• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...01.08.10 H&İ kına gecemiz...

Aşk var , mutluluk var heyecan var :)) resımler bu kadar guzelmı yansıtır masallah ya cok begendım hem kınanızı hem dugunuzu Allah omur boyu bır yastıkta kocatsın mutlu olun

Aşk var , mutluluk var heyecan var :)) resımler bu kadar guzelmı yansıtır masallah ya cok begendım hem kınanızı hem dugunuzu Allah omur boyu bır yastıkta kocatsın mutlu olun

eveeeetttt, çok teşekkür ederim, ben hala bile bakarken heyecanlanıyorum opuyorumnanaktan

cok güzel bi kadinsin, esin cok sansli
ve zevklisinde ayrica, gelinlik, kinalik, bindalli secimlerin cok güzel
cokta eglenmisin, gülücüklerin hic eksik olmasin opuyorumnanaktan

cok güzel bi kadinsin, esin cok sansli
ve zevklisinde ayrica, gelinlik, kinalik, bindalli secimlerin cok güzel
cokta eglenmisin, gülücüklerin hic eksik olmasin opuyorumnanaktan

ay ne hoş bi yorum bu böyle kaydirigubbakcemile5 çok hoşuma gitti, valla okurken gülümsedim opuyorumnanaktan kıyafetlerim hep tesadüfen oldu, hayatımda hiç düşünmedim şöyle olsun gelinliğim, yada şu renk olsun filan demedim, denk geldi aldım, yakıştırabildiysem ne hoş, hepsi de içime sindi, çok teşekkür ederim :nazar:

ay ne hoş bi yorum bu böyle kaydirigubbakcemile5 çok hoşuma gitti, valla okurken gülümsedim opuyorumnanaktan kıyafetlerim hep tesadüfen oldu, hayatımda hiç düşünmedim şöyle olsun gelinliğim, yada şu renk olsun filan demedim, denk geldi aldım, yakıştırabildiysem ne hoş, hepsi de içime sindi, çok teşekkür ederim :nazar:

:) bende resimlerini izlerken gülümsedim.
zaten genelde öyle olur, kafanda bi model tasarlasan bile gider cok bambaska birsey alirsin.
bendede öyle oldu :) hic düsünmedigim seyler aldim...

:) bende resimlerini izlerken gülümsedim.
zaten genelde öyle olur, kafanda bi model tasarlasan bile gider cok bambaska birsey alirsin.
bendede öyle oldu :) hic düsünmedigim seyler aldim...

evet, sadece bindallımda bordo istemiştim, ama bunu giyince bu olsun dedim, o anda başka renk istediğim aklıma bile gelmedi opuyorumnanaktan ama en önemlisi insanın içine sinmesi, benmkiler gerçekten içime sindi, allah herkesin de içine sindirsin kaydirigubbakcemile5

çok güzel olmuşşş..rabbim mutluluğunu daim etsin canım...

ayyyyyyyyyyyy canım kınada giydiğin mükemmel bu nişanlığın mı acaba..yoksa kınada ayrı mı aldın..ama gerçekten çok beğendim sanada çok yakışmışşşş

Back