09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok bu iş böyle olmayacak ahanda şuraya yazıyorum yeminle bugun buraya bir daha girmeyeceğim çalışmaya gidiyorum bye öptüm hepinizi

Yok ikramlıklardan yedim ama oda onun ikramlık onun gerci kendime ikram etmişim gibi oldu

Dönüşümlü çıkıyoruz yemeğe, ne bağırıyosun

Sadece cuma günleri 1-2 yapıyordun o yüzden sordum

özledim seni Hadi bana elmicim de

Çekin pİrensesi

Başkan beyin şekerlerinden caldım günah mı nick canım cekti

ikramlıksa yiyebilrisin dedinde, elbi bunu kesin abartır dımı nik
şaka bir tarafa hamileyken çok dikkat etmek lazımmışş :26:
mesela bana döverim falan deme
dövmezsen dövtürler gülümm moduna gircem en son

Yok ikramlıklardan yedim ama oda onun ikramlık onun gerci kendime ikram etmişim gibi oldu

Sadece cuma günleri 1-2 yapıyordun o yüzden sordum

özledim seni Hadi bana elmicim de

Nickullah Gülen cevap veriyor

Bak şimcik bebişim, oda adamın odasıysa sen de odaya girince misafir oluyorsun, e şekerler de misafirler için değil mi
afiyet olsun :)

Cocuuuuma haram sey yedirmek istemem. İki tane seker la akide küccük bisidi canım tatlı istiyo

Bak şimcik bebişim, oda adamın odasıysa sen de odaya girince misafir oluyorsun, e şekerler de misafirler için değil mi

ahahahahahahahaha haydar dümen gibi cevapladın ahahahaha

sonuçta devletin parasıyla alınıyorsa.başkanın kendi cebinden çıkmıyorsa yaniii yenir die düşünüyorum afiyet olsun elmi...topak topakta et olsun

iim sen nasılsın yuvarlanıyorum işteee
bana bugün nasılsın diyen borçlu çıkar hiç sorma :)

asmu sana ne zaman döverim dedim lan ben.

of ağlıyo yine bnmki ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…