Söz Kesimi 06/02/2011 de sözleniyorumm

bestdream

Mutluluk Sebebim 2 oldu
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.587
43
113
Fransa
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum bi çok bilgi edindim her konuda işime yarayan şeylerde oldu ve üye olmak bugüne kısmetmiş neden bu kadar geç kaldım onuda bilmiyorum neyse.. haftaya pazar aşkımla sözleniyoruz sevincimi paylaşmak istedim

Hayirli olsun canim darisi basima :)

teşekkür ederim kızlar.. bugün yüzüklerimizide almış içine isimlerimizin baş harfini ve tarihi yazdırmış nasıl mutlu oldum anlatamam darısı sizin başınıza

öncelikle hayirli olsun ve rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin.

Hayırlı olsun canım. Bu arada nasıl geçtiğini, onların gelirken getirdiklerini? sizin ne ikram ettiğinizi, sonra bunlardan bahsedersen bizlerede fikir olur canım.

Bu arada darısı benimde başıma

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, rabbim tamamına erdirsin. Ben de 19' unda sözleniyorum inşallah. Yüzüklerinin resmini bekliyoruz, ayrıntılarıyla olanları, olması gerekenleri anlat ki bize de tecrübe olsun. Tekrar tebrik ederim

tesekkür ederim canım anlatırım olanları, gün yaklastıkça heyecan basıyor beni

senide tebrik ediyorum hayırlı olsun

mrb arkadaşlar..Söz için farklı fikirleri olan varsa paylaşabilir mi? cuma günü ebnimde sözüm olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…