Nişan 06-02-2011 nişanımmm neoluurrr yardımmm ltfen

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

derros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
12
0
36
Şanlıurfa
canlarım bu siteyle karşılştığım için çok mutluyum benim nişanımda çok yakın heycandan uyuyamıomm gelen misafirlere küçük hediye vermek istiorum ama aklımı yiyecem yardımm edin bana ltfen

mrb canım:)çok tşk ederim.hemen cvp alınca ççok sevindim ben mendil veya ufak yastık hediye etmek istiom bakınıom iştee ama el işi yapmak kendim yapmka istiorum çok saol tekrardan.

mrb canım:)çok tşk ederim.hemen cvp alınca ççok sevindim ben mendil veya ufak yastık hediye etmek istiom bakınıom iştee ama el işi yapmak kendim yapmka istiorum çok saol tekrardan.

merhaba tatlım nişan.düğün gibi mutlu gunlerde mendil vermek uğursuzlukdur (giden bırınn arkasından mendıl sallarsın ya ) dıye duymuşdum ben ama lavanta kesesi onun yanında bncuklarla süslenmiş güzel kolye ucu falan da yapabılırsın el emegı olsun demıssın ya ondan dedım
benm nışanda şubat sonu mart başı gıbı inş. nişanın oldukdan sonrada bıze bılgı verrsın ona gore davranırız bızde

canım bende sana bi tüyo verim ben 6 ocakta nişanlandım..isteme nişan birarada oldu biz özdilekten en iyi havlulardan alıp (sütlü kahve havlular) koyu kahverengi janjanlı büyük keseler diktirttik içine de yine sütlü kahve renginde lavanta keseciklerini koyduk lavantalarıyla birlikte böyle verdik..

caımm çok tşk ederim inş yapcam :)

oyy oyy çok tşk ederim saol bebimm bakalım artık ne yapcazz aklımda başka bişey var.bakalım olur haber veririm sana...

kahveleri verince elin titremesin rezil olmada benim en çok korkrktuğum :26:budur hediyeleri daha düşünmedim

benim nisanima daha var ama ben simdiden düsündüm bunlari bende nisanim icin seker yaptirip dagitacagim cünkü nikahta fazla kisi olmayacak büyük ihtimalle nikah sekeri dagitmayiz diyorum o yüzden nikah sekeri yerine nisanda seker yaptirip dagitmak istiyorum bu arada simdiden mutluluklar

ben de lavanta kesesi hazırlayıp dağıtmak istiyorum. istanbul'da şık kese, süslemek için fiyonk, taş gibi detayları nerede bulabilirim?

evet eminönü ziyaretimi tamamladım:) marpuççular çarşısına bakmaya vaktim kalmadı. mısır çarşının içinden geçip yukarı yürürken bu tarz şeyler satan bir sürü dükkan var. bir de şark han'da hediyelik eşyalar, nikah şekeri malzemeleri satan birkaç dükkan vardı. ben alışverişimin çoğunu burdan tamamladım:) kuğu, melek gibi çok güzel objeler var (tanesi 1.20 TL, 1.5 TL vb gibi) . ben biraz daha uygun olması için minik kutular aldım. hazır nikah şekerleri ve hediyelikler de satıyorlar. tanesi 2 liraya gayet hoş şeyler var, aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…