- Konu Sahibi nisanyagmurumm
İlk uc ay Bebek losyonu bebek yagi gozenekleri tikiyormus.MERHABALAR YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN BEBEK YAĞI MI BEBEK LOSYONU MU? BUNUN İKİNİN ARASINDAKİ FARK NEDİR ACABA? BİDE HANGİ MARKA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk uc ay Bebek losyonu bebek yagi gozenekleri tikiyormus.MERHABALAR YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN BEBEK YAĞI MI BEBEK LOSYONU MU? BUNUN İKİNİN ARASINDAKİ FARK NEDİR ACABA? BİDE HANGİ MARKA
6 ay olunca kasik mamalari var. Kasik mamalari verebilirsin. Devam sutu icebildigi olcege gore verdim. Uzerinde yaziyor. Meyve ile baslayabilirsin. Once az az tattir. Bagirsaklari alissin. Sutten baska birsey aliskin degil. Cok karisik hazirlamadan ver. İki meyveyi karistirarak beriyordum. Oglum 16 aylik meyve sonrasi ne veriyorduk unuttum. Bizim dr suay sunu ver su ay sunu ver liste vermisti. Bagirsaklari yormadan alistirarak gitmek. Cok karisik gitmekte iyi degil benekte alismasi gerekir.Arkadaslar bnm bebesik iki hafta snra 6 aylık olck anne sutu almiyor mama verenler nasil ne kadar veriyr mamadan baska neler veriyosunuz
Benim bebegim kabizdi reflu vardi. Gastroenteloji druna da goturdum kdndi drumuz su ver demedi . Ama gast. Dr . Su ver dedi zaten kabiz. Ve birkac yerdede okudum su verilmesi gerekiyor. Mama anne sutu gibi degil. Ben verdim. Cok degil az az gunduz her mama sonrasi.Arkadaşlar merhaba,
Benimde 2 aylık bebegim var.Sütüm yok malesef mamayla besleniyor.Su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?Farklı fikirler duyuyorum hep kararsız kaldım
Benimde bi ara oyleydi . Yilmadan dene yine emmiyorsa gogsun sisiyorsa Diger memeye yatirdigin pozisyonda emzir. Saga dogru emiyorsa. Destekle birsekilde saga dogru yatir o sekilde emdi benimki. Ama diger turlu normal emzirmeyide dene . Pozisyonu sevmiyor olabilir. Once rahat ettir pozisyonunu.kızlar bebek bu aralar göğsümün birini reddetmeye başladı . diğerini sakin sakin emerken öbürüne gelince delleniyor. ve üzülüyorum böyle bir durum karşısında ne yapacagimi şaşırdım. gogsumun biri büyük biri küçük olsun istemiyorum. biraz zorluyorum istemese de kötü mu yapıyorum sizce ?
Sütümü vermeye Çalıştık hastanede kadın direk mama verin süt az dedi Dr da süt biraz geç gelir mama verin süt gelene kadar dedi mama verdim o süreçte sütüm geldiğinde almadı mememi iki üç defa zorla verdim birinde sağdım verdim kustu baya Dr da zorlamayın yavaş yavaş deneyin yine kusarsa kesin dedi şimdi de itiyor ağlıyor bende mecburen mama veriyorum tek başıma doğum yaptım doğuda bi hastanede buralar da pek bizlere değer vermiyorlar tansiyonum 11-15 olana kadar doğuma alınmadım çıktım kimsem yoktu çok zor şartlar altında doğum yaptım inan ki canım :/hastaneden de mi uyaran olmadı? doktorunuz da mı? ayrıca sütüm var ama biberonla vermek için mama veriyorum demek de doğru değil.. kendinizi sağın memenizi emmese de sütünüzden yararlansın?
neden kusar ki anne sütünü canım yaa valla çok üzücü.. bilgisi olan biri umarım yazar.. Allah yardımcın olsun.. Bunları duydukça şark görevi için eşimi tek yollamayı bile düşünüyorum doğuya bir süreliğine çevredeki büyük illerden birine geçip doktora gitsen?Sütümü vermeye Çalıştık hastanede kadın direk mama verin süt az dedi Dr da süt biraz geç gelir mama verin süt gelene kadar dedi mama verdim o süreçte sütüm geldiğinde almadı mememi iki üç defa zorla verdim birinde sağdım verdim kustu baya Dr da zorlamayın yavaş yavaş deneyin yine kusarsa kesin dedi şimdi de itiyor ağlıyor bende mecburen mama veriyorum tek başıma doğum yaptım doğuda bi hastanede buralar da pek bizlere değer vermiyorlar tansiyonum 11-15 olana kadar doğuma alınmadım çıktım kimsem yoktu çok zor şartlar altında doğum yaptım inan ki canım :/
Biz de şark görevindeyiz çok zorlanıyorum şimdi Annemin yanındayım eşim göreve gitti ama yine de Dr a gidemedim hala ayın 1 inde kontrolümüz var Rabbim yardımcımız olsun hepimizin canım benimneden kusar ki anne sütünü canım yaa valla çok üzücü.. bilgisi olan biri umarım yazar.. Allah yardımcın olsun.. Bunları duydukça şark görevi için eşimi tek yollamayı bile düşünüyorum doğuya bir süreliğine çevredeki büyük illerden birine geçip doktora gitsen?
Keşke arastirsayidniz. Doğumla ve doğumdan sonraki her şeyi araştırmıştım kitaplar alıp okumuştum. Çok faydası olmuştu hala da öyle. Etrafa bakma zaten. Eski insanların çoğu cahilce bilgi topluluğu... ben kimseye kulak asmadım. Hala da öyle . Kundak yap dediler sıkı sıkı yok olmaz hiç gerek yok. Seni elini kolunu bacağını sımsıkı bağlayıp boyle uyuyacaksin deseler rahat olurmusun dedim. Size gelince de memenizi ve kokunuzu unutmaması icin biberondan ve mamadan evvel muhakkak memenizi verin yılmayın derim benKimse bişey demedi ki canım benim sütüm var şimdi az da olsa ama almıyor mememi ne yapsam kavga dövüş verdim bi kaç defa Dr sakın bi daha aynı şeyi yapma dedi tiksinirmiş deniyorum ara ara hala almıyor bi türlü göğsümü
Dün misafir geldi sen o çocuğu kundakla diyorlar aynısını ben söyledim tuzla diye tutturdular bi ara ısrarla deniyorum ama almıyor birazda korkuyorum kusacak diye ağzından burnundan kusuyor çocuğum kusunca Dr ne diyecek bakalım :/Keşke arastirsayidniz. Doğumla ve doğumdan sonraki her şeyi araştırmıştım kitaplar alıp okumuştum. Çok faydası olmuştu hala da öyle. Etrafa bakma zaten. Eski insanların çoğu cahilce bilgi topluluğu... ben kimseye kulak asmadım. Hala da öyle . Kundak yap dediler sıkı sıkı yok olmaz hiç gerek yok. Seni elini kolunu bacağını sımsıkı bağlayıp boyle uyuyacaksin deseler rahat olurmusun dedim. Size gelince de memenizi ve kokunuzu unutmaması icin biberondan ve mamadan evvel muhakkak memenizi verin yılmayın derim ben
Saçmalık ya kundak yapınca noooluyormus . Tuzlayınca yer mi kokmazmış. Bunca ter kokan insanlar ne peki etrafta ? Anaları onları tuzlamayi mi unutmuş. Boşver bacım Allah aşkınaDün misafir geldi sen o çocuğu kundakla diyorlar aynısını ben söyledim tuzla diye tutturdular bi ara ısrarla deniyorum ama almıyor birazda korkuyorum kusacak diye ağzından burnundan kusuyor çocuğum kusunca Dr ne diyecek bakalım :/