genellikle 18 aylık civarları. ama 5 yaşına kadar olan parçalar da var.Kac yas icin bunlar?
merabab 2-3 yaş arası olanlar hangileri? özellikle siyahlı ürünlere bakabilirimHalen dolabimda. Acaba burada cocuk kiyafetleri satilabiliyor mu.
Merhaba. Benim kiz siyah rengi sevmiyor. O yuzden o renkte bir sey almiyorum. Hediye geleni de degistiriyorum. Koyu renkli bir seyler var. Bir de siyah kolu dantelli fiyonklu bir dugun/bayram kiyafeti var. Bir kere giydirebildim sadece. Ama o 3-4 yas kiyafeti. Benim kiz biraz minyon oldugu icin o yas grubu almistim. Kiyafet yeni. Dusunursen bir tek o var.merabab 2-3 yaş arası olanlar hangileri? özellikle siyahlı ürünlere bakabilirim
Nelerle takas dusunuyorsunuz.neye ihtiyaciniz varTakas da dusunuyorum evde yer acmak istiyorum.
2 yas oglan kiyafeti istiyorum.Nelerle takas dusunuyorsunuz.neye ihtiyaciniz var
Mor patik 19 numaraSiyah olan asofman takiminin bedenini birde mor patigin bedenini ogrenebilirmiyim
Peki satildilarmi satilmadilaesa fiyat ogrenebilirmiyimMor patik 19 numara
Esofman takimi koyu lacivert. Siyah degil. Bedeni de 4-5 yasa gore
Peki satildilarmi satilmadilaesa fiyat ogrenebilirmiyim
Iki resime fiyat vermistim zaten.6 7 9 12 14 resimdekiler hepsi bide mor patik dahil hepsi ne kadar olye
Ilk resimlerden 1. MontKisliklardan 3 4 ve 5 yas olanlar hangileri acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?