0-6 AY ARASI BEBEKLER

biz 20 gunluguz bizden daha büyük ve küçük olanlar sayfamız da konuşalım siz sık sık mi yoksa 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ?

Merhaba canım gule güle buyut yavrunu benim kizim 10 aylik olacak emziriyorum hala insallah devam eder

Saatli emzirmedim hic ne zaman ne kadar emmek isterse o şekilde devam ettim ilk zamanlar az ve sık emiyordu 5 dk emiyordu bırakıp 15 20 dk sonra tekrar istiyordu geceleri daha cok emiyordu simdi gece emmesi azaldi yatmadan pirinc unu yediriyorum bizde durum bu

Merhaba canım gule güle buyut yavrunu benim kizim 10 aylik olacak emziriyorum hala insallah devam eder

Saatli emzirmedim hic ne zaman ne kadar emmek isterse o şekilde devam ettim ilk zamanlar az ve sık emiyordu 5 dk emiyordu bırakıp 15 20 dk sonra tekrar istiyordu geceleri daha cok emiyordu simdi gece emmesi azaldi yatmadan pirinc unu yediriyorum bizde durum bu
bebisinin yüzünde senin de sivilce çıktı mi canım ?

4 aylık bebeğe ek gıda verilirmi acaba canlarım
Ek gıda doyacak şekilde değilde canım butun yemek sularının tadina bir cay kasigindan az olacak sekilde verebilirsin bu hem bebegin her yemege karsi agzinin alismasina ve daha kolay ek gidaya gecmesine neden olur. 6 ay olana kadar bu sekilde yap canım süt yeteri kadar var mi canım

Merhabalar. Benim 2 buçuk aylık oğlum var. benim oğlum zaten sürekli emmek isteyen bir bebek ve ben de keyifle emziriyorum. Saat tutmaya kalksam heralde ağlamaktan mahvolabilirdi.
bende bebek her istediğinde süt veriyorum. bazıları çok müdahale ediyor doymuyorsa mama ver ya da 2 saate bir emzir falan .

banyo kac günde bir yaptiriyosunuz kızlar ? 3 haftalik bebek için önerileriniz var mi ?

benim oğlum 5 aylık suyu çok seviyor ilk aylar 2 gün arayla banyo yaptırmasam huzursuzlanıyordu uyumuyordu belli ediyordu kendini . şimdi 4-5 güne çıktı :) hatta bi ara iki üç gün huzursuzlandı hasta gibi oldu dedim yandık hasta ettik çocuğu bi uyumuyor geceleri. en sonunda bi banyo yaptırıyım dedim meğer çocuğun derdi suymuşş :))))

4 aylık bebeğe ek gıda verilirmi acaba canlarım
Ek gida 5.5 ayda baslatti dr. Mama agirlikli besleniyordu. . 4 ay erken daha sindirimi henuz tam gelusmedi. Baslamayin bence. Karisik degil sistematik gidiliyor. Bagirsaklarin alismasi icin dr su ay sunu ver 6 ay olunca su besinlere gec diye. Bagirsaklari zorlarsin

Arkadaslar bnm bebesik iki hafta snra 6 aylık olck anne sutu almiyor mama verenler nasil ne kadar veriyr mamadan baska neler veriyosunuz

MERHABALAR YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN BEBEK YAĞI MI BEBEK LOSYONU MU? BUNUN İKİNİN ARASINDAKİ FARK NEDİR ACABA? BİDE HANGİ MARKA

Arkadaslar bnm bebesik iki hafta snra 6 aylık olck anne sutu almiyor mama verenler nasil ne kadar veriyr mamadan baska neler veriyosunuz
benim arkadaşım da 6 aydan sonra emzirmedi sütü olmadığı için mama verdi ek gıda olarak her şey yedirdi canım. çocuk gayet sağlıklı canım.

X