09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yakışıklı tabi kızım :KK70: mesela ben de kız doğursam dünya güzeli olur :KK70: annem de beni sütte leke var sende yok beyaz kızım diye severdi ordan pay biç :KK60:

ahahahahahha iyi ki dilini milini ısırmamış :KK70:

Dil mil yok kızım
Bir müddet daha ağızlarının içinde dursun
Yanaktan öpme manyak

Şimcciiiik ne burcu olacak bakalım
Anası cadı , babane Allah'lık, baba survivor
Cıks senden normal bişey çıkmaz:KK51:

Anası da terazi danası da terazi olacak :KK70:

gözleri mal mal bakan sivri zekalı bişi cıkar inşallah dinimiz aminnn :KK70: Böylece kimse cocuuuma laf edemez :KK70: hemen safa yatar :KK70:

Dil mil yok kızım
Bir müddet daha ağızlarının içinde dursun
Yanaktan öpme manyak

ahahahahah ay kiti paniği taaa burdan sezdim :KK70: dilini cekip koparma manasında söyledim ben ahahahahahahha iki gündür safiyeler kralicesisin :KK70:

Anası da terazi danası da terazi olacak :KK70:

gözleri mal mal bakan sivri zekalı bişi cıkar inşallah dinimiz aminnn :KK70: Böylece kimse cocuuuma laf edemez :KK70: hemen safa yatar :KK70:

Hahahahahahhahahakoptum ya bu tarif aynı benim ousla kaynananama benziyo la hah ahahaha
Yemezler ama :KK53:

Hahahahahahhahahakoptum ya bu tarif aynı benim ousla kaynananama benziyo la hah ahahaha
Yemezler ama :KK53:

senin gibi pacalarından zeka akan tipler yemez tabi :) yedirecek adam buluruz

Kiti ya erkek cocukları anneye asık oluyo mu gerçekten

senin gibi pacalarından zeka akan tipler yemez tabi :) yedirecek adam buluruz

Kiti ya erkek cocukları anneye asık oluyo mu gerçekten

Hemde ne aşk elmi bilemezsin
Kaynanaları anlıyorum bazen paylaşmak zor
Benim oğlan sevgi pıtırcığı kesin hanımköylü olacak
Babasıda öyle:KK37:

karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum ben...yada ailede verilen özgüvende olabilir...gerçi tandığın çocuğun var imkanlar sonuna kadar....çocuk çok başarılı..herkes peşinde ...ama girişkenliği yok..ortama hemen giremiyor..zaman geçmesi gerekiyor...kendi başına oyun kuramıyor..kardeşi var daha küçük okula gitmiyor hani çocuğa bi mutfak eşyası ver oyuncak diye acayip oyun kuruyor kendi başına...abalaya ver aynı şeyi anne ben bunu napayım nasıl oynuyayım diye sürekli soru....ama kız zekiyse zeki

Valla misk evde görsen hepimizi ipe diziyor. Biz o yaşlarda öyle değildik.
Aklına gelmeyecek şeyler. TV yönlendiriyor biraz da. Geçen babası salıncağını kurmadı da hastaydı sallanırken serin oluyor diye. Diyor ki: evi terk edeceğim. Bir daha gelmeyeceğim, sen de Başaksız kalırsın bak.
Sonra bir sürü dergi alıyoruz, analatik düşünce gücü gelişsin diye. Hepsi tamam hatta sıkılıyor basit bile geliyor.
Evde her şey rahat. Yani bazı kadınlar gibi kırılmasın, dökülmesin derdi yok. Ama okulda sakin. Öğretmeni normal diyor ama ben kaç kez rast geldim sakin.
,

Aklına gelmeyecek şeyler. TV yönlendiriyor biraz da. Geçen babası salıncağını kurmadı da hastaydı sallanırken serin oluyor diye. Diyor ki: evi terk edeceğim. Bir daha gelmeyeceğim, sen de Başaksız kalırsın bak.
Sonra bir sürü dergi alıyoruz, analatik düşünce gücü gelişsin diye. Hepsi tamam hatta sıkılıyor basit bile geliyor.
Evde her şey rahat. Yani bazı kadınlar gibi kırılmasın, dökülmesin derdi yok. Ama okulda sakin. Öğretmeni normal diyor ama ben kaç kez rast geldim sakin.
,

maşallah kızına ya:) benim bahsettiğim kızda öyle bazen annesine öyle mantık soruları soruyorki.kadın ağzı açık cevap veriyo..öğretmenide çok beğeniyormuş...annesi senin gibi endişeli arkadaşlarıyla arasındaki farkı görünce...dedim yapı meselesi karakter yani tamamen....işte farklı bi kaç kursa yazdıracaktı.farklı ortamlara girsin diye en son naptı bilmiyorum.bahsettiğim çocuk 9 yaşında bu arada

,

benm kardeşimde
annemleri bırakıp benim yanıma gelecemiş.
sakaryada yeni bir hayata başlayacam. çocukların kendi aralarında yaptıkları dedikodulardan bıktım diyordu :KK53:

...

sessiz seyirciyimde :KK53: atlamak istedim :KK53:

maşallah kızına ya:) benim bahsettiğim kızda öyle bazen annesine öyle mantık soruları soruyorki.kadın ağzı açık cevap veriyo..öğretmenide çok beğeniyormuş...annesi senin gibi endişeli arkadaşlarıyla arasındaki farkı görünce...dedim yapı meselesi karakter yani tamamen....işte farklı bi kaç kursa yazdıracaktı.farklı ortamlara girsin diye en son naptı bilmiyorum.bahsettiğim çocuk 9 yaşında bu arada

Ben zeka konusunda bir şey beklemiyorum misk. Annem bize bu konuda çok baskı yaptı yani 4 kardeşiz biz hepimize kan kusturdu resmen. 40 derece ateşte beni okula gönderdi. O yüzden aynısını ben asla yapmayacağım demiştim o zaman.
Ben istiyorum ki atılgan olsun, parçalasın, yırtsın..:KK23::KK23:
Sakin sakin durmasın okulda..
Saol canım desteğin için. Biraz rahatlattınız beni.

benm kardeşimde
sakaryada yeni bir hayata başlayacam. çocukların kendi aralarında yaptıkları dedikodulardan bıktım diyordu :KK53:

...

sevsinler senin seyirciliğini:KK9::KK9:..kaç yaşında kardeşin

Ay öyleyim galiba haahaahahah
Tatile ihtiyacım var
:KK31:

23 nisanda kacın bi yere ağva mağva cogzel oralar :KK43:

Hemde ne aşk elmi bilemezsin
Kaynanaları anlıyorum bazen paylaşmak zor
Benim oğlan sevgi pıtırcığı kesin hanımköylü olacak
Babasıda öyle:KK37:

Offf ben de öyle bi aşk istiyorum hep anne diye ağlasın falan :KK70:

23 nisanda kacın bi yere ağva mağva cogzel oralar :KK43:

Offf ben de öyle bi aşk istiyorum hep anne diye ağlasın falan :KK70:

Kocan nasıl hep anne diyor mu ?
Eğer öyleyse oğlun da öyle olur.
Mesela benim kpeder demek istemiyorum ama o şahıs işte hala anasına bakar, benim kocam da öyle anası bir taraf dünya bir taraf.. armut dibine düşer, uzağa değil.
:KK51:

Ben zeka konusunda bir şey beklemiyorum misk. Annem bize bu konuda çok baskı yaptı yani 4 kardeşiz biz hepimize kan kusturdu resmen. 40 derece ateşte beni okula gönderdi. O yüzden aynısını ben asla yapmayacağım demiştim o zaman.
Ben istiyorum ki atılgan olsun, parçalasın, yırtsın..:KK23::KK23:
Sakin sakin durmasın okulda..
Saol canım desteğin için. Biraz rahatlattınız beni.

sıkıntı yapma bence kendine bukadar. her çocuk aynı olmaya biliyor..zaten yavaş yavaş oturuyor bazı şeyler çocuklarda.:KK34: reca ederim

benm kardeşimde

...

:KK70: bu çocuklar ne kadar önden gidiyor. biz saf saf büyüyen bir nesildik. en azından bizim 80 kuşağı öyleydi. 85 ten sonra bozulmalar başladı:KK70:

Kocan nasıl hep anne diyor mu ?
Eğer öyleyse oğlun da öyle olur.
Mesela benim kpeder demek istemiyorum ama o şahıs işte hala anasına bakar, benim kocam da öyle anası bir taraf dünya bir taraf.. armut dibine düşer, uzağa değil.
:KK51:

Yok pek öyle anne demez ama bizimki baska annesinden epey ayrı büyümüş, yine de cok düşkündür, ağzında değlse bile.

Ağlamasın ama babasını yataktan atıp koynuna girince muhteşem oluyor

Ay biran evvel doğurmak istiyorum kitii :KK43: Cok heyecanlanıyorum cok da korkuyorum. Sonra da sacmalama lan sen herseyin üstesinden gelirsin diyorum :KK70:

X