Bebek İkinci El 0-3 ay tertemiz kız bebek kıyafetleri

kedikuyrugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
307
5
118
İstanbul
Merhaba, benim kızım da hızla büyüyor, küçük gelenleri satıp yeni ciciler alayım kızıma... hepsi maksimum 3 aya kadar kıyafetlerdir.

c&a 56 beden kadife - 10 tl (1 kez giyildi)
c&a 56 beden kadife takım - 10 tl
c&a 56 beden kadife - giyilmedi - 10 tl
tulum 3 tl
welsoft tulum 5 tl
3'lü tulum 10 tl (kırmızı ve mavi hiç giyilmedi)
mothercare 5'li zıbın 8 tl (1-2 tanesi sadece 1-2 kez giyildi)
10 TL (hediye geldi, ben beğenmediğim için satıyorum sanırım 9-12 ay için falandır, beden yazmıyor çünkü)
kadife salopet alttan çıtçıtlı 5 tl

ay çok güzeller bayıldım ama biz 3. ayımızı bitirdik zevklerimiz uyuyor hatta kızlarımızda aynı ay doğumlu sanırım bi arkadaşın topiğinde aynı şeyleri beğenmişiz siz önce sorunca arkadaş size öncelik tanıdı.... :)

Hepsini çok beğenerek almıştım, benim kızım 30 eylül doğumlu daha 2,5 aylık bile değil ama maşallah uzun boylu, gelişimi hızlı gidiyor ondan çabuk geçtik 3 aylık kıyafetlere :)

Hepsini çok beğenerek almıştım, benim kızım 30 eylül doğumlu daha 2,5 aylık bile değil ama maşallah uzun boylu, gelişimi hızlı gidiyor ondan çabuk geçtik 3 aylık kıyafetlere :)

hayyy maşallah benim Zeynep eylülümde 8 eylül doğumlu ama ufak daha 3 aylıkların bazıları oluyor

2.750 doğdu şimdi 5.5 kilo 60 cm sadece anne sütü alıyor ilk bebeğim dr normal diyor bende sağlıklı olsun da varsın minyon olsun diyorum....

Maşallah kuzucuğuna, kesinlikle sağlıklı olmaları daha önemli...Bizimki biraz aceleci büyüme konusunda heralde

Yok mu bu güzel cicileri kızına giydirmek isteyen arkadaşlar? Toplu alımda indirim yapacağım...

Birde Sevibebe'nin anakucağı için bel destek mineri var elimde kullanılmamış, beyaz... Onun da resmini ekleyeceğim bugün yarın...

toplu almayı düşünüyorum fiyatt ne olur acaba?0-3 ay hepsi değilmi?

Elinizde kaldımı 0-3-6 aya uygun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…