07.05.2009 itiraflar

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
duydumki, Erkek , 29 , Kocaeli
Sinekler
O zamanlar köydeyiz. Çocuğuz daha. Elimizde sapanlar sağa sola sıkıyoruz işte. Amcam "İyi sapancı b.kunun üstündeki sineği vurandır." dedi. Sinekleri vurabildim mi bilmiyorum ama annem yüzüme gözüme sıçrayan b.kları yıkarken sabunla kafama çok vurdu

kaydıraktankaymak, Erkek , 24 , Antalya
Doğal(!) sevgili
Bir alkış da göğüsleri silikon olan sevgilimin, estetikli burnuma yaptığı yorumuna gelsin: "Bence doğallık en iyisi..."

mitto, Erkek , 32 , İstanbul
Yol tarifi
Karımın ailesi ile taksideyiz. Hepsi şoföre "Şuradan gidin, buradan gidin..." diye yolu tarif etmeye çalışıyor. Ancak hemen her sokakta çalışma veya kazı olduğundan bir türlü yolu doğrultamıyoruz. Şoför de, karımın ailesi de iyice bunalmış. Ben bir ara boşluk buldum ve "Niye şoföre X yerine gideceğiz demiyorsunuz?" dedim. Şoför ani bir frenle arabayı durdurdu ve "Siz sabahtan beri X yerine mi gitmeye çalışıyorsunuz?" dedi. "Evet" cevabını alınca da, "Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın" dedi. Sonra bana dönüp ağzımın kulaklarıma vardıran sözü söyledi: "Sen damatsın değil mi? Bu aileden olmadığın belli oluyor." İnip alnından öpmemek için kendimi zor tutmuştum...

sselinsell, Kadın , 24 , İstanbul
Hediye
Şimdiye kadar aldığım hiçbir hediye, kalem tutmayı birkaç ay önce öğrettiğim öğrencimin elleriyle yazdığı; ''Seni gördüm tıkandım, suya girdim yıkandım.'' şiirinin içinde olduğu mektup kadar güzel değildi. Evet henüz ufacık bir erkek, evet içerik biraz komik, evet ben öğretmeniyim farkındayım; ama beni seviyor ki...

limonrendesi, Kadın , 23 , İzmir
Ah dede vah dede
Dedemin cebindeki 48 adet kadın ismi ve telefon numarasının yazılı olduğu kağıdı annemin nasıl bulduğunu biliyoruz da, dedemin o numaraları nereden bulduğuna dair en ufak bir fikir yürütemiyoruz.

budaensonmoda, Erkek , 26 , İzmir
Avanak
"Peki bana ne verebilirsin?" sorusuna, "Aşkım, benliğim, ömürlük sevgim..." cevabı nasıl bir reaksiyon alır dersiniz? "Bırak şimdi romantizmi, kenarda köşede ne kadarın var?" olmasını beklemiyordum ben şahsen. Boşverdim ben her şeye, nutkum tutuldu.

yapma_beh, Kadın , 32 , İstanbul

Cuk oturmuş
Bana vermeye çalıştığı 44 bedeni ısrarla reddedip 42 beden gömleği giydim. "Oldu mu hanımfendi?" dedi, "Oldu, oldu." dedim. Ama o "cırt" sesinin gömlekten geldiğini anladığında, "Valla olmuş hanımefendiciğim, cuk oturmuş hatta. Buyrun kasaya!" dediğinde benim yüzümün alaca kırmızıdan mora geçiş yaptığı andı.

ümüşş, Kadın , 27 , İstanbul
Karambol
"Oğuzhan, neden Mustafa'yı dudaklarından öptün? Yaptığın çok yanlış!" dedim. Ağlayarak "Ayşegül öptürseydi ben de Mustafa'yı öpmeyecektim..." dedi. Ah Ayşegül ah! Yaktın Mustafa'yı.

ümüşş, Kadın , 27 , ıstanbul
Karambol
"Oğuzhan, neden Mustafa'yı dudaklarından öptün? Yaptığın çok yanlış!" dedim. Ağlayarak "Ayşegül öptürseydi ben de Mustafa'yı öpmeyecektim..." dedi. Ah Ayşegül ah! Yaktın Mustafa'yı.
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…