Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, rabbim tamamına erdirsin. Ben de 19' unda sözleniyorum inşallah. Yüzüklerinin resmini bekliyoruz, ayrıntılarıyla olanları, olması gerekenleri anlat ki bize de tecrübe olsun. Tekrar tebrik ederim![]()
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, rabbim tamamına erdirsin. Ben de 19' unda sözleniyorum inşallah. Yüzüklerinin resmini bekliyoruz, ayrıntılarıyla olanları, olması gerekenleri anlat ki bize de tecrübe olsun. Tekrar tebrik ederim![]()
mrb arkadaşlar..Söz için farklı fikirleri olan varsa paylaşabilir mi? cuma günü ebnimde sözüm olacak inşallah.
merhaba öncelikle inşallah hayırlısıyla cuma gününü atlatırsın.Değişik fikir oalmasada ben söz mendili ve yastıklarını kendim yaptım daha sonra fotolarınıda eklerimm onun dışında ikram olarak kalpli böyle şeker hamurundan çok güzel pembeli pastalar oluyor üzerine alyansta koyyolar onlardan yaptırıcam pastanede yanına ya tuzlu birşeyler yapıcaz hafif yada alıcaz ama yemekten sonra gelecekleri için abartmak istemiyoruzgeri sayım başladı benim sözümde 19da
Hayırlı olsun canım.Darısı tüm bekarların başına:)
hayırlı olsun canım.darısı tüm bekarların başına:)
ins cnm evlilige atilan ilk adim sonuçta heyecan ve umut verici![]()
Ayy canım ne güzel bi heycan yaşamışsın darısı başımıza diyelimm
Allah mutlu mesut etsin yolunuz hep açık mutlu olun inş.![]()
ins canim "darisi basima" diyenlere yürekten amin diyorum çnkü yasanmasi gereken bi olay sevdiginle bi ömür birlikte oluyosun![]()
Çok dogru söyluyosun canım.Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.Şimdiden tebrik ederim rabbim devamını getirmeyi nasıp etsin.
Canım hayırlı olsun sanada, pek merak ettim şu söz mendilleri ve yastığını. Birde kurabiyeleri ve pastayı ne kadara yaptırıyorsun canım? fiyat aldınmı![]()