0-6 yaş eğitim setleri kitapları ?

Nego

Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
84.676
355.218
898
Merhaba 21 aylık oğlum var ev hanımıyım akşama kadar ya tv karşısınndayız ya da hep aynı oyuncakların başında oğlum için eğitici kitaplar faaliyetler arıyorum bu konuda bilgisi olan var mı kitap,eğitici set tavsiyesi olan kullanıp memnun kalan 'adım adım eğitim seti' diye bir şey var memnun kalırmıyım biraz araştırdım memnun kalan da var kalmayan da.oğlum çok erken konuştu şimdi her şeyin adını söyleyebiliyor cümle kuruyor şarkı vs söyleyebiliyor bu halini köreltmek istemiyorum.Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

Mesela böyle bir set var

12 eğitici kitabın yer aldığı bu set; renkler, sayılar ve taşıtlar gibi temel kavramları miniklere öğretmek amacıyla hazırlandı. 10ar sayfalık bu kitaplar, 10 ay ve üzeri çocukların nesneleri tanıyıp sözcük dağarcığını geliştirmelerine yardımcı olacak.

Set içindeki kitaplar;
Zıtlıklar
Deniz Hayvanları
Sayılar
Orman Hayvanları
Kuşlar
Meslekler
Sebzeler
Renkler
Meyveler
Taşıtlar
Şekiller
Çiftlik Hayvanları

herkezin memnun kaldığı kitap farklıdır bence siz direk yerine giderek ellerinizde açıp bakarak okuyarak görerek seçin:) en güzeli bu oLur . ayrıca bu konusan halılardan ve ses çıkaran piyanolardanda alabilirsiniz ek olarak:) oyun hamurlarıda iyi olabilir:) tabi sürekli yanında olmanız lazım ağzına atabilir Allah korusun:)

http://www.okuloncesimarket.com/cat/98/Egitici-Oyuncaklar

http://www.e-bebek.com/alt_kategori/bebekler_ve_cocuklar_icin_egitici_kitaplar

http://www.ya-pamarket.com/

buralarada bakabilirsin. ayrıca ya-pa yayınlarını önerebilirm kreşte çlştığım dönemler o yayınlarla çlştık hep

Son düzenleme:
adım adım eğittim setini kullanan yokmu?anladığım kadarıyla sadece kitap değil kitapla birlikte kitaba yapıştırılacak etiketler ve oyuncaklar da var.çok karasız kaldım tek bi kullanan yorumu bulsam burda alıp almamaya karar vercem

Teşekkür ederim burda nt mağazasına gidip bakıcam onun dışında nerde bulabilirim bilemiyorum araştırıcam artık.

Evet sadece kitap değil bugün netden epey araştırdım sende bak memnun kalanlar çoğunlukta ama memnun kalmayanlarda var kararsızım ilk önce yukarıya eklediğim seti alıcam sanırım daha hesaplı geldi denemek lazım.

Hiç kimse bebeği için kitap almıyor mu böyle eğitimle ilgili,tavsiyesi olan yok anlaşılan.

Hiç kimse bebeği için kitap almıyor mu böyle eğitimle ilgili,tavsiyesi olan yok anlaşılan.

çok şaşgınım konuyla ilgigl hiç yorum bulamıyorum.o kadar çok kitap varki oturup inclemek için zaman lazım o da bende yok malesef efalim siz aldınınz mı herhangi bir şey

çok şaşgınım konuyla ilgigl hiç yorum bulamıyorum.o kadar çok kitap varki oturup inclemek için zaman lazım o da bende yok malesef efalim siz aldınınz mı herhangi bir şey

Bende şaşkınım sanırım cevap almak için dert yazmak lazım...Eşimle görüşücem haftasonu zaten nt ye gidicektik yukarda ki seti alabilirim, dediğiniz gibi çok kitap var hangisi bilemiyorum adım adım seti iyi gibi ama ayda 34 tl memnun kalmamakta var,dediğim gibi eşimle görüşüp karar vericem yukardaki seti alırsam yazarım buraya sizde bakarsınız.

Bugün bu kitapları sipariş verdik sonuçları yazıcam yine inşaallah.

canım ben adım adı setıne 2 ay once basladım ben basladıgımda oglum 16 aylıktı ıcınden cıkan cubuklar cok dıkkatını cektı yanında degısık cocuk kıtaplarıda var 2 kere geldı oglumun ilgısını cekmedı dıye ben cıktım yanı ıstedıgın anda gerı cıkabılıyorsun bı dene ıstersen sımdıde pısman gıbıyım keske devam etseydım dıye cunku paketın gelmesı cocukla oturup ıncelemek ve ay ay yonlendırmek guzel oluyor bende calısan bı anneyım basbasa guzel vakıt gecırıyoruz yarın tekrar arayıp eger kabul ederlerse kaldıgım yerden devam etmeyı dusunuyorum sende bı dene hosuna gıtmezse cıkarsın umarım yorumum faydalı olur

merhabalar,kızlarıma aldığım ve çok memnun kaldığım setleri size de şiddetle tavsiye ederim çok güzel ve çok faydalı, dikkat geliştirme setleri,eğer ilgilenirsen size herkonuda yardımcı olurum.

Resmini koyduğum seti sipariş ettik çok bekledim yorum gelmeyince buna karar verdim gelsinde dediğiniz gibi onuda denemek istiyorum zaten adım adım setini yönlendirdiği için merak etmiştimteşekkür ederim.

merhabalar,kızlarıma aldığım ve çok memnun kaldığım setleri size de şiddetle tavsiye ederim çok güzel ve çok faydalı, dikkat geliştirme setleri,eğer ilgilenirsen size herkonuda yardımcı olurum.

Bilgi verirseniz memnun olurum.

Biz erkek yeğenimde Adım Adım'ı kullandık. Şimdi de kız yeğenimde devam ediyoruz. Çok memnunuz, önceleri ilgisi elbette daha az oluyor ama azmeder, vakit ayırırsanız sonuçları cidden güzel oluyor. Aktivite kitapları güzel, bi de içine koydukları oyuncakların belli özellikleri varmış, ablam sormuştu bi keresinde arayıp. Mesela bi sayıda biz "3 tane tahta çubuk, bu ne ki?" demiştik ama meğer kıymık çıkarmayacak şekilde tıraşlanmış çubuklarmış onlar. Düşününce ne kadar ince bi detay ama adamlar yapmış :) Kısacası ben tavsiye ederim, biz faydasını açıkça görüyoruz. Bi de ayda 34 lirayı neye vermiyoruz...

oğlum 9 aylıkken aldım 3 kitap biri kayu hiç sevmedi içinden çıkan stikırlarla ilgilendi sadece, diğeri hayvan resimleri olan bir kitap yanında o hayvanın özellikleri yazıyor önce pek ilgilenmedi şimdi hayvanı gösterip sesini taklit ediyoruz hoşuna gidiyor.diğeride bi tavşan ailesi resimleri gösterip bi hikaye uydurduk çay içerken olan resmi taklit ettik en çok onu sevdi.şimdi kendi resmi gösterip bize anlatmaya çalışıyor
en iyisi içindeki resimlerine konusuna bakarak alman tabi biraz deneme yanılma kimini beğeniyor kimini beğenmiyor sonra sende tecrübe edip anlıyorsun zaten.sayfaları kalın kartonları tavsiye ederim. arada saklayıp tekrar çıkar yeni görmüş gibi seviniyor

Resmini koyduğum kitapları kullanıyorum minik kitaplarım avuç içi kadar kartondan yapılmış resimler ver yiyecekler aralar vs. oğluma tek tek çıkarıyorum öğretiyorum ama çok faydalı mı bilemiyorum ben daha eğitici benide yönlendircek kitaplar istiyordum adım adım daha iyi sanırım.

merhaba eflalim, ben bir kaç gün önce adımadımı farkettim. şimdi kk da kesin vardır diye bakayım dedim senin topiğine rastladım. son mesajını yazalı bayağı olmuş. adım adımın dergilerini aldın mı faydası oldumu. gerçi benim kızım daha küçük 9 aylık... ve önereceğin kitaplar setler varsa tavsiyeni bekliyorum...

Son düzenleme:

adım adımı ben kullanmadım google da aratırsan kullanpğ memnun kalan çok fiyatından dolayı emin olamadım açıkçası almakta sonuçta pişman olmakta vardı yukarda eklediğim minicik kitaplarımdan çok memnun kaldım iyi ki almışım küçücük kitaplar ama deniz hayvanlarından tut tüm sebzelerin renklerin şekillerin adını oğlum çok güzel öğrendi göreneler çok şaşırıyor yaşına göre bildiklerine, mesela meslekler kitabı var içinde orda astronot gördü ben anlattım işte astronot şunu yapar vs diye açıkladım o zamandan beri astronot olucam ben diyor daha 2,5 yaşında, onun dışında tavsiye edeceğim kitap pek yok ama montessori yöntemi var ilgilenirsen bizim sitede de çok güzel bir sayfa açmışlar bebeğinle kaliteli zaman geçirmen için çok güzel oyunlar var tavsiye ederim umarım faydası olur:) birde 9 aylık deme inan çok çabuk öğreniyorlar ne verirsen onu alıyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…