08:30 normal bi saat mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.843
4.376
Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım 😁
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?

Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) her sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım 😁
8.30 hiç normal bir saat değil eğer apartman whatsap grubunuz falan varsa isim belli etmeden yazabilirsiniz zaten anlayacaktır

Almanyada 7-22 saatleri gecerli ses icin. Calisirken Sabah 5 de Kalkar ilk önce ses yapmayan islere baslar Saat 7 de de süpürge camasir makinesi acardim. Mecbur.
Simdide durum pek degisik degil.
Bazen komsularim 22 den sonra makina calistirir, bazen sesli konusmalar gelir. Normal bir dereceyi asmadikdan sonra bence insanlarin hayatina bu kadar karismak normal degil ya.
Kadin belki ise gidecek, belki Baska isleri var, belkide sadece keyfinden islerini erken saatde halledip bitirmek istiyor.

her ailenin normalı bıraz farklı olabılır. ıse gıdıyor gec donuyorsa baska hıcbır zaman dılımı uymuyorsa ondan mı yapıyor acaba dıyecegım. belkı gıdıp uygun bır dılle konusursanız, ona da uyuyorsa farklı bır saatte yapar. her gun o saatte supurge sesı duymak hos degıl haklısınız.

Ben hafta içi çalışıp hafta sonu herşeye yetişmeye çalışan biri olduğum için cumartesi 07.30-08.00 'de açıyorum süpürge ve diğer makinaları

Ancak biz 2 haneyiz ve üstümdekiler cumartesi de sabahtan işe gidiyor bu sebeble rahatım.

İşlere başlama saati en erken 09,00-10.00 olmalı .

Bu hergün böyle mi?

Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
bence erken ama benim evime arada yardımcı geliyor. 8 de geliyor ve suları doldur, makineleri hazırla falan 8.30 da süpürmeye başlıyor. çünkü yarım gün geliyor yapacak bişey yok bu konuda. 8.30 siz çalışmıyorsanız ve çocuksuz biriyseniz erken bir saat
çalışan biriyseniz ya da çocuklarınız varsa okula vs gidiyorsa gün zaten size en geç 7 de başlamış oluyor.
Bu durumda üst komşum 8.30 da gürültü yapsa o bana gürültü gibi gelmez.

Benim arkadasın ev sahibi üst katında oturuyo. kız 8aylık gebeyken bile sabah 7buçukta takır tukur süpürge sesine uyanıyodu. Defalarca rica etti tamam cnm dikkat ederim dedigi ertesi sabah 7de başladı :KK70: bazı insanlarda beyin olmadıgı gibi bazılarındada var ama ters çalişiyo :)))) yapma dedikçe daha çok yapıyo tutup sevecen bi güzel onu istiyo

Kadin ev hanimiysa, güzel bi dille biraz daha gec baslamasini söylebilirsiniz. Konusmaktan zarar gelmez tabi güzel bir dille.
Ama calisiyorsa anlayis göstermelisiniz.

Benim üst komsum gece 1 de ev süpürür
Saat 8 yine buna göre fena degil 😅😅

Almanyada 7-22 saatleri gecerli ses icin. Calisirken Sabah 5 de Kalkar ilk önce ses yapmayan islere baslar Saat 7 de de süpürge camasir makinesi acardim. Mecbur.
Simdide durum pek degisik degil.
Bazen komsularim 22 den sonra makina calistirir, bazen sesli konusmalar gelir. Normal bir dereceyi asmadikdan sonra bence insanlarin hayatina bu kadar karismak normal degil ya.
Kadin belki ise gidecek, belki Baska isleri var, belkide sadece keyfinden islerini erken saatde halledip bitirmek istiyor.

Sabah 7 de süpürge ve çamaşır makinası mi ? Allah sizin gibi komşulardan ırak etsin.

Yazili kurallar ne diyor 7 mi ? Birde toplumda yazılı olmayan görgü kuralları vardir merak edip araştırirsiniz belki.

kadının şartlarına göre düşünürdüm eğer çalışan bir kadınsa, onun için normal saat.
Ama bende çalışıyorumdur uyumak isteyebilirim, sürekli aynı sesi çekmek istemem. alışkanlık haline getirmemeli.
sürekli yapması rahatsız edici.

Ya birde bence sikayet var mi o da onemli.. insanlar rahatsiz oluyosa baska.. hastasi bebekli vs bunlar onemli..ben bunlara dikkat ederim

Benim arkadasın ev sahibi üst katında oturuyo. kız 8aylık gebeyken bile sabah 7buçukta takır tukur süpürge sesine uyanıyodu. Defalarca rica etti tamam cnm dikkat ederim dedigi ertesi sabah 7de başladı :KK70: bazı insanlarda beyin olmadıgı gibi bazılarındada var ama ters çalişiyo :)))) yapma dedikçe daha çok yapıyo tutup sevecen bi güzel onu istiyo
Simdi söyle düsünün, o Kadin belki calisiyor, belki cocuklari okuldan kresden gelecek , onlar gelmeden is yetistirmeye calisiyor. Yani bilmiyorum Ben Mi cok hassas degilim sese karsi ama bir süpürge ne kadar ses cikarabilir ki. Bir camasir makinesi sikma islemi (10/15 DK) ne kadar ses cikarabilir ki.
Tamam insanlar birbirlerine karsi saygili ve dikkatli olmalida bu insanlarda belli ki is yapiyorlar, sesli müzik, dizi falan acmiyorlar ya o.saatde.

bizim yan binaya adamlar 7 de başlıyor çalışmalara... acayip ses geliyordu.. hatta kabus gibiydi ..
ve bitti şükür bide daha yanda da var allahım nolur başlamasin. 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X