- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 33
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
kızlar burada tecrubelerimizden ve sorunlarimizdan paylaşım yapalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebisinin yüzünde senin de sivilce çıktı mi canım ?Merhaba canım gule güle buyut yavrunu benim kizim 10 aylik olacak emziriyorum hala insallah devam eder
Saatli emzirmedim hic ne zaman ne kadar emmek isterse o şekilde devam ettim ilk zamanlar az ve sık emiyordu 5 dk emiyordu bırakıp 15 20 dk sonra tekrar istiyordu geceleri daha cok emiyordu simdi gece emmesi azaldi yatmadan pirinc unu yediriyorum bizde durum bu
Ilk zamanlar yag bezesi gibi olup kayboldu kendi kendine tam anlamıyla sivilce gibi diyemembebisinin yüzünde senin de sivilce çıktı mi canım ?
4 aylık bebeğe ek gıda verilirmi acaba canlarımkızlar burada tecrubelerimizden ve sorunlarimizdan paylaşım yapalim
Merhabalar. Benim 2 buçuk aylık oğlum var. benim oğlum zaten sürekli emmek isteyen bir bebek ve ben de keyifle emziriyorum. Saat tutmaya kalksam heralde ağlamaktan mahvolabilirdi.kızlar burada tecrubelerimizden ve sorunlarimizdan paylaşım yapalim
Ek gıda doyacak şekilde değilde canım butun yemek sularının tadina bir cay kasigindan az olacak sekilde verebilirsin bu hem bebegin her yemege karsi agzinin alismasina ve daha kolay ek gidaya gecmesine neden olur. 6 ay olana kadar bu sekilde yap canım süt yeteri kadar var mi canım4 aylık bebeğe ek gıda verilirmi acaba canlarım
bende bebek her istediğinde süt veriyorum. bazıları çok müdahale ediyor doymuyorsa mama ver ya da 2 saate bir emzir falan .Merhabalar. Benim 2 buçuk aylık oğlum var. benim oğlum zaten sürekli emmek isteyen bir bebek ve ben de keyifle emziriyorum. Saat tutmaya kalksam heralde ağlamaktan mahvolabilirdi.
Yani olmuyor mu ek gıdabende bebek her istediğinde süt veriyorum. bazıları çok müdahale ediyor doymuyorsa mama ver ya da 2 saate bir emzir falan .
canım 6 aylık olunca başlasan daha iyi olur çocuk kabiz falan olabilir ama sen az az baslatabilirsin çorbanın yemeğin sularından falan o fazla etkilemez olumsz olarak.Yani olmuyor mu ek gıda
Çocuğunuza bakın derim. Eğer suyu seviyorsa banyo ederken mutlu oluyorsa her gün yıkayın. Ama benim oğlum gibi banyo ederken morarıyorsa haftada 1 yıkayın.banyo kac günde bir yaptiriyosunuz kızlar ? 3 haftalik bebek için önerileriniz var mi ?
Ek gida 5.5 ayda baslatti dr. Mama agirlikli besleniyordu. . 4 ay erken daha sindirimi henuz tam gelusmedi. Baslamayin bence. Karisik degil sistematik gidiliyor. Bagirsaklarin alismasi icin dr su ay sunu ver 6 ay olunca su besinlere gec diye. Bagirsaklari zorlarsin4 aylık bebeğe ek gıda verilirmi acaba canlarım
Ben bebe yaģı kullandim aradaki fark nedir bilmiyorum johnson's baby markasıMERHABALAR YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN BEBEK YAĞI MI BEBEK LOSYONU MU? BUNUN İKİNİN ARASINDAKİ FARK NEDİR ACABA? BİDE HANGİ MARKA
benim arkadaşım da 6 aydan sonra emzirmedi sütü olmadığı için mama verdi ek gıda olarak her şey yedirdi canım. çocuk gayet sağlıklı canım.Arkadaslar bnm bebesik iki hafta snra 6 aylık olck anne sutu almiyor mama verenler nasil ne kadar veriyr mamadan baska neler veriyosunuz
ben de bebe yagi kullanıyorum uni baby .MERHABALAR YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN BEBEK YAĞI MI BEBEK LOSYONU MU? BUNUN İKİNİN ARASINDAKİ FARK NEDİR ACABA? BİDE HANGİ MARKA