- Konu Sahibi mavisaclikiz35
-
Bende bugun başladım hayirli olsun :)
Ben 5 ay karatay dieti yaptim..88den 57 indim..yaklasik 4 aydir herseyden yiyorum kilo almiyorum derken..ilac kullanmaya başladım hormonal. .ve neticesinde birden 60 kiloya geri ciktim başladım basliyorum derken bugun tartildigimda 61.400 geldim ve bugun tekrar başladım hedef 50 :) boyum 1.62cm..
Selam bende buhun baslayanlardanim
merhabaHanımlar benide alın aranıza. Bende Eylülde büyük bir iradeyle başladım sonra araya giren bayramlar, anneannemin ameliyatı üzerine gelen misafirlere hazırlanan o güzel yemeklerle irade mirade kalmadı. Zayıflama arkadaşı arıyorum. 1,65 boyum 86 kiloyum. Şu tarihe kadar şu kadar kilo vermeliyim diye bir iddiam yok. Yavaş yavaş kalıcı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Birbirimize destek olalım. Yemekler,spor ve herşey konusunda. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba canım bende ekmği kestim. Böyle sulu yemekler olduğunda en fazla bir dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Günde 3 lt kadar su tüketiyorum. Birde geceleri yatmadan yarım saat önce yoğurt kürünü yiyorum. Zayıflatıyor mu bilmiyorum ama inceltiyor. 3 yemek kaşığı yoğurt+ yarım limon suyu+ bir çay kaşığı pulbiberle yapılıyor. Tadı kötü değil. Başta yatmadan önce yersem kilo yapar düşüncesi vardı ama forumda okudum öyle bir etkisi yokmuş. Hem yoğurt gayet sağlıklı.Kendime yasak komuyorum yoksa bir müddet sonra dayanamayıp yasakladığım şeye saldırıyorum. Onun yerine şöyle yapıyorum. Mesela canım çikolata çekince hemen çikolata yemiyorum bir bardak su içiyorum ve yarım saat bekliyorum. Yarım saate çikolata isteğim gitmiş oluyor. Eğer gitmemişse kare çikolatanın ucundan koparıp ağzıma atıyorum ve damağımda eritiyorum. Bir yerde okumuştum tatlıları damağa değdirerek yemek beynin tatlı yediğimizi algılamasını daha kolay hale getiriyormuş. Diyet yapıyoruz diye şartlandırmayalım kendimizi. Sağlıklı besleniyoruz dersek daha kolay alışırız.[/QU
Bende o yüzden bu hafta kendimi sıkmadan alıştırmaya çalışıyorum ama benim önümde bir 20 kilo var nasıl olcak bilmiyorum bir de hergün sabah tartılma huyum bu sabah sadece 100 gr eksilme vardı daha dün başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?