- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Nilyyyaaannn
Merhaba Herkese,
Ben 27 yaşında bundan 6 ay önce puf puf şimdi daha kıyafetlere saklanabilen göbeğe sahip 1.80 boyunda bir hatunum.
Hayatımda 2 kere çok zayıf oldum ve 2 sindede geri alıp hep aynı kiloya ulştım * 94 *
Ve her diyete başladığımda hep 94 kiloydum. Boyumun avantajından dolayı kilomu çok göstermiyorum ama 94 e dayanınca maalesef dev muamelesi görüyorum. Hele birde topuklu ayakkabı giydiğim zaman![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Kilolarımının 1 tanesini şok rjimle verdim 3 ay boyunca ağırlıklı olarak karpuzla beslendim. Cok zayıfladım ayda 8 kiloya yakın verdim ama deforme oldum.bu zayıflığımı 5 yıl koruyabildim. 5 yılın sonunda yine 94 ü gördüm. bu sefer daha bilinçli olduğum için (!) sporla verdim. gerçekten taş bir hatun oldum nerdeyse karnımda baklavalarım çıkmak üzereydi. Günde 4 saatimi spor salonunda geçirdim. Tabi işe başladıktan sonra (spor yok) tüm verdiklerim bana geri döndü kaslarımın yerini yağlar kapladı 6 ayda 24 kilo aldım![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
ve tekrar 94'ü gördüm. Artık diyet denemiş spor denemiş biri olarak çokta umudum yoktu ama yine kolları sıvadım ve nette zayıflamak için çare aramaya başladım bu sefer ilaçlara yönelmek üzereydim ( yeşil kahve , sandolaz sakızı...) ki KK'nin zayıflama yarışmasını buldum. Uzunca süre grupları izledim ve bana sohbetleri çok tatlı gelen 3. gruba beni almalarını istedim. 6 aydan fazla zamandır bu gruptayım. yaklaşık 3 küsür ay gibi bir sürede 10 kilo verdim Karatay ile ve 84 leri gördüm. Bu 10 kiloyu verdikten sonra beynen artık kilo veremeyeceğimi düşünmeye başladım.(araştırdığımda insanların 10 - 15 kilodan sonra benim yaşadığım gibi beyin inanmayıp kırılım yaşayabiliyormus) . Kız kardeşlerim ( takım arkadaşlarım ) canla başla beni yeniden inandirmaya calıştılar. ve ilk kez itiraf ediyorum ki ben onlarında aslında performanslarını düşürdüğümü düşünüyodum da diyemiyodum. Takımdan koparsam tekrar 94 ü göreceğimi biliyordum. Ben inanmadım kendime ama sırf takımımı etkilemek için spor yaptım zorlada olsa 1 kilo verdim 2 kilo aldım 500 verdim 1 kg aldım derken toplamda uzuzncaaa bir süre ancak 2 kilo verebildim. Dukkan kitabi aldım okudum benim daha keskin sınırlara ihtiyacım var diye ama olmadı yapamadım. Üstüne 81.8 kg görmüüşken 1 ay izne cıktım ve 84.5 olup geri geldim.(aslında 85.5 idim ama daha az utanayım diye 1 kilo verip geldim![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
) Sweetdimle sayesinde yeni bir yöntem ile tüm enerjimi toplayip geldim ( ismini vermem sorun olur mu diye şimdilik yazamıyorum) 3 haftada tam 5.6 kg verdim. Suan tam 76.8 kg mım. Göbeğimi artık daha rahat saklayabiliyorum kıyafetlere ama hedefim 64 olmak ve buna o kadar inanıyorum ki başarıcam. tamda burada. hergün yediklerimi resimli olarak paylaşıcam. Ve bu sefer kilo almıcam tekrar 94 'ü görmücem cünkü artık 2 yönetime denemiş birisi olarak diyet değil doğru beslenme ve uygun miktarda spor ile bunu yaşantımın parçası haline getirdim. Ve tam 6 nisanda başarı hikayemi yazıcam kendime söz veriyorum ![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
6.4 = 64![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Ben 27 yaşında bundan 6 ay önce puf puf şimdi daha kıyafetlere saklanabilen göbeğe sahip 1.80 boyunda bir hatunum.
Hayatımda 2 kere çok zayıf oldum ve 2 sindede geri alıp hep aynı kiloya ulştım * 94 *
Ve her diyete başladığımda hep 94 kiloydum. Boyumun avantajından dolayı kilomu çok göstermiyorum ama 94 e dayanınca maalesef dev muamelesi görüyorum. Hele birde topuklu ayakkabı giydiğim zaman
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Kilolarımının 1 tanesini şok rjimle verdim 3 ay boyunca ağırlıklı olarak karpuzla beslendim. Cok zayıfladım ayda 8 kiloya yakın verdim ama deforme oldum.bu zayıflığımı 5 yıl koruyabildim. 5 yılın sonunda yine 94 ü gördüm. bu sefer daha bilinçli olduğum için (!) sporla verdim. gerçekten taş bir hatun oldum nerdeyse karnımda baklavalarım çıkmak üzereydi. Günde 4 saatimi spor salonunda geçirdim. Tabi işe başladıktan sonra (spor yok) tüm verdiklerim bana geri döndü kaslarımın yerini yağlar kapladı 6 ayda 24 kilo aldım
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
ve tekrar 94'ü gördüm. Artık diyet denemiş spor denemiş biri olarak çokta umudum yoktu ama yine kolları sıvadım ve nette zayıflamak için çare aramaya başladım bu sefer ilaçlara yönelmek üzereydim ( yeşil kahve , sandolaz sakızı...) ki KK'nin zayıflama yarışmasını buldum. Uzunca süre grupları izledim ve bana sohbetleri çok tatlı gelen 3. gruba beni almalarını istedim. 6 aydan fazla zamandır bu gruptayım. yaklaşık 3 küsür ay gibi bir sürede 10 kilo verdim Karatay ile ve 84 leri gördüm. Bu 10 kiloyu verdikten sonra beynen artık kilo veremeyeceğimi düşünmeye başladım.(araştırdığımda insanların 10 - 15 kilodan sonra benim yaşadığım gibi beyin inanmayıp kırılım yaşayabiliyormus) . Kız kardeşlerim ( takım arkadaşlarım ) canla başla beni yeniden inandirmaya calıştılar. ve ilk kez itiraf ediyorum ki ben onlarında aslında performanslarını düşürdüğümü düşünüyodum da diyemiyodum. Takımdan koparsam tekrar 94 ü göreceğimi biliyordum. Ben inanmadım kendime ama sırf takımımı etkilemek için spor yaptım zorlada olsa 1 kilo verdim 2 kilo aldım 500 verdim 1 kg aldım derken toplamda uzuzncaaa bir süre ancak 2 kilo verebildim. Dukkan kitabi aldım okudum benim daha keskin sınırlara ihtiyacım var diye ama olmadı yapamadım. Üstüne 81.8 kg görmüüşken 1 ay izne cıktım ve 84.5 olup geri geldim.(aslında 85.5 idim ama daha az utanayım diye 1 kilo verip geldim
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
6.4 = 64
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)