- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Ankaradan kalk git malla evlen sonra da bu mantıga alıs pesssahhahaha
iyim sağol misk sen nasılsın?miriba .qua.nasılsın
alışabilsem böyle olmazdım heralde
iyim sağol misk sen nasılsın?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1032710&d=1392891420&thumb=1
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1032716&d=1393673918&thumb=1
kızlar bunlar nasıl ben şifonu çok beğendim özellikle..
alışabilsem böyle olmazdım heralde
iyim sağol misk sen nasılsın?
EvetiMeraktan catlasın diye
ne güzel bak sana destek olan akıllık insanlar da var demek sülalaede:):)Bütün sülale biliyo bi tane dedikoducu var ona söyleyince herkes duymuştur zaten
Hatta halam aradı ağladı cok mutlu ol fln diye. Başkasından hamile kalsam böyle olmazı tabi
Amcama uğracağım bu aksam hem sorayım yapabileceğim bişi var mı diye hem de söylerim haklısın.
bok var bok ,sonuç belliMaalesef güclü kadınlarız bok var gibi her sarta uyum sağlıyoruz
İkisini de beğenmedim ben
İkisini de beğenmedim ben
Üçkağıtçı
Ankara'nın Dikmenini izlerken aklıma sen geliyosun
Bende beğenmedim
Ama illa alacaksa kahvelisi belki
Üçkağıtçı
Ankara'nın Dikmenini izlerken aklıma sen geliyosun
Yaa sorma hepsi cok akıllıne güzel bak sana destek olan akıllık insanlar da var demek sülalaede:):)
evet iyi olur bence de gitmen amcana..
bok var bok ,sonuç belli
valla mı la ben renkli şifonu beğenmiştim:26:
çeko o diziyi ilk bölümde izledim biraz,adamı resmen recep ivedik yapmışlar yahu,beğenmedim hiç
çeko o diziyi ilk bölümde izledim biraz,adamı resmen recep ivedik yapmışlar yahu,beğenmedim hiç
Ay cok kaba o ya, cakma recep ivedik olmuşAma o diziyi izleyip beni özlemen güzel
ahahahahhaha ezberlemiş manyak ahahahahahha senin hafızanı yerimŞarkısı çok komik
Parise gidelim dedik konsolos vermedi vize, Ula bebe akıllı ol bize her yer şanselize
Oda kule bu da kule bizde de var atakule, Eyfeli getirir dize bize her yer şanselize
Özledim demedim ki Angara deyince aklıma geliyosun didim
ahahahahhaha ezberlemiş manyak ahahahahahha senin hafızanı yerim
Ben öyle bir sonuc cıkardım bebişim
Bi de Antakya'nın kibar kızı Gülistan'ı seslendiriyodum
Onu dinlerken benim de aklıma sen geliyosun
vazgeçtim ben de zaten almıcamValla ben beğenmedimBi de senin gibi kokoşa gitmez balım onlar
Şarkısı çok komik
Parise gidelim dedik konsolos vermedi vize, Ula bebe akıllı ol bize her yer şanselize
Oda kule bu da kule bizde de var atakule, Eyfeli getirir dize bize her yer şanselize
Misilleme mi yaptın sen şimdi hain domdom
vazgeçtim ben de zaten almıcam
bugün de çok sevdiğim elbise giydim,çekebilceğim ayna olsa gösterirdim size de:)
ezberlemiş bi de hahahahhaha
sözler süpermiş ama harbiden :13:
ezberlemiş bi de hahahahhaha
sözler süpermiş ama harbiden :13: