06.04 = 64 (Ben başarıcam ya sen? )

Nilyyyaaannn

B:1.80 bsg:82.3 gncl:78.9 hdf:65
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
4.706
5.898
198
Merhaba Herkese,

Ben 27 yaşında bundan 6 ay önce puf puf şimdi daha kıyafetlere saklanabilen göbeğe sahip 1.80 boyunda bir hatunum.
Hayatımda 2 kere çok zayıf oldum ve 2 sindede geri alıp hep aynı kiloya ulştım * 94 *
Ve her diyete başladığımda hep 94 kiloydum. Boyumun avantajından dolayı kilomu çok göstermiyorum ama 94 e dayanınca maalesef dev muamelesi görüyorum. Hele birde topuklu ayakkabı giydiğim zaman
Kilolarımının 1 tanesini şok rjimle verdim 3 ay boyunca ağırlıklı olarak karpuzla beslendim. Cok zayıfladım ayda 8 kiloya yakın verdim ama deforme oldum.bu zayıflığımı 5 yıl koruyabildim. 5 yılın sonunda yine 94 ü gördüm. bu sefer daha bilinçli olduğum için (!) sporla verdim. gerçekten taş bir hatun oldum nerdeyse karnımda baklavalarım çıkmak üzereydi. Günde 4 saatimi spor salonunda geçirdim. Tabi işe başladıktan sonra (spor yok) tüm verdiklerim bana geri döndü kaslarımın yerini yağlar kapladı 6 ayda 24 kilo aldım
ve tekrar 94'ü gördüm. Artık diyet denemiş spor denemiş biri olarak çokta umudum yoktu ama yine kolları sıvadım ve nette zayıflamak için çare aramaya başladım bu sefer ilaçlara yönelmek üzereydim ( yeşil kahve , sandolaz sakızı...) ki KK'nin zayıflama yarışmasını buldum. Uzunca süre grupları izledim ve bana sohbetleri çok tatlı gelen 3. gruba beni almalarını istedim. 6 aydan fazla zamandır bu gruptayım. yaklaşık 3 küsür ay gibi bir sürede 10 kilo verdim Karatay ile ve 84 leri gördüm. Bu 10 kiloyu verdikten sonra beynen artık kilo veremeyeceğimi düşünmeye başladım.(araştırdığımda insanların 10 - 15 kilodan sonra benim yaşadığım gibi beyin inanmayıp kırılım yaşayabiliyormus) . Kız kardeşlerim ( takım arkadaşlarım ) canla başla beni yeniden inandirmaya calıştılar. ve ilk kez itiraf ediyorum ki ben onlarında aslında performanslarını düşürdüğümü düşünüyodum da diyemiyodum. Takımdan koparsam tekrar 94 ü göreceğimi biliyordum. Ben inanmadım kendime ama sırf takımımı etkilemek için spor yaptım zorlada olsa 1 kilo verdim 2 kilo aldım 500 verdim 1 kg aldım derken toplamda uzuzncaaa bir süre ancak 2 kilo verebildim. Dukkan kitabi aldım okudum benim daha keskin sınırlara ihtiyacım var diye ama olmadı yapamadım. Üstüne 81.8 kg görmüüşken 1 ay izne cıktım ve 84.5 olup geri geldim.(aslında 85.5 idim ama daha az utanayım diye 1 kilo verip geldim ) Sweetdimle sayesinde yeni bir yöntem ile tüm enerjimi toplayip geldim ( ismini vermem sorun olur mu diye şimdilik yazamıyorum) 3 haftada tam 5.6 kg verdim. Suan tam 76.8 kg mım. Göbeğimi artık daha rahat saklayabiliyorum kıyafetlere ama hedefim 64 olmak ve buna o kadar inanıyorum ki başarıcam. tamda burada. hergün yediklerimi resimli olarak paylaşıcam. Ve bu sefer kilo almıcam tekrar 94 'ü görmücem cünkü artık 2 yönetime denemiş birisi olarak diyet değil doğru beslenme ve uygun miktarda spor ile bunu yaşantımın parçası haline getirdim. Ve tam 6 nisanda başarı hikayemi yazıcam kendime söz veriyorum

6.4 = 64

Canım nede içten bir hikaye karşımda ben varmış gibi okudum 4 sene önceki yaşadığım o kaos dönenim gibi hem depresyon hem gebelik ve sonrasında aldığım kilolarla ortada kalmış gibiydim...
Yol arkadaşım tabiki başaraçağız sağlıklı bir hayat bizi bekliyor

Basarıcaz efserim ben bu sefer çok inanıyorum. Kilolarim yüzünden çok çektim. Hepimiz sağlıklı ve istediğimiz bedende olucazz inşallah. ben sanada çok inanıyorum o kadar azimli ve güzell devam ettin ki maşalahhh olcak bu sefer

Tabi olcak çünkü bunu çok istiyoruz isteyince ne olmaz yeteki iste

Bir şey soracağım?spora yeni başlamış haftada kaç defa yapmalı,mesala plates haftada kaç kez yapılmalı
Spor geçmişin olduğu için sana sormak istedim canım

Bir şey soracağım?spora yeni başlamış haftada kaç defa yapmalı,mesala plates haftada kaç kez yapılmalı
Spor geçmişin olduğu için sana sormak istedim canım

Plates her gün yapılabilir canım. Ama ağırlıklar girerse işin içine en fazla 3 gün yapılmalı . Bide üst üste 2 gün yapmamalı alışma evresi boyunca :)

Malesef dün uğrayamadım. İşler bu ara çok yoğun. Bende masa başında çalıştığım ve eskiden su içmeye bile sandalyemle gittiğim için harketlerim çok azaldı. Eskiden hareket etmediğimi biliyordum ama durumun bu kadar vahim olduğunu adım sayar sayesinde fark ettim. Günlük nerdeyse 3000 adım zor atıyormusum suan adım sayardaki hedefi yakalamak için bazen telefonda konusurken bile evde turlamaya çalışıyorum. işe yarıyor. göbeğin eridiğini hisediyorum

14.01.2015 menüsü

Sabah:

Ara:

Öğlen: Karnıbahar yemeği ve salata ( resim çekmeyi unutmusum )

Ara: Karamelli puding

Akşam:

Spor:

Sıvılar: 1.5 lt su ( suyu çok az içtim unuttum )

Hepsinin genel resmi :

15.01.2015 menüsü

Bugün hep acelem olduğundan dolayı resim cekemedim.

Sabah: top kepekli ekmek arası süzme peynir , 3 zeytin

Ara: 200 gr yogurt 3 kuru kayısı

Öğlen:
(barbunya yenmedi. tursular ac gözlülükle alındı ama yenmedi )

Aksam: tonbalıklı salata

Spor : yok
Sıvı: 3 lt su , 1 bardak yesıl cay , 1 bardak detoks cayı

Son düzenleme:
hedefine ulaşmam dileğiyle canım0 bol şanslarşanslar

Bu gün çok mutlu oldum. İş yerinden birileri benim kilo verdiğimi farketmiş. Tanımadığım insanlar çok sevindim. Bende 17 kilo kimse anşamoyor diye üzülüyordumm

Canım bende ilk deda bu kadar kiloluyum hepsi oğlumdan kaldı ve veremiyorum çok sıkıldım artık diyetten sağlıklı beslenmekten

Canım bende ilk deda bu kadar kiloluyum hepsi oğlumdan kaldı ve veremiyorum çok sıkıldım artık diyetten sağlıklı beslenmekten
Canim gordum senide bakicam senin gunlugunede. Ben tek sisman beynimoz diye bir kitaba baslicam bizim ekipten arkadas okudu ve gercekten tahinli corekleri dusunurken suan mukemmel gidiyor kendinin diyette oldugunu dusunursen saglikli beslenmeyide diyet olarak algilarsan gitmiyor. Kalorileri nasil hesapliyorlar bilmiyorum ama ben gecen gun karamelli puding yedim. O kadar iyi hisediyorum ki . Aramoyorum bile tatliyi. Canim cekerse azcik olarak iste diyetisyenlerin yasak dedigi can cekiyor napalim denilen seyleri yiyorumda. Benim annemde benle beraber basladi 102 kiloydu simdi 85 kilo ki hic diyet yapmadi. Vitaminini kullandi balik yagini icti. Bide aksam ve ogle ekmegini kesti azcik azcik veriyor ama toplamda benimle hemen hemen ayno verdi. Diyo ki hic veremezsem haftada 500 gr veriyorum . Inanmis artik beyin ona ne yerse yesin veriyor. Bayramda 1 tepsi baklava yedi dedim anne kilo alcaksin sadece 500 gr almis. Inanma meselesi. Sende okuyabilirsen kitabi almayi oneririm. Hersey beyinde bitiyor.

Ya sanırım inanma meselesi ben aylardır kilo veremiyorum yerimde sayıyorum ve. Emin ol eski yediğimin yarısını yemiyorum ekmek denilen şey hayatımdan çıktı su en az 2,5 litre içiyorum yeşil Çay içiyorum çeşitli bitki çayları içiyorum olmuyor da olmuyor

Kesinlikle inanmak. Bende 10 kilo verdiğimde inancımı kaybettim veremedim. Sonra suan bana paketlerim hazır geliyor ve o kadar ınandım ki o paketleri yiyince zayıflıcam diye ilk3 haftada toplam 5.6 kilo verdim hemde hepsi yagdan. Sende inan. Sanada tavsiye ederim kitabi ben daha başlamadım pazartesi elimde olucak sanırım inş.

Bu gün detoks yapıyorum 3 gündür lavobo sorunu yaşıyorum belki bu sorunumu çözer. Ayran detoksu yapıyorumm

Sabah:

Saat 12 itibari ile 2 saatte bir ayran detoksu

Spor:

Sıvılar: 1 bardak yeşil cay , 2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…