dayanamıyordum

Ama epeydir canım cekmiyor :S

İnternetten tarif çıkar ver, yapsın eşimin yengesine öyle yapıyolarmış o da yemekhanede ama anlayışlı, bende bi tarif gördü verir misin dedi işyerindekilere yapayım

Bi de en rahat icilebilen sey ve her acıdan yararlı, düşünsene antibiyotik iciyosun sadece su tedavi ediyo.

Ben çay sevmem
Millet çay içerken ben su içerim kola filan yoksa evde
Bilerek yaptığım bişey değildi hamur işi, patates, cips vs. beni suya sevk etti bi de

arkadaşlar herkese merhaba dün üye oldum site biraz karışık geldi daha çözmeye çalışıorum. online chat yok galiba burda dimi?

Ben çay sevmem
Millet çay içerken ben su içerim kola filan yoksa evde
Bilerek yaptığım bişey değildi hamur işi, patates, cips vs. beni suya sevk etti bi de

Cipsin faydasını gören ilk canlı

Kola da cok icme ama, bebek de yapıcan ilerde bırakması zor olur

Cipsin faydasını gören ilk canlı

Kola da cok icme ama, bebek de yapıcan ilerde bırakması zor olur

Ous içmiyo
Bende tek bitiremiyorum diye azalttım zaten kolayı
Püf o aynı dedem gibi kola sevmez çay içer, cips zararlı der kuruyemiş yer hemde leblebi

kaç kere yaptık çek aylık menü hazırladım değişik olan tariflerin çıktısını aldım dosya yaptık
lahana sarması yazmıştım yapmadı yapmadı en son kapuska olarak yedik kendilerini

sonra kızdım bende müdüre şikayet ettim oda uyardı liste falan da hazırlamıyorum dedim
bi ara başka eleman baktılar ama küçük patron çıkmasın biraz daha dedi neyse öylelikle kapandı konu aynen devam yani

Ous içmiyo
Püf o aynı dedem gibi kola sevmez çay içer, cips zararlı der kuruyemiş yer hemde leblebi

kuruyemişin icindeki leblebileri secen kesimdense o adamdan zarar gelmez

Neyse ki bizim yemekhane catering sirketinden geliyo, aylık menü belli. Mükemmel olmasa da idare eder yemekler, dışarda yemekten iyidir.

Ous içmiyo

çek çok kola cipss filan hiç sağlıklı değil biliyosun

ben eve aldırmıyorum eşim de seviyor ama benim sayemde artık içmiyor

eşine de afferin
kola cips out - çay leblebi in

Bizim eski işyerindeki abla öyleydi
Safa yatardı ben bilemen gızzım diye
Dedim gel beraber saralım bende sardım benimkiler kalem gibi oldu ayıptır söylemesi
O başından savdı yaprakların eknarı menarı hak getire
Dedim tatlı bişeyler yap
Bilemem tatlı neyim dedim
Pasta tabanı vs. aldırdım ben yaptım, çikolata damlası unuttum dedi sonra ağzından kaçırdı almadım dedi pahalı mı ne gelmiş
Patronlarda cimriydi
İşlerine geliyodu bu kadın
Zorla olmuyo cidden

kuruyemişin icindeki leblebileri secen kesimdense o adamdan zarar gelmez

Yok öncelik fıstıkta

Ben geçenlerde grip oldum ya, ous sürekli bana portakal suyu sıkıp getirdi. Allahım iciyorum ama dünyam dönüyo, kulaklarım uğulduyo, gözlerim kararıyo falan... ikimiz de hamileliğe yoruyoruz, sonra şekerimi ölctük baska bişi icin lannn bi fırlamış şeker Bir bardak portakal suyunda altı yedi tane portakal var ucurmus benim sekkeri az daha komaya giriyordum

Kaş yapayım derken göz çıkarıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…