bindallına bayıldım canımm.çokl güzel olmussunn
bindallını çok beğendim nerden aldını söyleyebilirmisin?sakıncası yoksa
BİNDALLIN ÇOKHOŞ... sanada çok yakışmış mutluluklar...
çok güzel olmuşun hem bindallı hem nişan kıyafeti ile çok mutlu olursun inşallah :)
tabiki hayatım ne sakıncası olabilir ki, izmir kemeraltında bindallı satan yerlerden birinden aldım ama gerçekten dükkanın adını hatırlamıyorum ama orda bindallı ve kına satan yerlerde o kadar çok model var ki, üzerine yakışanı almak önemli, inşallah daha güzelleri senn olur opuyorumnanaktan ama alacak olursan öğrenirim dükkanın ismini özelden filan yazarım
çok teşekkür ederim canım sağol almayı düşünüyorum bende ama ankarada öyle yerler pek yok.netten baktım ama insan üzerine giymeyince beğenemiyo.bilmiyorum nasıl yaparım.senin bindallına bayıldım.en kötü gününüz böyle olsun.ömür boyu mutluluklaopuyorumnanaktan
tabkiki üzerine bakıp alman çok önemli, çünkü bazen beğendiğin bişeyin kesimi filan bozuk olabiliyo, özellikle de bindallıda, çünkü naylon satenden dikiliyo ve üzerine giyince yamuk ya a üzerinde potluk olma ihtimali çok fazla. böyle değişik şeyler bursada da var diyolar amas bence gelinlik nişanlık bindallı filan için mutlaka izmirde kemeraltına gelmelisin, mutlaka istediğini ve içine sineni bulursun, sonuçta bir kez oluyo dimi ohaoldumsmile
bilmiyorum tatlım ben açtım yine görünüyor ama?
canım günlerdir dolaşıyorum artık sinirimden ağlamaya başladım ama bulamıyorum böyle bir bindallı.sen ne kadara almıştın?senağlama
hayatım sıkma canını, mutlaka seveceğin bişey bulursun, ben bindallıyı,içini ve fesini 120 liraya aldım ama içinde ayakkabısı yüz örtüsü filan yoktu. onları ayrıca aldım.
aslında ben de hiç aramadım, düğünüme 3 ay vardı, öylesine ne var ne yok diye kemeraltında gezerken bir dükkana girdim ve tezgahtar bana alacağın zaman bakalım filn dedi. ben de şöyle bakayım derken bu bindallımı gördüm. o da 36 bedendi. kadın bana'ondan sadece tek bi tane var bedeni ve başka rendi yok' dedi. bende öylesine giydim, aslında yeil düşünmüştüm binldallı için hep ama bunu da yakıştırdım kendime diye doğrudan aldım, belki daha güzelleri de vardır ama benm hiayem böyleydi :)) hiç canını sıkma canım, mutlaka sana da denk gelir. ama sana tavsiem izmire mutlaka git, bindallı için de diğer alacağın her şey için dde bi kemeraltnı mutlaka gez, çok güzel ve çok değişik şeyler var, mutlaka kafana göre bulabilirsin... allah yardımcın olsun ama gerçekten de hiç canını sıkma!!
Bindalını çok beğendim sanada çok yakışmış ayrıca mutluluklar.
çoook güzeeeel, kıyafetine d ebayıldım,ben d ebu tip bişey giymeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?