ayyyyyyyyyyyy canım kınada giydiğin mükemmel bu nişanlığın mı acaba..yoksa kınada ayrı mı aldın..ama gerçekten çok beğendim sanada çok yakışmışşşş
kınada ayrı aldım cnm, nişanımda daha değişik gri renkli bi tuvaletti, bu daha farklı oldu, çok teşekkür ederim, daha güzelleri senn olur inşallah opuyorumnanaktan
canım kaç yaşında nişanlandın kaç yaşında istendin ve kaç yaşında evlendin yazarmısın ben böle şeyleri çk merak ederim de
cnm ben 23 yaşındayım, 22 yaşında istendim, 23 yaşında nişanlandım, 4 ay kadar nişanlı kalıp evlendim, çok uzatmadık, bu arada severek evlendim
nişan resimlerim de burda tatlım, nişan kıyafetime bakabilirsin istersen,
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/368042-nisanimmmsalondan-kareler.html
canım baktım şimdi muhteşem valla kabarık nişanlıklara bayılıyorum ben süper yani...kaç yıl çıktıktan sora evlendiniz buara çok meraklıyım dimi ay mutlumusun nasıl bir duygu
cnm biz 2009un başında tanışmıştık, 1 şubat 2009'da çıkmaya başladık
sonra osene haziran ayında istemeye geldiler, babam vermedi filan bir sürü olaylar oldu. sonra 2009aralık ayında tekrar geldiler, o zaman sözümüz oldu tam tarih 27 aralık 2009du :),
sonra nişan var tabi o da 24 nisan 2010
sonra düğün 7 ağustos 2010
şimdi mutluyuz çok şükür, yalnızken süper eğleniyoruz, geziyoruz, balayına da gittik kuşadasında aqualand'e. ramazanda nerdeyse hiç yemek yapmadım diyebilirim, eşimle hep dışarda yedik, gezdik, birlikte sinemaya gidiyoruz, 3d'yi keşfettik, konyada oturuyoruz yapcak pek fazla bişey yok ama olsun, arada go kart'a gidip karting yapıyoruz, luna park gibi bi yer var oraya gidiyoruz filan... onun dışında da tv, ev , bi demalum kaydirigubbakcemile3 evlilik güzel şey yani eşin iyiyse tabi
ay ayy ayy :asigim:
fıstığım bayıldım baştan aşağı muhteşem görünüyorsun
rabbim hep mutlu etsin sizi..
Özellikle Kina Gecesine özel kiyafetle cok hossunuz
bindallın çok hoş gerçekten. mutluluklar.
çok güzel olmuşsunuz. bindallı gerçekten çok yakışmış bu arada :)
ne güzel.böle düğününü kınasını doya doya yaşayanlar adına öle seviniyorum ki.ben yaşayamadım onlar yaşamış ne güzel diyorum.ALLAH ömür boyu mutluluklar nasip etsin cnm.çok hoş bi yüzün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?