Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 0 3 ay kıyafet

Nes54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
153
57
48
31
Merhaba kızlar Şubat'ta Allah nasip ederse bebeşim geliyor .size sorum bu konuda acemiyim 0 3 aylık kaç takım kıyafet almam lazım ve neyden ne kadar almam lazim . Fazla alıp para boşa gitsin istemiyrm kış çocuğu olucak ondan neyden ne kadar almalıyım bilmiyorm sizler neyden ne kadar aldığınız yorumlarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum .

Bebişler hemen büyür. Yok hastane çıkışı imiş paket paket vs doldurma. Hastanede giydirebileceğin iki takım,kalın olmamak şartı ile illaki kış bebeği diye soğukta büyümeyecekler çıtçıtlı body ler alta da patikliler. E bebek joker de bu şekilde üst ve altlar her zaman indirimde. 0-3 'ten ziyade 3-6 6-9 zamanla alırsın.

Bebegib kilosuna bagli ama yenidoğan kiyafeti yani bir aylik pek fzla alma.daha cok 62 68 di sanirim iki uc aylik onlardan al.Buyudkce yenilerini alirsn.

Merhaba kızlar Şubat'ta Allah nasip ederse bebeşim geliyor .size sorum bu konuda acemiyim 0 3 aylık kaç takım kıyafet almam lazım ve neyden ne kadar almam lazim . Fazla alıp para boşa gitsin istemiyrm kış çocuğu olucak ondan neyden ne kadar almalıyım bilmiyorm sizler neyden ne kadar aldığınız yorumlarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum .
Selam canım, benim alışveriş yapığım bir site var. Sana orayı önerebilirim. 0-3 aylık bebekler için güzel bebek zıbınları var, oraya bakabilirsin

Back