-0.50 astigmat için lens kullanmalı mıyım?

cottonlady

in love since 2007
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
122
1
96
İzmir
Yaklaşık altı aydan beri-0.50 ye 0.50 astigmat için gözlük kullanıyorum. Öncesinde çok zorlanıyordum rahatça görmek ve okumak için. Gözlükleri taktığımdan beri rahatladım fakat takdir edersiniz ki gözlükle her ortamda rahat edemiyorum, her tarz giyime ve ortama uymuyor, yazın dışarıda güneş gözlüğü kullanmayı engelliyor, bazen de sıcaktan dolayı gözlüğün temas ettiği kısımlarda cildimde isilik benzeri minik sivilcelenmeler oluşabiliyor, bu tarz sorunlarımdan kurtulmak için gözlükle dönüşümlü kullanmak üzere lens alsam mı diyorum? -0.50 astigmat küçük bi numara sayılır sanırım, sizce lens kullanmaya değer mi? :44:

değer mi diye birşey yok o numarayla gözlük kullanılıyorsa lens haylihayli kullanılır ... hatta lens daha avantajlı neden olmasın kiii bende gözlüük kullanıorumm ve lens alam bende bnm de 0.75 numaralarımmm 3 yıldır kullanıorumm

Doğru diyorsun tatlım, biraz "acaba"larım vardı lensle ilgili, o yüzden arada kaldım galiba... mesela ilk günlerdeki adaptasyon sorunları gibi... sen ne dersin, ilk günlerde takıp çıkarmak çok zor oluyor mu? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…