bunlar pijama askılı olanı ıstemıyorum onun yerıne bısey koyarmısın fıyatta ındırım olurmu
mail attım canımparayı yatırdığın gibi hesapta olur kargonda yarın yola çıkar öptüm seni ve bebişini..ayrıca küçük birde hediye yollıycam yanında kabul edersen sevinirim ..
i
cnm cok naziksin ck tesekkr ederim. benim evde internetim yok telden baglaniyorum zor oluyo nete girmek.kusura bakma lutfen yatiramadm bugun parayi. yarin ilk is adres veodeme olacak.sen de bebisini op benm icin.
Eki Görüntüle 598834
pembe olan yumuşacık kot pantolon
gri eşofman altı çok cici
birde sweet
9 ay 1 yaş arası
tamamı 10 tl
Eki Görüntüle 598861
3-tüylü sıcacık yelek ,pembe ince kadife elbise ve kapşonlu şık yelek (hiç giyilmedi ) 1-2 yaş hepsi 10 tl
lolyone cim mail attım canım ,çok geç gördüm ya malum işyerindeyim bende umarım almışsındır ..
evet aldım şimdi. parayı yolladım. oh rahatladımstres oldum valla zamanım kısıtlı diye. hayırlı uğurlu olsun ikimize de :)
tamamdır canım yarın kargon çıkar yola ,hayırlı olsun güzel günlerde giysin kızın inşallah..
çok teşekkür ederim. güle güle harcayın siz de
kargon çıktı canım bugün ,eşim verdi kargoya takip numarasını alır ondan sana veririm oradan takip edersin ..
ayyy canım ne güzel ciciler var çok beğendim. Tam zamanında işsiz kaldım yoksa alırdım birçoğunu. Kısa sürede iş bulurum inşallah.sizde ciciler bitmez daha zaten eklersiniz bakarım yine :)
hayırlı satışlar.
yaza 15-19 ay arası olucaz vardır sizin güzel yazlıklarınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?