06.04 = 64 (Ben başarıcam ya sen? )

günaydınnn 2 günlük detoks boşua gitti :( lavabo sorunumdan dolayı ilk gün zeytın yagı için zeytin yuttum. 2. günde zeytin yagı içtim. O yüzden dotokslar hiç yaşanmamış gibi oldu.

günaydınnn 2 günlük detoks boşua gitti :KK43: lavabo sorunumdan dolayı ilk gün zeytın yagı için zeytin yuttum. 2. günde zeytin yagı içtim. O yüzden dotokslar hiç yaşanmamış gibi oldu.
detoxstan benımde yuzum gulmedı cnm en ıyısı saglıklı beslenmek zeytını nıye yuttunkı bendede wc sorunu:KK59::KK59:

detoxstan benımde yuzum gulmedı cnm en ıyısı saglıklı beslenmek zeytını nıye yuttunkı bendede wc sorunu:KK59::KK59:
Gurbet benim de ünv Kabızlık sorunum vardı bitti çok şükür şimdi lifli gıdalar tükenmeye çalış sebze filan pırasa eve gümeci iyi çalıştırıyor bağırsakları her sabah ve gece yatmadan Gül kurusu Kayısı tüket günde 1 bardak sinemaki iç canım aylarca böyle devam et bıkmadan usanmadan Eninde sonunda vücut direnmiyor bide zeytin ve yağını taze tüket

Bilmem bizim doktorumuz gruptaki yut dedi bende yuttum. Ama işe yaradı yagdan mıdır zeytınden midir bilmiyorum hiç canım

Gurbet benim de ünv Kabızlık sorunum vardı bitti çok şükür şimdi lifli gıdalar tükenmeye çalış sebze filan pırasa eve gümeci iyi çalıştırıyor bağırsakları her sabah ve gece yatmadan Gül kurusu Kayısı tüket günde 1 bardak sinemaki iç canım aylarca böyle devam et bıkmadan usanmadan Eninde sonunda vücut direnmiyor bide zeytin ve yağını taze tüket

Con sağol canım. Şimdilik iyiyim çok şükür. Benim paketşerim hazır geldiğinden bozmak istemiyorum cok.
Sen egeli misin ? ebe gümecnini biliyosunda yagları taze tuket diyince fln.

Kac gündür iş yogunlugundan giremedım :( arkadasım evleniyor bu hafta ve ben onun dugune gıdeılmek ıcın iş kalmasın dıye baya baya calıstım arta kalan zamanlarda spor yaptım. Bu yuzden ugrayamadım buralara :(

Yeni bir hobı edındım kendime iş yerinde ogle aralarında yuruyorum. ınanılmaz keyıflı oluyor. Ve en azından 10.000 adımımı tamamlıyorum :KK73::KK73:

Merhaba Herkese,

Ben 27 yaşında bundan 6 ay önce puf puf şimdi daha kıyafetlere saklanabilen göbeğe sahip 1.80 boyunda bir hatunum.
Hayatımda 2 kere çok zayıf oldum ve 2 sindede geri alıp hep aynı kiloya ulştım * 94 *
Ve her diyete başladığımda hep 94 kiloydum. Boyumun avantajından dolayı kilomu çok göstermiyorum ama 94 e dayanınca maalesef dev muamelesi görüyorum. Hele birde topuklu ayakkabı giydiğim zaman :KK61::KK61:
Kilolarımının 1 tanesini şok rjimle verdim 3 ay boyunca ağırlıklı olarak karpuzla beslendim. Cok zayıfladım ayda 8 kiloya yakın verdim ama deforme oldum.bu zayıflığımı 5 yıl koruyabildim. 5 yılın sonunda yine 94 ü gördüm. bu sefer daha bilinçli olduğum için (!) sporla verdim. gerçekten taş bir hatun oldum nerdeyse karnımda baklavalarım çıkmak üzereydi. Günde 4 saatimi spor salonunda geçirdim. Tabi işe başladıktan sonra (spor yok) tüm verdiklerim bana geri döndü kaslarımın yerini yağlar kapladı 6 ayda 24 kilo aldım :KK67::KK67:
ve tekrar 94'ü gördüm. Artık diyet denemiş spor denemiş biri olarak çokta umudum yoktu ama yine kolları sıvadım ve nette zayıflamak için çare aramaya başladım bu sefer ilaçlara yönelmek üzereydim ( yeşil kahve , sandolaz sakızı...) ki KK'nin zayıflama yarışmasını buldum. Uzunca süre grupları izledim ve bana sohbetleri çok tatlı gelen 3. gruba beni almalarını istedim. 6 aydan fazla zamandır bu gruptayım. yaklaşık 3 küsür ay gibi bir sürede 10 kilo verdim Karatay ile ve 84 leri gördüm. Bu 10 kiloyu verdikten sonra beynen artık kilo veremeyeceğimi düşünmeye başladım.(araştırdığımda insanların 10 - 15 kilodan sonra benim yaşadığım gibi beyin inanmayıp kırılım yaşayabiliyormus) . Kız kardeşlerim ( takım arkadaşlarım ) canla başla beni yeniden inandirmaya calıştılar. ve ilk kez itiraf ediyorum ki ben onlarında aslında performanslarını düşürdüğümü düşünüyodum da diyemiyodum. Takımdan koparsam tekrar 94 ü göreceğimi biliyordum. Ben inanmadım kendime ama sırf takımımı etkilemek için spor yaptım zorlada olsa 1 kilo verdim 2 kilo aldım 500 verdim 1 kg aldım derken toplamda uzuzncaaa bir süre ancak 2 kilo verebildim. Dukkan kitabi aldım okudum benim daha keskin sınırlara ihtiyacım var diye ama olmadı yapamadım. Üstüne 81.8 kg görmüüşken 1 ay izne cıktım ve 84.5 olup geri geldim.(aslında 85.5 idim ama daha az utanayım diye 1 kilo verip geldim :oops::oops: ) Sweetdimle sayesinde yeni bir yöntem ile tüm enerjimi toplayip geldim ( ismini vermem sorun olur mu diye şimdilik yazamıyorum) 3 haftada tam 5.6 kg verdim. Suan tam 76.8 kg mım. Göbeğimi artık daha rahat saklayabiliyorum kıyafetlere ama hedefim 64 olmak ve buna o kadar inanıyorum ki başarıcam. tamda burada. hergün yediklerimi resimli olarak paylaşıcam. Ve bu sefer kilo almıcam tekrar 94 'ü görmücem cünkü artık 2 yönetime denemiş birisi olarak diyet değil doğru beslenme ve uygun miktarda spor ile bunu yaşantımın parçası haline getirdim. Ve tam 6 nisanda başarı hikayemi yazıcam kendime söz veriyorum :KK73::KK73::KK73:

6.4 = 64 :rolleyes::rolleyes:
çok güzel ya. bende ne zamandır 90 ın altını görmek istiyorum.3 lü kilolardan kurtuldum ama 98 kiloyum şu an.3 haftada neler yaptınız?paylaşır mısınız*?

Gelelim menulere :
Naptıysam resımleri atamadım bilgisayara spor resimleri geldi yediklerimin resimleri gelmedi

19. ocak menüsü

Sabah:peynirli , jambonlu yuvarlak ekmeğe sandivic

Ara: Orman meyveli yogurt

Oglen : bulgur pılavı , nohut yemegı

Ara : incirli puding

Akşam: patlıcan yemeği, peynirli salata

Spor :

Screenshot_2015-01-19-20-25-19.png

sıvılar: 2.5 lt su

20 Ocak menüsü

Sabah: 1 haslanmıs yumurta 3 zeytın, kırmızı biber, 2 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 avucu doldurcak sekılde kuru uzun leblebi ve kuru erik

Öglen: petsolu patates puresı , 5 tane mısket kofte

Ara:1 tane vısnelı ıslak kek

Aksam kıymalı bugdaylı yesıl bıber dolması , cacık

Spor: Screenshot_2015-01-20-22-28-15.png

Sıvılar 3 lt su

ogle araları spor yapıyorum demıstım ya sirkette yeni bir akım başlatıcam inşallah gören bızde yapmak istiyoruz demeye başladı. Öğle aralarımı değerlenmiş hisediyorum. Ayrıca kilo verdiğimde yapamayacağım hiçbir seyi kilo verme donemınde yapmak istemiyorum. 2 kere super zayıf tas gb hatun olup kıloları geri aldım. Dahada koruma donemını cıddıye alıcam. Ayrıcaaaaaaa sirkette artık kilo verdiğimi baya baya fark edilmeye baslanddııı :KK68::KK68: bu sekılde ,iltifatlar alınca insan mutlu oluyorrrr

çok güzel ya. bende ne zamandır 90 ın altını görmek istiyorum.3 lü kilolardan kurtuldum ama 98 kiloyum şu an.3 haftada neler yaptınız?paylaşır mısınız*?

Eğer azimli olursan görüyorsun. Ben ilk zamanlar karatay yaptım. Ama öğlenleride yemek yiyordum tam karatay olmasa. 2 yumurtadan kahvaltımı yaptım , yanına dilim dilim penir yedim bi suru (kahvaltı sofrasına 2 tabak ile oturudum) kral gb kahvaltımı yaptım ama ekmeksiz. Ekmegı hayatımdan tamamen cıkardım. Oglenleri acıkmıyordum ama sırf iş yerinde olduğun ve arkadaslarım gıtmek ıstedıgım ıcın gıdıp 1 kase corba 1 tabak ana yemek ve mutlaka yogurt tukettım. Aksamlarını genelde hafif gecirdim et ızgara yogur . ton balıklı salata gb . Spora haftada en fazla 3 defa anca yuruyuse cıkardım . bazı haftalar hıc yurumezdım. Bu sekılde 12 kılomu verdim. Sonra duzenım bozuldu ınanmamaya basladım . Beynımın oyununa geldım. Ve kılo alıcagımı dusundum. Bu yuzden sakın bunu yapmayın. Beyın o kadar hukmedıyor ki. aldımda kıloları.sırf takımımı utandırmamak ıcın zorla gr gr verdım kilo kilo aldım. Simdi ise hazır paket alıyorum. (resımlerımdende anlasılıyor) ilk gun paketi gördüm ben bunların hepsını sadece oglen yıyorum dedim hayatta doymam dedım 3. gunun sonunda aslında o kadar yemekle doyacagımı fark ettim. 10 gunluk paketım kaldı sonrasına kendım devam edicem ama menulerın olcusu ne kadar olmalı anladım. Artık mıdemı o kadar gereksız sısırdıgımı dusunuyorum ki. Diyetisyenler corba ıcın dıyor . slata sınırsız tuketın dıyor. Ben mıdenın olcunusun buyutulememsı gerektıgını dusunuyorum. Dunya kadarda yesem salata beni doyurmuyor. ve kocaman mıde ile yasıyorum. Suan mıdem kuculdu cıdden ( 1 kepce nohut , 1 kepce pılav ile inanılmaz doyuyorum.) . Her anımı yurumeye calısıyorum telefonla konusurken. yada bir ust kata cıkascam. Kilo alyorsak suclu bızız. Ben o kadar az yuruyomusum kı bunu adım sayar alınca anladım. ben o kadar cok yıyormusum ki bunu menulerım kuculunce ve cıdden o menulerle doymaya baslayınca anladım. Canım tatlı cekıyor mu cekıyorr hemde cokkk ama kısmıyorum tatlımı sadece saglıklı tatlılar yıyorum. çıkolata değil. Cunku 2 kere verdim aldım. Bır daha asla normal hayatımda yapmayacagım seyleri kılo veririken yapmam. Ben 94 kilo ile basladım ve 1 yılım dolmadan 64 kilo olacağım. Eğeg alıp vermemlerım olmasa suan 64 kilo olmustum bile. Asırı hıcbırsey yapmadım sadece normale dondum. Ama bu demek değildi cok kolayy. Hayır zordu cunku ne zamandır cıkolata yemıyorum. canım cekıyor mıllet gozumun onunde yıyıyor ve ben nefes alıp bu an bıtıcek ve sen bundan yarım saat sonra yemedıgın ıcın mutlu olacaksın dıyorum. ve cıdden oyle oluyorr.

Con sağol canım. Şimdilik iyiyim çok şükür. Benim paketşerim hazır geldiğinden bozmak istemiyorum cok.
Gelelim menulere :
Naptıysam resımleri atamadım bilgisayara spor resimleri geldi yediklerimin resimleri gelmedi

19. ocak menüsü

Sabah:peynirli , jambonlu yuvarlak ekmeğe sandivic

Ara: Orman meyveli yogurt

Oglen : bulgur pılavı , nohut yemegı

Ara : incirli puding

Akşam: patlıcan yemeği, peynirli salata

Spor :

Eki Görüntüle 1383760

sıvılar: 2.5 lt su
hataylıyım canım bizim burda kömeç diyorlar ege de ebe gümeci ondan diğer adını söyledim

Canim gordum senide bakicam senin gunlugunede. Ben tek sisman beynimoz diye bir kitaba baslicam bizim ekipten arkadas okudu ve gercekten tahinli corekleri dusunurken suan mukemmel gidiyor :nazar: kendinin diyette oldugunu dusunursen saglikli beslenmeyide diyet olarak algilarsan gitmiyor. Kalorileri nasil hesapliyorlar bilmiyorum ama ben gecen gun karamelli puding yedim. O kadar iyi hisediyorum ki . Aramoyorum bile tatliyi. Canim cekerse azcik olarak iste diyetisyenlerin yasak dedigi can cekiyor napalim denilen seyleri yiyorumda. Benim annemde benle beraber basladi 102 kiloydu simdi 85 kilo ki hic diyet yapmadi. Vitaminini kullandi balik yagini icti. Bide aksam ve ogle ekmegini kesti azcik azcik veriyor ama toplamda benimle hemen hemen ayno verdi. Diyo ki hic veremezsem haftada 500 gr veriyorum . Inanmis artik beyin ona ne yerse yesin veriyor. Bayramda 1 tepsi baklava yedi dedim anne kilo alcaksin sadece 500 gr almis. Inanma meselesi. Sende okuyabilirsen kitabi almayi oneririm. Hersey beyinde bitiyor.
ben tüm kitaplarını okudum ama beynimi ikna edemedim galiba.dün bitirdim üçüncü kitabını ve okurken acaip öfke hissediyorum içimde.

Eğer azimli olursan görüyorsun. Ben ilk zamanlar karatay yaptım. Ama öğlenleride yemek yiyordum tam karatay olmasa. 2 yumurtadan kahvaltımı yaptım , yanına dilim dilim penir yedim bi suru (kahvaltı sofrasına 2 tabak ile oturudum) kral gb kahvaltımı yaptım ama ekmeksiz. Ekmegı hayatımdan tamamen cıkardım. Oglenleri acıkmıyordum ama sırf iş yerinde olduğun ve arkadaslarım gıtmek ıstedıgım ıcın gıdıp 1 kase corba 1 tabak ana yemek ve mutlaka yogurt tukettım. Aksamlarını genelde hafif gecirdim et ızgara yogur . ton balıklı salata gb . Spora haftada en fazla 3 defa anca yuruyuse cıkardım . bazı haftalar hıc yurumezdım. Bu sekılde 12 kılomu verdim. Sonra duzenım bozuldu ınanmamaya basladım . Beynımın oyununa geldım. Ve kılo alıcagımı dusundum. Bu yuzden sakın bunu yapmayın. Beyın o kadar hukmedıyor ki. aldımda kıloları.sırf takımımı utandırmamak ıcın zorla gr gr verdım kilo kilo aldım. Simdi ise hazır paket alıyorum. (resımlerımdende anlasılıyor) ilk gun paketi gördüm ben bunların hepsını sadece oglen yıyorum dedim hayatta doymam dedım 3. gunun sonunda aslında o kadar yemekle doyacagımı fark ettim. 10 gunluk paketım kaldı sonrasına kendım devam edicem ama menulerın olcusu ne kadar olmalı anladım. Artık mıdemı o kadar gereksız sısırdıgımı dusunuyorum ki. Diyetisyenler corba ıcın dıyor . slata sınırsız tuketın dıyor. Ben mıdenın olcunusun buyutulememsı gerektıgını dusunuyorum. Dunya kadarda yesem salata beni doyurmuyor. ve kocaman mıde ile yasıyorum. Suan mıdem kuculdu cıdden ( 1 kepce nohut , 1 kepce pılav ile inanılmaz doyuyorum.) . Her anımı yurumeye calısıyorum telefonla konusurken. yada bir ust kata cıkascam. Kilo alyorsak suclu bızız. Ben o kadar az yuruyomusum kı bunu adım sayar alınca anladım. ben o kadar cok yıyormusum ki bunu menulerım kuculunce ve cıdden o menulerle doymaya baslayınca anladım. Canım tatlı cekıyor mu cekıyorr hemde cokkk ama kısmıyorum tatlımı sadece saglıklı tatlılar yıyorum. çıkolata değil. Cunku 2 kere verdim aldım. Bır daha asla normal hayatımda yapmayacagım seyleri kılo veririken yapmam. Ben 94 kilo ile basladım ve 1 yılım dolmadan 64 kilo olacağım. Eğeg alıp vermemlerım olmasa suan 64 kilo olmustum bile. Asırı hıcbırsey yapmadım sadece normale dondum. Ama bu demek değildi cok kolayy. Hayır zordu cunku ne zamandır cıkolata yemıyorum. canım cekıyor mıllet gozumun onunde yıyıyor ve ben nefes alıp bu an bıtıcek ve sen bundan yarım saat sonra yemedıgın ıcın mutlu olacaksın dıyorum. ve cıdden oyle oluyorr.
başarı öykün güzelmiş canım ve yine başaracaksın.buna inanıyorsun bu zaten başaracağının göstergesi.

tebrik ederim ayça çok güzel bir blog olmuş. bende oluşturayım en iyisi. zaten sıkıntılıyım birde gruptan atıldım daha canım sıkkın en iyisi kendi kendime bişeyler yapmaya çalışayım :)

merhaba canımm çok güzel kilolar vermişsin tebrik ederim.. günlük yemeklerinin gelmesi süper fikirmiş.. sitesini inceledim gayet başarılı ;) hem diyetisyen masrafın yemek masrafın bir arada çıkıyor ,aynı zamanda bugün ne yesem ve ne yapsam derdinden de kurtarıyor.. ;) programın bitince de porsiyon ayarın ve menülerin oldugu için ordan örneklerle beslenirsin ne güzel :KK68: başarılar dilerim :nazar:

Başarı hikayeleri ardından kendi sayfamı okuyunca bi duygusallastım.her diyete başlayan ama %80 sonu aynı olan bayanlar gb bende başaramadım. İşlerim o kadar yoğunlaştı kı o güzelim halimden 76 san tekrar 92 ye vurdum. Ama bu beni yıldırmadı yine güzel seyler öğrendim bu sefer ki yaptıgım hatadan anladım ki kendini yememeye ayarlayıp kilo verebilirsin spor yapıtta verebilirsin ama bir gün kırılma noktanda herşeyi gözü dönmüş gibi saldırmakta başlayıp yiyeceksin. Bu yüzden hayatın halıne getirebilecek seyleri yemeliyiz. Kekte yemeliyiz börekte ama önemli olan nasıl yapıldıkları. Artık olayı farklı açıdan görüyorum ve bu sefer başarıcam. Tabi şimdi yine inanmayanlar olacak ama onlarda sözüm yakında görüşürüz. Bu Arada 92 den indim tabikide suan 74.5 kiloyum. Ve şimdi 9 takımda yarışıyorum.

6 nisanda başarı hikayemi paylaşacagim demissiniz
Sonuç ne oldu
Tabiki olmadı canm. Çünkü gruptan çıktım. Çok yoğun 2 ay geçirdim iş yerinde evime bile gitmeden çalışmak zorunda kaldım sadece 2 saat uyuyorduk. Günde 4 öğün yemek oluyor tabi 22 saat ayakta olunca. Bide stress oldukça habire tatlı sayısı artıyor.bi gün çalışırken fark etmemişim 1 paket çubuk kraker yemişim önümdeki karekterleri görünce fark ettim. Şimdi 74.5 kiloyum hedefe kaldı 10 onlarda bu sefer gidicek. Ama önemli olan gitmesi değil korunması su başarı hıkayelerinden girip bakınca kaç kişi kilosunu geri almış o kadar çok insan vakti düşüp yeniden aynı hatta daha fazla kilosuna geri gelen. Ben kek ekmek de yiyorum ama ölçüler kendim yapıyorum. O yüzden bu sefer korumam zor olmuşken inş.

Back