(03-10 Nisan Polis Haftasi)Türk Polis Teşkilatinin 164.yili Kutlu Olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
index2.php

böyle kutsal ,onurlu ve gururlu bir meslekle alakam olduğu içim çok mutluyum.Hepinizin Polis Hftası kutlu olsun tabiki benim de ......

dubai güzeli zeppcim sanada teşekkürler ........

böyle kutsal ,onurlu ve gururlu bir meslekle alakam olduğu içim çok mutluyum.Hepinizin Polis Hftası kutlu olsun tabiki benim de ......

dubai güzeli zeppcim sanada teşekkürler ........

troya bizlerde senin polis gününü kutluyoruz.. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin..

bütün polislermizin öncelikle ablamın abimin polis haftası kutlu olsun.....RABBİM SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN....HERZAMAN HER NE OLURSA OLSUN HEP YANIMIZDASINIZ....KAHRAMAN TÜRK POLİSİ DEDĞİN BÖYLE OLUR...

RABBİM SİZLERİ ÇOCUKLARINIZA SEVDİKLERİNİZE BAĞIŞLASIN AMİN:Saruboceq:.

MAŞALLAH TROYA ÇOK YAKIŞMIŞ SANA CANM....BENıM ıÇıMDE KALDI POLıS OLMAK ÇOK ıSTEDıM AMA OLMADI.ÇOK GURURLU Bı O KADARDA ZOR MESLEKK ÇOK ıYı BıLıYORUM(ABLAMDAN_EŞıNDEN)AMA ÇOKDA SEVEREK YAPIYORLAR MESLEKLERıNı..RABBıM TÜRK POLıS TEŞKıLATININ YAR VE YARDIMCISI OLSUN:Saruboceq:

herkese çok teşekkür ederim allah herkesin ailesini korusun
resimlerde ben yokum onlardan tanıdıklarım var ama be değilim

Ben de sizleri diğer tarafta bekliyorum nerede kaldılar diye :):)

Gününüz kutlu olsun, daha nice yıllara

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-gunler-haftalar/267309-polis-haftasi-3-10-nisan.html

bütün polislermizin öncelikle ablamın abimin polis haftası kutlu olsun.....RABBİM SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN....HERZAMAN HER NE OLURSA OLSUN HEP YANIMIZDASINIZ....KAHRAMAN TÜRK POLİSİ DEDĞİN BÖYLE OLUR...

RABBİM SİZLERİ ÇOCUKLARINIZA SEVDİKLERİNİZE BAĞIŞLASIN AMİN:Saruboceq:.

Cok tsk ederim arkadaslar :1hug:

herkese çok teşekkür ederim allah herkesin ailesini korusun
resimlerde ben yokum onlardan tanıdıklarım var ama be değilim
hmm demek sen yoksun bende sarı saçlrından yola çıkarak acabamı ?dedimmmm....olsun onlarada yakışmış herkese yakışmış:))))a.s.:nazar:

Back