Söz Kesimi 06/02/2011 de sözleniyorumm

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, rabbim tamamına erdirsin. Ben de 19' unda sözleniyorum inşallah. Yüzüklerinin resmini bekliyoruz, ayrıntılarıyla olanları, olması gerekenleri anlat ki bize de tecrübe olsun. Tekrar tebrik ederim :nazar:

:66:bende 19da sözleniyorum az kaldı senin hazırlıklar ne durumda biz hala yüzükleri almadık bu h.sonu halledicez inşallah:1:

mrb arkadaşlar..Söz için farklı fikirleri olan varsa paylaşabilir mi? cuma günü ebnimde sözüm olacak inşallah.

merhaba öncelikle inşallah hayırlısıyla cuma gününü atlatırsın.Değişik fikir oalmasada ben söz mendili ve yastıklarını kendim yaptım daha sonra fotolarınıda eklerimm onun dışında ikram olarak kalpli böyle şeker hamurundan çok güzel pembeli pastalar oluyor üzerine alyansta koyyolar onlardan yaptırıcam pastanede yanına ya tuzlu birşeyler yapıcaz hafif yada alıcaz ama yemekten sonra gelecekleri için abartmak istemiyoruz:1: geri sayım başladı benim sözümde 19da

merhaba öncelikle inşallah hayırlısıyla cuma gününü atlatırsın.Değişik fikir oalmasada ben söz mendili ve yastıklarını kendim yaptım daha sonra fotolarınıda eklerimm onun dışında ikram olarak kalpli böyle şeker hamurundan çok güzel pembeli pastalar oluyor üzerine alyansta koyyolar onlardan yaptırıcam pastanede yanına ya tuzlu birşeyler yapıcaz hafif yada alıcaz ama yemekten sonra gelecekleri için abartmak istemiyoruz:1: geri sayım başladı benim sözümde 19da

Canım hayırlı olsun sanada, pek merak ettim şu söz mendilleri ve yastığını. Birde kurabiyeleri ve pastayı ne kadara yaptırıyorsun canım? fiyat aldınmı:29:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, rabbim tamamına erdirsin. Ben de 19' unda sözleniyorum inşallah. Yüzüklerinin resmini bekliyoruz, ayrıntılarıyla olanları, olması gerekenleri anlat ki bize de tecrübe olsun. Tekrar tebrik ederim :nazar:

isde cnm saat 14:15 de geldiler 13:30 olcakti ama 2 saatlik bi yoldan geldikleri için geç kaldilar neyse kapiyi annem açti bende yanindaydm halamda vardi babam salonda ayakta bekliyodu canim askim benim için aldigi gülleri uzatti alirken hafiften eline dokundum çok sicakti 5 saniye kadar herkesin içinde kimse görmedi ama gizli olunca daha zevkli oluyo :90: ben beyaz gülleri çok seviyorum diye 5 tane beyaz gül 5 tne kirmizi 10 tanede zambak 3-4 tanede orkide vardi :16: salona geçtiler isde konustular biraz camiden hocada gelmisti bizden halam vardi amcam onun esi ve yakin bi komsu onlarinda bütün akrabalari tr'de oldugu için 4 tane komsulari ile gelmislerdi..
kahveleri dagittm ellerim titriyodu :1: içtiler tepsiyi alip topladm hepsini sonra beni çagirdilar salona gittim yüzükleri taktilar bi alyansim var içinde askimin isminin bas harfi var onunkinde de benimki yaziyo bi de 06/02/2011 yaziyo içinde, ve tek tasim var. hoca kesti makasla sonra dua fln yapti çikolata getirmislerdi kolonya ile birlikte onu dagittim herkese. Tatli yapmistik biz, türkiyede olmadigimiz için hazir alamadik onlarda alamadi evde yaptik, peynirli ve cevizli kaDayif, antep usulu baklava (bir g.antpli olarak guzel yapmistk :1: ) , pogaca ve börek yaptk müstakbel kayinvalidem ( :27: ) evde bi çesit tatli yapmis onuda koyduk neyse yediktn sonra tabi sohbet ediyolar arada benimkine isaret ettim wc diye kalkti odaya geçtik konustuk biraz yüzüklerimi çikardim kendine verdim çnkü o takmak istiyodu yavas yavas takti :16: onunla olunca herseyi unutuyorum çok heyecanliydi :69: uzun uzun gözlerime bakti sessizce kalbi yerinden çikacak gibiydi :69: odadan çikmadan önce birlikte foto çektirdik :21: sonra meyve ikram ettik baktik saat geç oluyo aksam yemeginede kaldilar :90: normalde aklimizda bu yoktu aniden olunca babam birakmadi yemege kalin dedi hemen 1 saat içinde manti ve pilav yaptk saat aksam 9 oldu yemekten hemen sonra kalktilar zaten eve gittikten sonra gece biraz mesajlastk nisanlim diyip duruyor artk bna :69:

Son düzenleme:
Ayy canım ne güzel bi heycan yaşamışsın darısı başımıza diyelimm:1:
Allah mutlu mesut etsin yolunuz hep açık mutlu olun inş.:16:

Ayy canım ne güzel bi heycan yaşamışsın darısı başımıza diyelimm:1:
Allah mutlu mesut etsin yolunuz hep açık mutlu olun inş.:16:

ins canim "darisi basima" diyenlere yürekten amin diyorum çnkü yasanmasi gereken bi olay sevdiginle bi ömür birlikte oluyosun :16:

Back